Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Συνθέσεις για συνέδρια

Φιλτράρισμα προιόντων / τιμή


Συνθέσεις για συνέδρια

Είτε χρειάζεστε συνθέσεις για συνέδρια, φυτά για περίπτερο έκθεσης, μπουκέτα, λουλούδια για παρουσίαση προϊόντος, εμείς στο Laura Flowers είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Τα πιο εντυπωσιακά λουλούδια για εταιρικές εκδηλώσεις και παράδοση εβδομαδιαίων λουλουδιών γραφείου από το ανθοπωλείο κοντά σας στην Αθήνα δημιουργούνται, παραδίδονται και εγκαθίστανται από την ομάδα μας.

Αναγνωρίζουμε τη σημασία των εποχιακών λουλουδιών και των φρέσκων λουλουδιών για συνθέσεις για συνέδρια, λόγω του αντίκτυπου που θα έχουν στην εικόνα της επιχείρησής σας.

Δείτε μερικές από τις υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε για εσάς:

  • Συνεδριακά τραπέζια
  • Εκθεσιακά φυτά
  • Ανθοδέσμες ειδικής προώθησης
  • Λουλούδια προώθησης προϊόντων

Πολλοί εταιρικοί πελάτες υψηλού προφίλ έχουν εμπιστευτεί τις υπηρεσίες μας

Παρέχουμε εβδομαδιαία παράδοση λουλουδιών σε εταιρείες στην Αθήνα, για χώρους υποδοχής γραφείων καθώς και συνέδρια. Οι συνθέσεις για συνέδρια είναι ένας τρόπος για να ενισχύσετε το ηθικό των εργαζομένων, να χαιρετήσετε τους πελάτες και να προωθήσετε μια εικόνα προοδευτικότητας και μια αίσθηση συνολικής ευημερίας από τον οργανισμό σας. Ακόμα κι αν τυχαίνει να εργάζεστε σε ένα πιο συντηρητικό ή παραδοσιακό επιχειρηματικό περιβάλλον, όπως ένα κτίριο γραφείων, μια τράπεζα ή ένα εστιατόριο, στο Laura Flowers μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διακοσμήσετε οποιαδήποτε εκδήλωση για την επιχείρησή σας.

Οι τακτικές και συνεχείς εταιρικές υπηρεσίες λουλουδιών και τα λουλούδια για συνέδρια από τη Laura Flowers είναι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ συνεκτική, ενεργητική εταιρική κουλτούρα μεταξύ των εργαζομένων, προωθώντας παράλληλα το μοναδικό στυλ της εταιρείας σας ή αντικατοπτρίζοντας τους στόχους, την επιτυχία και τους λόγους σας στην εκδήλωση ή το συνέδριό σας.

Τα λουλούδια στις εκδηλώσεις συνεδρίων δίνουν τον τόνο για την εκδήλωσή σας και την μετατρέπουν σε μια συναρπαστική εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους και τους συμμετέχοντες, είτε πρόκειται για μια γιορτή για όλη την εταιρεία, μια γιορτή συγκέντρωσης χρημάτων, μια εκδήλωση δικτύωσης, μια ευκαιρία για ανάδειξη της επιτυχίας των  πελατών σας, ένα πάρτι έναρξης ή οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί διακόσμηση χώρου με λουλούδια.

Γιατί να επιλέξω τη Laura Flowers για συνθέσεις για συνέδρια;

Παρέχουμε φρέσκα λουλούδια, χρησιμοποιούμε τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου και δουλεύουμε κάθε φορά με έναν και μόνο στόχο, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε σχέση με τον χώρο.

Σε αίθουσα χορού, σαλόνι ξενοδοχείου, χώρο VIP, ταράτσα, αίθριο χώρο, μπορείτε να χαλαρώσετε και να νιώσετε σίγουροι, απολαμβάνοντας το συνέδριο που έχετε αναλάβει.

  • Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να παράγουμε την τέλεια λύση για συνθέσεις για συνέδρια. Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας δώσει ΔΩΡΕΑΝ εξατομικευμένη προσφορά για να ικανοποιήσετε τις κοινωνικές και πολιτιστικές ανάγκες της εταιρείας ή του συνεδρίου σας.
  • Προσφέρουμε παράδοση το Σαββατοκύριακο, καθώς και επαγγελματική διακόσμηση χώρου.
  • Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών ειδών, φυτών και στηλών προς ενοικίαση.
  • Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη και πλήρη σύνθεση λουλουδιών για συνέδρια.

Είμαστε πάντα στην ώρα μας για να οργανώσουμε και να διακοσμήσουμε με λουλούδια για συνέδρια, να επικοινωνήσουμε εκ των προτέρων με το προσωπικό του χώρου εκδήλωσης και να συνεχίσουμε έως ότου βεβαιωθούμε ότι όλα θα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια εμπειρία όπου εσείς και οι καλεσμένοι σας θα έχετε τις καλύτερες αναμνήσεις.

Λουλούδια για εργασιακό χώρο

Οι συνθέσεις με λουλούδια συμβάλλουν στη δημιουργία ευχάριστης διάθεσης και βοηθούν τους υπαλλήλους, τους συναδέλφους ή τους εργοδότες σας να καλλιεργήσουν και να διαιωνίσουν μια παραγωγική σχέση μεταξύ αυτού που συμβαίνει σε εξωτερικό χώρο και αυτού που συμβαίνει στον χώρο εργασίας.

Πολύχρωμες μαργαρίτες gerbera, κίτρινοι νάρκισσοι, λευκές τουλίπες, βιολέτες, λουλούδια αζαλέας, λευκές ορχιδέες και φυτά σε γλάστρες, όπως μικρές τριανταφυλλιές και μια σειρά από συνθέσεις για συνέδρια μπορούν να ενισχύσουν την θετική και δημιουργική διάθεση σε κάθε χώρο.

Βρείτε πολλές επιλογές λουλουδιών στο Laura Flowers

Τα φυτά εσωτερικού χώρου κάνουν έναν χώρο πιο ελκυστικό και πλούσιο, υγιεινό και παραγωγικό. Επιπλέον, σας βοηθάμε με τις συμβουλές μας να φροντίζετε και να διατηρείτε τα φυτά του χώρου σας.

Έχουμε όμορφες και ειδικές ποικιλίες φυτών, οι οποίες είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στη μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων και ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε είδους γραφείο ή ιατρείο.

Στο Laura Flowers, είμαστε επίσης σε θέση να σας προσφέρουμε ξεχωριστές τιμές για λουλούδια για συνέδρια. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε τις συνθέσεις για συνέδρια και να δώσετε τον τόνο που θέλετε με εκπληκτικές συνθέσεις λουλουδιών.

espa banner