Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Αμπελόκηποι Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Αμπελόκηποι αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Αμπελόκηποι αποστολή λουλουδιών – Online ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση για Αμπελόκηποι αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στους Αμπελόκηπους.

Βάπτιση – Αμπελόκηποι αποστολή λουλουδιών

Τι ποιο σημαντικό από τον ερχομό ενός νέου ανθρώπου στον κόσμο. Η μέρα εκείνη που μετά από εννέα ολόκληρους μήνες, οι γονείς θα αντικρίσουν για πρώτη φορά τον μικρό τους άγγελο. Μια αξέχαστη στιγμή, στην οποία είμαστε δίπλα σας.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους σύνθεση που θα κάνει ξεχωριστή αυτή την ιδιαίτερη στιγμή σας. Από το μαιευτήριο μέχρι και την εκκλησία, επικοινωνήστε με το online ανθοπωλείο Laura Flowers Αμπελόκηποι αποστολή λουλουδιών για να σας στηρίξουμε σε όλη αυτήν την πορεία.

Οι διακοσμητές μας, θα συζητήσουν μαζί σας, για κάθε θεματολογία και θα σας προτείνουν τις βέλτιστες λύσεις. Η εμπειρία τους αλλά και το πάθος για δημιουργία, εγγυώνται το άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Η πρόκληση είναι για εμάς έμπνευση για δημιουργία.

Αφεθείτε στα χέρια μας και απολαύστε το μοναδικό αποτέλεσμα της κάθε δημιουργίας, αποτέλεσμα του επαγγελματισμού μας.

Γάμος – Αμπελόκηποι αποστολή λουλουδιών

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές του κάθε ανθρώπου. Η στιγμή εκείνη που οι δυο σάρκες ενώνονται σε μία με τα ιερά δεσμά του γάμου. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την κάθε σας περίσταση μοναδική.

Η καινούργια ζωή σας θα πρέπει να συνοδεύετε από μια όμορφη αλλά και ξεχωριστή τελετή. Τέτοια που να μείνει χαραγμένη στις μνήμες όσων παρευρέθηκαν. Αλλά και ικανή να παραμείνει στην μνήμη σας, έτσι ώστε να την μνημονεύεται στα παιδιά, ακόμα και στα εγγόνια σας.

Στο Laura Flowers Αμπελόκηποι αποστολή λουλουδιών, σας προσφέρουμε την αγάπη και την εμπειρία μας. Σχεδιάζουμε μαζί σας την κάθε πτυχή της τελετής και της δεξίωσης, από τον στολισμό της εκκλησίας, μέχρι και των αυτοκινήτων.

Αφήστε το περιττό άγχος και στρες της δημιουργίας. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και αφεθείτε στην ουσία των ιδιαίτερων στιγμών σας.

Γαμήλιο τραπέζι – Αμπελόκηποι αποστολή λουλουδιών

Το κάθε ζευγάρι θέλει η μεγάλη μέρα του γάμου του να είναι ξεχωριστή. Επιθυμεί ένα παραμυθένιο σκηνικό, που θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων όσων παρευρέθηκαν. Η πρώτη απόφαση που θα πρέπει να πάρουν είναι η εποχή της τέλεσης του μυστηρίου.

Χειμερινοί και καλοκαιρινοί μήνες διαφέρουν μεταξύ τους, ως προς τα χρώματα τον εποχών. Οι διακοσμητές μας, θα εργαστούν μαζί σας, για να επιτευχθεί το αρτιότερο αποτέλεσμα.

Θα γίνει χρήση λουλουδιών που θα την αντικατοπτρίζουν. Παράλληλα, η χρωματική τους παλέτα, θα είναι τέτοια που θα συμπληρώνει τόσο το φυσικό περιβάλλον της τελετής, όσο και την επιλογή των νεόνυμφων.

Τα κατάλληλα λουλούδια στα τραπέζια θα δώσουν μια νότα χαράς αλλά και ομοιομορφίας στον χώρο. Οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα έχουν μια αίσθηση φρεσκάδας και χαράς.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι επιλογές στολισμού με λουλούδια είναι πάρα πολλές. Μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία στον χώρο, ακόμα και δίπλα από κάθε καλεσμένο, δίνοντας την νότα του μοναδικού.

Αμπελόκηποι αποστολή λουλουδιών

Υπηρεσίες Laura Flowers Αμπελόκηποι αποστολή λουλουδιών

Στο ανθοπωλείο μας Laura Flowers αναλαμβάνουμε πληθώρα εκδηλώσεων και κοινωνικών περιστάσεων. Μπορούμε να καλύψουμε την κάθε σας ανάγκη, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, τόσο από λουλούδια, όσο και από φυτά εσωτερικού χώρου.

Οι σχεδιαστές μας μετά από μελέτη, θα εφαρμόσουν την τεχνική, αλλά και την εμπειρία τους για να σας προσφέρουν υπηρεσίες στολισμού για:

Κόστος για Αμπελόκηποι αποστολή λουλουδιών

Εξυπηρετούμε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, τόσο σε στολισμούς εκδηλώσεων, όσο και σε αποστολή παραγγελιών. Πριν από την κάθε παραγγελία, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη, για την ορθή παράδοση της.

Διατηρούμε την εχεμύθεια μας και σε περίπτωση που ο αποστολέας δεν επιθυμεί να γίνει γνωστός, το σεβόμαστε.

Η απόσταση που απαιτείτε για την παράδοση της παραγγελίας, καθορίζει και το κόστος της αποστολής.  Θα ενημερωθείτε για την τελική τιμή, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, εισάγοντας τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής.

Επιλογή ανθοδέσμης στους Αμπελόκηπους

Η επιλογή ανθοδέσμης είναι μια πρόκληση, είτε πρόκειται για ένα γάμο, είτε απλά για να ευχαριστήσουμε τον σύντροφο μας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Οι σχεδιαστές μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν στην καλύτερη επιλογή.

Δεν χρειάζονται γνώσεις από μέρους σας, μόνο θετική διάθεση για να δημιουργήσουμε μαζί μια μοναδική σύνθεση. Εδώ, θα σας παρουσιάζουμε διάφορους τύπους μπουκέτων, όπως:

  • Αποξηραμένη ανθοδέσμη

Απαιτείτε μόνο φαντασία και πρωτοτυπία γι αυτή την σύνθεση. Χρησιμοποιούμε ιδανικά, συστατικά όπως είναι η λεβάντα, το σιτάρι, και τα αποξηραμένα φύλλα τσαγιού, συνδυασμένα πιθανός με φρέσκα λουλούδια όπως οι βιολάντες.

  • Ανθοδέσμη λουλουδιών

Πρωτότυπη ανθοδέσμη, φτιαγμένη αποκλειστικά με πινελιές  καρπών άγριων φρούτων, όπως τα μύρτιλα και τα μούρα. Δίνει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό για τους καρπούς της αγάπης σας. Την ιδέα ότι θα ανθήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

  • Θεματική ανθοδέσμη

Στην περίπτωση αυτή, το σχέδιο αντλείτε από το περιβάλλον για τι οποίο προορίζεται. Ανάλογα με τον τόπο, παίρνουμε έμπνευση από τα στοιχεία της ιδιαίτερα στοιχεία της φύσης της κάθε περιοχής. Έτσι, συνδυάζουμε τα λουλούδια και τα άνθη, με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζονται με τον γύρο τους χώρο.

 

 

Παραγγελίες στους Αμπελόκηπους

Πριν από την κάθε παράδοση για Αμπελόκηποι αποστολή λουλουδιών, προηγείται η τηλεφωνική επικοινωνία. Εάν δεν την επιθυμείτε, το κόστος της άρνησης του είτε της μη παράδοσης των αγαθών βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει λάθος στοιχεία, είτε ο παραλήπτης απουσιάζει από τον χώρο του, η παραγγελία επιστρέφετε στο κατάστημα μας. Αν επιθυμείτε την επαναποστολή, τα έξοδα της σας βαραίνουν εκ νέου.

Σε περίπτωση πληρωμής με Άμεση Τραπεζική Μεταφορά, θα πρέπει να αποστείλετε το αποδεικτικό της πληρωμής στο email του καταστήματος. Αυτό θα πρέπει να γίνει σε διάστημα της μιας ώρας για να αποφευχθεί η αυτόματη ακύρωση της, από το σύστημα

Μετά την κάθε επιτυχή αποστολή, θα λάβετε στο email που δηλώσατε το μήνυμα επιτυχίας, το οποίο θα αναγράφει ότι Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ. Η κάθε παράδοση γίνετε ακόμα και αυθημερόν.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Αμπελόκηποι αποστολή λουλουδιών για την αποστολή λουλουδιών σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στους Αμπελόκηπους. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner