Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Βύρωνας Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Βύρωνας αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Βύρωνας αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Βύρωνας αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Βύρωνα αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Βύρωνα.

Η οργανική ουσία στα φυτά και το έδαφος

Ως υλικό, η οργανική ουσία προέρχεται από την αποσύνθεση φυτών. Ακόμη, από την αποσύνθεση ζωικών υπολειμμάτων αλλά και μικροοργανισμών, που υπάρχουν στην επιφάνεια του εδάφους και μέσα στο χώμα του. Αυτό το προϊόν της αποσύνθεσης της οργανικής ουσίας, διαφορετικά ονομάζεται χούμος. Έτσι, συνήθως αναφερόμαστε στο ίδιο πράγμα, όταν μιλάμε για χούμο και οργανική ουσία.

Όταν αναφερόμαστε στη γονιμότητα ενός εδάφους, βασική ένδειξη αποτελεί η περιεκτικότητα του σε οργανική ουσία. Αναφερόμαστε δηλαδή στην ικανότητα του να παρέχει τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά για τη σωστή και υγιή ανάπτυξη των φυτών μας.

Η οργανική ουσία, είναι ουσιαστική για τη βελτίωση των φυσικών ιδιοτήτων του εδάφους και για τα φυτά. Μας προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργεί ως ένα φυσικό λίπασμα, ενισχύοντας τα φυτά μας διαρκώς με θρεπτικά στοιχεία
 • Κάνει το χώμα πιο αφράτο, βελτιώνοντας τη δομή του εδάφους. Παράλληλα, το προστατεύει από τη διάβρωση λόγω ανέμων ή βροχοπτώσεων
 • Συντελεί στην καλύτερη ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, καθώς δημιουργεί συνθήκες καλύτερου αερισμού στο χώμα
 • Βοηθάει στην απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων του εδάφους από τα φυτά. Τα θρεπτικά στοιχεία πολλές φορές βρίσκονται στο χώμα και λόγω χαμηλού ή υψηλού pH δύσκολα αφομοιώνονται από τα φυτά
 • Βελτιώνει τη συγκράτηση υγρασίας στο χώμα και την αξιοποίηση της από το ριζικό σύστημα των φυτών.

 

Τρόποι αύξησης της οργανικής ουσίας στο έδαφος

Σε περίπτωση που επιθυμούμε να εμπλουτίσουμε με οργανική ουσία το έδαφος μας, μπορούμε να το κάνουμε με τρεις διαφορετικές μεθόδους:

 • προσθήκη κομπόστ
 • ενσωμάτωση κοπριάς
 • χλωρή λίπανση

Προσθήκη κομπόστ

Κατά τη φύτευση στο Βύρωνα, το έτοιμο κομπόστ αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα για το χώμα του κήπου μας, καθώς περιέχει πολύ υψηλή επίπεδα οργανικής ουσίας. Μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας κομπόστ στο σπίτι, με τη χρήση των κατάλληλων υλικών όπως είναι τα φυτικά υπολείμματα της κουζίνας, καθώς και το φυτικό υλικό που προέρχεται από τα κλαδέματα των φυτών και των δέντρων του κήπου μας. Έχει εξαιρετικές βελτιωτικές ιδιότητες για το έδαφος, και χρησιμοποιείται στον κήπο και σε γλάστρες ως φυσικό λίπασμα.

Ενσωμάτωση κοπριάς

Η κοπριά των ζώων, είναι ένα άριστο λίπασμα που χρησιμοποιείται παραδοσιακά σε όλες τις καλλιέργειες. Επίσης είναι μία σημαντική πηγή οργανικής ουσίας για το έδαφος. Προσφέρει θρεπτικά στοιχεία για την ανάπτυξη των φυτών. Η υψηλή περιεκτικότητας της σε οργανική ουσία, βοηθά στη βελτίωση του εδάφους και των φυσικών χαρακτηριστικών του. Βοηθάει στην αύξηση της  συγκράτησης του νερού. Παράλληλα, στον καλύτερο αερισμό του χώματος και στην αποστράγγιση του.

Χλωρή λίπανση

Με αυτή τη μέθοδο καλλιεργούμε συγκεκριμένα φυτά, τα οποία κατά τη περίοδο της άνθισης τους τα ενσωματώνουμε στο έδαφος. Μπορούμε με αυτό το τρόπο να αυξήσουμε σταδιακά το ποσοστό της οργανικής ουσίας και να εισάγουμε θρεπτικά συστατικά στο χώμα της καλλιέργειας μας. Η μέθοδος αυτή είναι βασικό κομμάτι της αμειψισποράς, δηλαδή της εναλλαγής των καλλιεργειών. Χρησιμοποιείται για να εμπλουτίσουμε με οργανική ουσία εδάφη τα οποία είναι εξαντλημένα, μετά από συνεχή εντατική καλλιέργεια.

Μέτρηση περιεκτικότητας σε οργανική ουσία

Η μέτρηση αυτή αποτελεί για εμάς ένα μέτρο προσδιορισμού του πόσο γόνιμου είναι το έδαφος που φυτεύουμε τα φυτά μας, ώστε να μπορούμε αναλόγως να το βελτιώσουμε. Η μέτρηση αυτή μπορεί να γίνει με ακρίβεια, προσδιορίζοντας τη περιεκτικότητα των θρεπτικών στοιχείων όπως είναι το κάλιο και το ασβέστιο, ή μικροστοιχεία όπως ο σίδηρος.

Από εμπειρική πλευρά, μια εκτίμηση της περιεκτικότητας μπορεί να γίνει ακολουθώντας κάποιους βασικούς κανόνες. Για την ακρίβεια, όσο πιο αμμώδες είναι ένα έδαφος, τόσο πιο μικρή είναι η  περιεκτικότητα του σε οργανική ουσία, σε σχέση πάντα με τα πιο συνεκτικά εδάφη. Δηλαδή, όσο πιο σκουρόχρωμο, σκούρο καφέ ή μαύρο είναι ένα έδαφος, είναι πιο πιθανό είναι να έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε οργανική ουσία σε σχέση με τα ανοιχτόχρωμα εδάφη, με κίτρινο ή κόκκινο χρώμα.

Χρήσιμες πληροφορίες για την ενασχόληση με τα λουλούδια

 1. Όταν φυτεύεις καινούργια λουλούδια στο κήπο σου, βοήθησε τα με λίγο λίπασμα κατά το πότισμα τους. Είναι κάτι σαν το ασβέστιο για τα κόκαλα του ανθρώπου.
 2. Προστατεύσου από τα έντομα, ειδικά τα κουνούπια και τις σκνίπες. Φύτεψε τα λουλούδια σου απευθείας στο έδαφος, για να αποτρέψεις την εισβολή τους.
 3. Φύτεψε λουλούδια που αναπαράγονται κάθε χρόνο μόνα τους, από την ίδια τους τη ρίζα. Τέτοια είναι, αν και λίγο ακριβά, η ίριδα και ο υάκινθος.
 4. Από το να αντιμετωπίζεις καλύτερα να προλαμβάνεις τα διάφορα θέματα. Ο γεωπόνος μπορεί να σε συμβουλεύσει για τις ανάγκες και τις αρρώστιες που πιθανό να αντιμετωπίσουν τα λουλούδια αλλά και τα φυτά σου, πριν να συμβούν.
 5. Ένα από τα καλύτερα λιπάσματα και μάλιστα φυσικό, είναι τα σάπια φύλλα, εφόσον τα εκμεταλλευτείς με τη κατάλληλη επεξεργασία. Μπορεί να μην είναι και η πιο απλή διαδικασία, αλλά μετά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις παντού.
 6. Βάλε γύρω από τις ρίζες της τριανταφυλλιάς σου, κομματάκια από τη φλούδα μιας μπανάνας. Είναι το καλύτερο λίπασμα για αυτές.

Φρόντισε το έδαφος στο οποίο έχει φυτεμένη τη σύνθεση σου. Σκάλιζε την συχνά, ώστε να δημιουργήσεις τις συνθήκες για το καλύτερο αερισμό του.

Είναι καλό να οργανωθείς στο Βύρωνα με μερικά χρήσιμα εργαλεία. Αυτά που χρειάζεσαι κατά κύριο λόγο είναι:

 1. φτυάρι
 2. τσουγκράνα
 3. κλαδευτήρι
 4. λάστιχο ποτίσματος
 5. στόμιο ψεκαστήρα

Μπορείς να προμηθευτείς τα υπόλοιπα με το πέρασμα του καιρού, ενώ για οικονομία, μπορείτε να τα συναλλάσετε με το γείτονα σου.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Βύρωνας αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Βύρωνα. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner