Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Μοσχάτο Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Μοσχάτο αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Μοσχάτο αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Μοσχάτο αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Μοσχάτο αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Μοσχάτο.

Οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη της Κάννας

Η κάννα είναι ένα φυτό με τροπική καταγωγή το οποίο αγαπάει τη ζέστη. Για να πάρουμε τη μέγιστη ανθοφορία που μπορεί να μας χαρίσει, προτιμάμε η φύτευση της να γίνετε σε μια θέσει με ήλιο. Μπορεί φυσικά να αναπτυχθεί σε κάποια ελαφρώς σκιερή θέση αλλά θα μας δώσει λιγότερα λουλούδια. Είναι ένα φυτό ευαίσθητο στις χαμηλές θερμοκρασίες, το οποίο τη χειμωνιάτικη περίοδο ξεραίνεται το φύλλωμα εξαιτίας της παγωνιάς και το οποίο ξαναβγάζει βλαστούς κατά την άνοιξη από τα ριζώματα που βρίσκονται κάτω από το χώμα.

Μπορούμε να τη φυτεύσουμε σχεδόν σε κάθε τύπο εδάφους, αλλά θα ευδοκιμήσει καλύτερα σε κάποιο αφράτο χώμα, το οποίο είναι πλούσιο σε οργανική ουσία. Επίσης θα πρέπει να διαθέτει καλές δυνατότητες αποστράγγιση, ώστε να απομακρύνεται το πλεονάζων νερό που απομένει μετά το πότισμα, έτσι ώστε να μη σαπίσει το σύστημα των ριζών του φυτού.

Η φύτευση της κάννας γίνετε με ριζώματα κατά την άνοιξη. Αυτά μπορούμε να τα προμηθευόμαστε από γεωπονικά καταστήματα είτε και ανθοπωλεία και τα φυτεύουμε σε ένα βάθος περίπου 10 με 15 εκατοστά, αλλά και σε μια απόσταση περίπου 30 έως και 50 εκατοστών. Το διάστημα από τα τέλη της άνοιξης έως και το φθινόπωρο, μπορούμε να πάρουμε έτοιμα ανθισμένα φυτά από κάποιο φυτώριο, όπως και φυσικά από το ανθοπωλείο μας.

Φύτευση σε γλάστρα και πότισμα

Θα πρέπει να επιλέγουμε σχετικά μεγάλες γλάστρες με τρύπες και διάμετρο και ύψος περίπου αυτό των 30 εκατοστών, αφού είναι ένα φυτό με σχετικά μεγάλα ριζώματα. Φροντίσουμε να γεμίζουμε τις γλάστρες που θα φυτέψουμε τα φυτά μας με κάποιο αφράτο φυτόχωμα, κατάλληλο  για φυτά εξωτερικού χώρου το οποίο να διαθέτει περλίτη. Η τοποθέτηση της στο χώρο γίνετε κατά προτίμηση σε ένα σημείο με νότιο είτε  δυτικό προσανατολισμό στο Μοσχάτο.

Για να επιτύχουμε τη μέγιστη της ανθοφορία, σημαντικό είναι να της εξασφαλίσουμε μια θέση με αρκετή ηλιοφάνεια, η οποία να είναι προφυλαγμένη από τον δυνατό αέρα. Δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις σε νερό, εκτός από τις αρχές της άνοιξης, καθώς είναι η περίοδος εκείνη της βλάστησης που σχηματίζεται ο κεντρικός της βλαστός.

Η σωστή συχνότητα ποτίσματος είναι ανά 4 με 5 μέρες κατά τη περίοδο της άνοιξης και του φθινοπώρου, ενώ τη ζεστή καλοκαιρινή περίοδο κάθε 2 με 3 μέρες. Σημαντικό είναι να κανονίζουμε την επανάληψη του ποτίσματος μόνο όταν στεγνώνει το χώμα της γλάστρας. Η υπερβάλλων υγρασία μπορεί να οδηγήσει στο σάπισμα των ριζωμάτων του φυτού, όπως και τα μαυρίσματα στα φύλλα και τους βλαστούς.

Σωστή λίπανση και αντιμετώπιση των ασθενειών

Όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα βολβώδη φυτά, έτσι και η Κάννα δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις σε θρεπτικά στοιχεία. Θα σχηματίσει λουλούδια ακόμα και στη περίπτωση που δεν της βάλουμε καθόλου λίπασμα. Πάντως, για να εξασφαλίσουμε μια πλούσια ανθοφορία με πολλά λουλούδια η οποία θα διαρκέσει και το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, το κατάλληλο λίπασμα θα βοηθήσει σημαντικά.

Στην περίπτωση που είναι φυτεμένες στο κήπο μας, για να πάρουμε πλούσια ανθοφορία θα πρέπει να προσθέσουμε πλήρες κοκκώδες λίπασμα κατά τα μέσα της άνοιξης, τις αρχές του καλοκαιριού όπως και αυτές του φθινοπώρου. Εάν βρίσκεται σε γλάστρα, θα πρέπει να κάνουμε χρήση ενός υγρού λιπάσματος ανθοφορίας ανά μία φορά το μήνα, στο διάστημα από τα μέσα της άνοιξης μέχρι και τα τέλη του φθινοπώρου.

Είναι ένα φυτό αρκετά ανθεκτικό το οποίο δεν προσβάλλεται εύκολα από έντομα και ασθένειες και επομένως δεν έχει ανάγκη από κάποιο προληπτικό ψεκασμό. Στη περίπτωση που προσβληθεί από κάμπιες που τρώνε το φύλλωμα της, μπορούμε να τη ψεκάσουμε με ένα βιολογικό εντομοκτόνο όπως είναι ο βάκιλος Θουριγγίας. Στη περίπτωση που παρατηρήσουμε σαπίσματα στο φύλλωμα της είτε μαυρίσματα από ασθένειες όπως ο βοτρύτης, θα πρέπει να ψεκάζουμε τα φύλλα των φυτών με σκεύασμα χαλκού.

Στη περίπτωση της Κάννας, πιο σοβαρό πρόβλημα από τα έντομα και τις πιθανές ασθένειες, είναι τα σαλιγκάρια αλλά και οι γυμνοσάλιαγκες, που έχουν την ιδιότητα να τρώνε τα φύλλα τους. Για την εύκολη και οικολογική αντιμετώπιση τους αποτελεσματικά, ένας τρόπος είναι να ρίξουμε στάχτη γύρω από τα φυτά μας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα φυσικό τοίχο προστασίας.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Μοσχάτο αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Μοσχάτο. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner