Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Νέα Σμύρνη Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Νέα Σμύρνη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Νέα Σμύρνη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Νέα Σμύρνη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Νέα Σμύρνη αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Νέα Σμύρνη.

Χριστουγεννιάτικος στολισμός και συνθέσεις λουλουδιών

Το γνωστό αλεξανδρινό, ένα λουλούδι με εντυπωσιακά κόκκινα φύλλα γνωστό σχεδόν σε όλους τους μας, είναι σύμβολο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το στολισμό του σαλονιού μας. Μετά το πέρας τον εορτών μπορούμε να το μεταφυτεύσουμε στο κήπο μας, δίνοντας του την ευκαιρία να γίνει ένα μεγάλο δέντρο.  Και μόλις περάσει ο χειμώνας, μπορούμε να το μεταφυτέψουμε στον κήπο μας, όπου σταδιακά θα γίνει ολόκληρο δέντρο.

Μια ακόμα ωραία επιλογή είναι και το ου,  που το γνωρίζουμε και ως αρκουδοπούρναρο. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό θάμνο, ο οποίος έχει γυαλιστερούς κόκκινης απόχρωσης καρπούς και αγκαθωτά δερματώδη φύλλα, τα οποία και μπορούμε να στολίσουμε τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Γνωστό σε όλους μας, το γκι, το οποίο το γνωρίζουμε και με τα ονόματα ίλεξ ή ιξός, είναι ένα εντυπωσιακό φυτό με διαφανείς σφαιρικούς καρπούς οι οποίοι θυμίζουν μαργαριτάρια. Τα γκι αλλά και τα ού, μπορούμε να τα αποκτήσουμε όχι μόνο σε γλάστρα αλλά και ως σκέτα κλαδιά, τα οποία μπορούμε να στολίσουμε σε βάζο.

Ακόμη, έχουμε και το  επίφυλλο, το οποίο είναι πιο γνωστό ως ο κάκτος των Χριστουγέννων ή το φυτό υπομονή. Εξαιρετική επιλογή, τόσο για εσωτερικούς αλλά και για εξωτερικούς χώρους καθώς διαθέτει λουλούδια με ομορφιά και ποικιλία χρωμάτων.

Λουλουδένια βάφτιση στη Νέα Σμύρνη

Πρόκειται για μία νέα τάση που  ήρθε για να μείνει. Δεν είναι άλλη από αυτή της βάπτισης με θέμα τα λουλούδια. Η φρεσκάδα και τα έντονα χρώματα των λουλουδιών, θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για μια ιδιαίτερη τελετή. Επιλέξτε όποια θεωρείτε κατάλληλα για το δικό σας θέμα, προσέχοντας πάντα το γένος του παιδιού.

Λουλούδια στα προσκλητήρια

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, μπορείτε να κατασκευάζετε προσκλητήρια βάπτισης με θέμα τα λουλούδια. Αυτό μπορεί να γίνει με την εκτύπωση λουλουδιών πάνω τους.

Καθώς θέλουμε το μοναδικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματιστά χαρτόνια, και αφού γράψετε τις πληροφορίες της βάπτισης, να διακοσμήσετε τον φάκελο με αρωματικά άνθη, που θα συμπληρώσουν αρωματικά την πρόσκληση σας.

Συζητήστε μαζί με τους έμπειρους διακοσμητές μας, για να σχεδιάζετε μια ονειρική βάφτιση στη Νέα Σμύρνη, που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων για μια ζωή.

Centerpieces βάπτισης με θέμα λουλούδια

Τα centerpieces, είναι στην ουσία τα σημεία ενδιαφέροντος της βάπτισης, είτε ακόμα και του γάμου. Μπορεί να τα συναντήσουμε σε πληθώρα εκδηλώσεων, ακόμα και σε φιλανθρωπικά γκαλά δίνοντας μας την ιδιαίτερη θεματολογία που επικρατεί.

Στην βάπτιση στη Νέα Σμύρνη, οι επιλογές που σας δίνονται, περιορίζονται μόνο από την φαντασία σας. Επιτραπέζιες γιρλάντες στολίζουν τον χώρο του φαγητού. Κλαδιά και πολύχρωμα λουλούδια, θα συμπληρώσουν τον χώρο σας με αρωματικές νότες.

Μπορείτε ακόμα, να χρησιμοποιήσετε ένα γυάλινο κουτί. Επιλέξτε τα λουλούδια από τον χώρο μας, η από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, γεμίστε το και δώστε μια πινελιά φρεσκάδας. Ακόμα, κάντε με αυτό τον τρόπο, ένα δώρο, ένα λουλούδι στους ανθρώπους σας.

Υπηρεσίες που παρέχουμε στη Νέα Σμύρνη

Στο ανθοπωλείο μας αναλαμβάνουμε πληθώρα εκδηλώσεων και κοινωνικών περιστάσεων. Μπορούμε να καλύψουμε την κάθε σας ανάγκη, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, τόσο από λουλούδια, όσο και από φυτά.

Οι σχεδιαστές μας μετά από μελέτη στη Νέα Σμύρνη, θα εφαρμόσουν την τεχνική, αλλά και την εμπειρία τους για να σας προσφέρουν υπηρεσίες στολισμού:

  • σε γάμο
  • σε βάπτιση
  • αίθουσες συνεδριάσεων
  • εκδηλώσεις παρουσιάσεων
  • δώρον σε νεογέννητα
  • γενεθλίων
  • σε ονομαστικές εορτές
  • δώρα σε επιχειρηματικές  συμφωνίες
  • προτάσεις γάμου
  • δώρον του Αγίου Βαλεντίνου

Λουλούδια και χρώματα για το γάμο

Η ημέρα του γάμου, είναι μία από τις πιο σημαντικές στη ζωή μιας γυναίκας. Στο μυαλό της επεξεργάζεται πολλά θέματα, μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια της τελετής. Ένα από αυτά είναι και το θέμα που θα επικρατεί στον γάμο.

Έχει μάλιστα διαλέξει και τα χρώματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Κατά πόσο γνωρίζετε όμως, ότι το κάθε χρώμα έχει δική του ψυχολογία και μιλάει για το γαμήλιο ζευγάρι; Εμείς, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε και να σας δώσουμε την έμπειρη συμβουλή μας:

Το λευκό λουλούδι

Είναι αυτό που εκφράζει την αγνότητα και την αθωότητα. Συμβολίζει την δύναμη, όπως και την τελειότητα. Με αυτό δείχνετε ότι επιθυμείτε αιώνια αγάπη αλλά και ειρήνη. Αποτελεί το κατάλληλο χρώμα για ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ζωή σας.

Το μαύρο λουλούδι

Η συντηρητική επιλογή μας στο Αιγάλεω. Είναι ιδανικό για συνδυασμούς με όλα τα χρώματα, ενώ εκφράζει μυστήριο, αξιοπρέπεια και κάτι το σοφιστικέ. Εκφράζει σοφιστικέ διάθεση, μυστήριο και αξιοπρέπεια ενώ ταυτόχρονα κάνει συνδυασμούς με όλα τα χρώματα. Διαχρονικό και κομψό, προσδίδει στον γάμο μια μεγαλοπρέπεια.

Το κόκκινο χρώμα στο λουλούδι

Είναι μια ρομαντική επιλογή, μέσω της οποίας εκφράζετε η αγάπη, αλλά και το πάθος. Χαρά και αισιοδοξία είναι τα αισθήματα που υποδηλώνει, δηλαδή αυτά που θα σας συνοδεύουν και την ημέρα του γάμου σας.

Το ροζ λουλούδι

Πρόκειται για ένα  girly χρώμα. Φανερώνει μια όμορφη προσωπικότητα, ευαίσθητη καρδιά αλλά και γλυκά συναισθήματα. Εφόσον σας εκφράζει, μπορείτε να επιλέξετε από το κατάστημα μας, ένα άνθος σε οποιαδήποτε τόνο του επιθυμείτε.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Νέα Σμύρνη αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Νέα Σμύρνη. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

espa banner