Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Νέα Φιλαδέλφεια Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Νέα Φιλαδέλφεια αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Νέα Φιλαδέλφεια αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Νέα Φιλαδέλφεια αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το φυτό Αιχμέα

Πρόκειται για ένα από τα εντυπωσιακότερα φυτά εσωτερικού χώρου, τα οποία και συναντάμε σε σπίτια αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Η αιχμέα ανήκει στην ίδια οικογένεια όπως και η βρομέλια και για το λόγο αυτό αναφέρεται επίσης και ως η “βρομέλια με το ροζ λουλούδι”. Η καταγωγή της είναι από τη Βραζιλία και όταν βρίσκεται στο φυσικό της τροπικό περιβάλλον, θα αναπτυχθεί ως επίφυτο επάνω σε κορμούς δέντρων. Τα φύλλα της είναι στενόμακρα δερματώδη με γκριζοπράσινη απόχρωση και βγαίνουν από το κέντρο της σε μορφή ρόδακα.

Το χαρακτηριστικότερο στοιχείο της αιχμέας είναι τα βράκτια φύλλα, τα οποία βγαίνουν από το κέντρο του φυτού, σε ροζ απόχρωση και δίνουν μια εντύπωση ενός μεγαλοπρεπούς λουλουδιού. Τα ροζ αυτά φύλλα διατηρούνται πάνω στο φυτό για αρκετούς μήνες. Το πραγματικό της λουλούδι είναι αυτό που φυτρώνει ανάμεσα στα βράκτια φύλλα και το οποίο είναι αρκετά μικρό, με μπλε απόχρωση και διατηρείται για λίγο καιρό επάνω της.

Σωστές συνθήκες για την ανάπτυξη της αιχμέας

Εφόσον επιθυμούμε να τη τοποθετήσουμε στο εσωτερικό της οικείας μας, θα πρέπει να τη τοποθετήσουμε σε ένα πολύ φωτεινό σημείο, τέτοιο όμως που να μην το χτυπούν άμεσα οι ηλιακές ακτίνες. Να θυμάστε ότι η έντονη ηλιοφάνεια ενδέχεται να της προκαλέσει εκτεταμένα εγκαύματα στο φύλλωμα και να την εξασθενίσει. Στις περιοχές της νότιας Ελλάδας, μπορούμε να τη φυτεύσουμε και σε εξωτερικό χώρο είτε και σε μία ελαφρώς σκιερή θέση σε ένα δυτικό μπαλκόνι της οικείας μας.

Ωστόσο, τη χειμωνιάτικη περίοδο είναι καλό να τη μεταφέρουμε στο εσωτερικό του σπιτιού, αφού δεν ανθεκτική στα μεγάλα κρύα του χειμώνα. Η αιχμέα διαθέτει ένα επιφανειακό ριζικό σύστημα και επομένως δεν έχουμε την ανάγκη μιας βαθιάς γλάστρας. Για τη σωστή φύτευση της θα πρέπει να χρησιμοποιούμε ένα φυτόχωμα αφράτο και αρκετά γόνιμο, κατάλληλο για φυτά εσωτερικού χώρου, τέτοιο που να εξασφαλίζει τη καλή αποστράγγιση.

Οι ανάγκες της αιχμέας σε πότισμα και λίπανση

Οι απαιτήσεις τις αιχμέας για νερό είναι μικρές και συνεπώς θέλει ελαφριά ποτίσματα. Συνήθως, το πότισμα της γίνετε με συχνότητα μια φορά την εβδομάδα κατά τη περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού, ενώ κατά τη ζεστή καλοκαιρινή περίοδο σε διάστημα ανά 4 με 5 μέρες. Κατά τη περίοδο του χειμώνα το πότισμα που χρειάζεται είναι αρκετά πιο αραιό και χρειάζεται να γίνετε ανά διαστήματα των περίπου 10 ημερών.

Σαν φυτό χαρακτηρίζεται από αργή ανάπτυξη οπότε και η λίπανση του είναι θα πρέπει να είναι αρκετά περιορισμένη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να προσθέτουμε υγρό λίπασμα μια φορά κατά την αρχή της άνοιξης και στη συνέχεια να επαναλαμβάνουμε κατά τις αρχές του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, εφόσον πρώτα περάσουν οι μεγάλες ζέστες.

Κλάδεμα και πολλαπλασιασμός της αιχμέας

H αιχμέα είναι ένα φυτό το οποίο δε χρειάζεται κλάδεμα. Αρκεί απλά να αφαιρέσουμε μερικά κιτρινισμένα είτε ξεραμένα φύλλα που πιθανόν να εμφανιστούν στο τέλος της περιόδου της. Ένας εύκολος τρόπος για να τη πολλαπλασιάσουμε είναι από τα μικρά της φυτά που αναπτύσσονται στα πλαϊνά τμήματα του κύριου φυτού. Πιο συγκεκριμένα μπορούμε τη στιγμή που παρατηρήσουμε ότι ξεραίνονται τα βράκτια φύλλα της, όπως και το άνθος της, να αφαιρέσουμε το κεντρικό βλαστό από το φυτό της αιχμέας.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη νέων φυτών αιχμέας τα οποία θα έχουν δυνατότερη ανάπτυξη, αλλά ταυτόχρονα και πιο γρήγορη στο χρόνο. Κατόπιν θα πρέπει να διαχωρίσουμε τα πλευρικά της φυτά, με το να κρατάμε χώμα μαζί με το ριζικό του σύστημα και στη συνέχεια να το φυτεύουμε σε καινούργια γλαστράκια.

Ένα ακόμη μυστικό για το φυτό αυτό, είναι ότι η αιχμέα ανήκει στα φυτά εκείνα τα οποία έχουν την ιδιότητα να μπορούν να καθαρίζουν και να φιλτράρουν τον αέρα του χώρου από τις επιβλαβής ουσίες που κυκλοφορούν σε αυτόν. Την ίδια στιγμή αποτελεί ένα ιδανικό φυτό με άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, το οποίο αποτελεί μια από τις σωστές επιλογές για να διακοσμήσουμε γραφεία αλλά και γενικότερα επαγγελματικούς χώρους.

 

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Νέα Φιλαδέλφεια αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου. Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε ακόμη και μέσω email. Επίσης, μπορείτε να εγγραφείτε στο eshop μας, έτσι ώστε να εκτελείτε τις παραγγελίες και τις αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner