Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Εταιρικά Δώρα


Εταιρικά δώρα

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, Laura Flowers μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από λουλούδια για εταιρικά δώρα σε διάφορες τιμές. Καλάθια με λουλούδια και κρασιά και άλλα εταιρικά δώρα από το καλύτερο ανθοπωλείο στην Αθήνα που θα εντυπωσιάσουν πελάτες, εργοδότες ή συνεργάτες.

Όταν χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το σωστό εταιρικό δώρο για έναν συγκεκριμένο συνεργάτη ή εκδήλωση, τότε το έμπειρο προσωπικό μας στο Laura Flowers θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να στείλετε το τέλειο δώρο για να εντυπωσιάσετε. Είτε θέλετε να ευχαριστήσετε κάποιον για την άριστη συνεργασία σας, είτε να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος στο γραφείο είτε απλά να του ευχηθείτε χρόνια πολλά, εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες μας για να στείλουν τις ευχές σας. Δεδομένου ότι πρόκειται για αγορά εταιρικού δώρου, εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα και ασφαλή παράδοση του δώρου σας, ώστε να ικανοποιήσετε τον ιδιαίτερο παραλήπτη σας.

Στείλτε λουλούδια για εταιρικά δώρα

Στο κατάστημά μας έχουμε μια μεγάλη συλλογή από επαγγελματικά δώρα που είναι κατάλληλα για εσάς για να επιλέξετε να στείλετε τις ευχές σας για τα Χριστούγεννα, για το Πάσχα ή ακόμα και στεφάνια για συλλυπητήρια για την απώλεια συναδέλφου. Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά για να επιθυμείτε και να ευχαριστήσετε τον επαγγελματία συνεργάτη σας.

Στο www.laura-flowers.gr θα βρείτε πολλές ιδέες δώρων για να στείλετε σε συνεργάτες, πελάτες ή συναδέλφους και να ευχηθείτε σε κάθε περίσταση. Μια σύνθεση με φρέσκα εποχιακά λουλούδια, ένα μοντέρνο φυτό μπονσάι, ένα καλάθι με γκουρμέ εδέσματα και φρούτα καθώς και συνθέσεις λουλουδιών με κρασιά και ποτά είναι από τα πιο δημοφιλή δώρα που θα λατρέψουν οι επαγγελματίες παραλήπτες σας.

Με τις ευέλικτες επιλογές παράδοσης δώρου, σας δίνουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας για παράδοση αυθημερόν ή μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας αρκετές ημέρες νωρίτερα για παράδοση σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Είμαστε πάντα κοντά σας για να σας βοηθήσουμε να στείλετε εταιρικά δώρα στην τιμή που θέλετε. Λουλούδια σε συνδυασμό με ποτά, κρασιά και σοκολάτες ή ακόμα πιο ιδιαίτερες επιλογές. Σίγουρα οι δημιουργίες μας θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Γιατί να επιλέξετε λουλούδια ως εταιρικά δώρα;

Τα λουλούδια παρέχουν ανθοφορία της ψυχής και η φύση ανθίζει με την ευχάριστη ομορφιά τους. Τα λουλούδια προσφέρονται ως δώρο χαράς, ωστόσο, αυτό το γεγονός σχετίζεται άμεσα με την επιλογή του δώρου μας σε μια γιορτή ή γενέθλια. Αφενός, αγοράζουμε λουλούδια για να εκφράσουμε το ενδιαφέρον, την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας σε ένα άτομο, προσφέροντας όμορφα εταιρικά δώρα. Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί τι δώρο να δώσετε σε έναν άντρα ή μια γυναίκα και σε ανθρώπους που σεβόμαστε και εκτιμάμε. Βρείτε όλα τα είδη λουλουδιών και φυτών εσωτερικού χώρου της επιλογής σας που θα θέλατε να δωρίσετε.

Στείλτε λουλούδια ως δώρο για γιορτή, ως εταιρικό δώρο ή επέτειο. Κάθε λουλούδι γεμίζει τον παραλήπτη με χαρούμενη διάθεση και ωραία συναισθήματα. Προσφέροντας ένα όμορφο λουλούδι είναι από μόνο του μια μορφή επικοινωνίας. Η επιλογή του δώρου είναι η σημασία του, πώς μπορείτε να το κάνετε ξεχωριστό και διαχρονικό. Κάθε δώρο έχει μια συναισθηματική αξία, όπως κάθε λουλούδι έχει τη δική του αξία, γιατί εκτιμάται ως κίνηση. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι τα εταιρικά δώρα με λουλούδια αυξάνουν την αυτοπεποίθηση, την εκτίμηση, την αφοσίωση και όλα μας τα συναισθήματα για τους συνεργάτες μας.

Οι άνδρες τείνουν να επιλέγουν ξεχωριστά λουλούδια για εταιρικά δώρα για τις γυναίκες

Ένα λουλούδι ή μια όμορφη σύνθεση λουλουδιών είναι συνήθως μια όμορφη κίνηση που δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητη, ειδικά όταν η περίσταση είναι είτε γιορτή είτε τα γενέθλια μιας συναδέλφου.

Πώς να επιλέξετε λουλούδια που ταιριάζει στην προσωπικότητά του καθενός;

Για να επιτύχουμε στην επιλογή των εταιρικών δώρων μας σε μια εορταστική εκδήλωση, χρειαζόμαστε όμορφες αποχρώσεις και χρώματα. Τα λουλούδια και τα φυτά προσφέρουν την ευκαιρία να εκφράσετε τη δική σας προσωπική αισθητική για ένα τέλειο εταιρικό δώρο. Τα λουλούδια φέρνουν χαρά και μπορείτε να συνδεθείτε με πολύ σημαντικές στιγμές της ζωής σας, όπως γάμο ή βάπτιση.

Δείτε στο ανθοπωλείο μας, Laura Flowers στην Αθήνα προτάσεις για εταιρικά δώρα για τον εργοδότη σας και τον συνεργάτη σας. Τι θα σας ενθουσίαζε αν σας έκαναν δώρο, λουλούδια ή φυτά; Επικοινωνήστε μαζί μας για όλες τις περιστάσεις που απαιτούν αποστολή λουλουδιών, όπως ανθοσυνθέσεις για γεννήσεις ή μπουκέτα λουλουδιών για το σύντροφό σας.

espa banner