Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Γέρακας Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Γέρακας αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Γέρακας αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Γέρακας αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Γέρακα αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο. Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Γέρακα.

Ο θάμνος ρολοπέταλο

Το Λοροπέταλο, είναι ένας αειθαλής θάμνος που διαθέτει χαρακτηριστικά λουλούδια τα οποία μοιάζουν με λεπτές κορδέλες. Η καταγωγή του είναι από τη νοτιανατολική Ασία, από τη Κίνα και και την Ιαπωνία. Ανθίζει κατά τη διάρκεια της άνοιξης και είναι ένα ιδανικό φυτό για τη δημιουργία ενός χαμηλού φράχτη στον κήπο μας, αφού έχει πλαγιόκλαδη ανάπτυξη η οποία φτάνει σε ύψος αυτό του ενός με δύο μέτρα.

Το λοροπέταλο διαφέρει είτε μεμονωμένο φυτό στο κήπο μας, είτε φυτεμένο σε κάποια γλάστρα είτε και ζαρντινιέρα στο μπαλκόνι και την αυλή μας. Θα το βρούμε σε διάφορα είδη με πράσινα φύλλα αλλά και λευκά λουλούδια. Η πιο γνωστή ποικιλία λοροπέταλου έχει σκούρα κόκκινα φύλλα με στρογγυλό σχήμα και υπέροχα μωβ είτε ροζ λουλούδια. Είναι το σκούρο χρώμα των φύλλων του που μας δίνει μία μοναδική αίσθηση και το οποίο συνδυάζεται σε αρμονία με συνθέσεις που περιλαμβάνουν άλλους θάμνους αλλά και λουλούδια.

Πρόκειται για έναν από τους λίγους καλλωπιστικούς θάμνους που έχουν κόκκινα φύλλα, όπως είναι και η βερβερίδα και η φωτίνια, οι οποίες και δίνουν ένα διαφορετικό τόνο στο πράσινο του κήπου είτε του μπαλκονιού μας.

Οι κατάλληλες συνθήκες για τη φύτευση

Το λοροπέταλο ως θάμνος αναπτύσσεται πιο καλά σε ηλιόλουστες είτε με ελαφριά σκιά θέσεις. Καλό είναι να αποφύγουμε τη φύτευση του σε σημεία τα οποία εκτίθενται σε δυνατούς ανέμους, ζεστούς είτε κρύους, αφού θα προκαλέσουν προβλήματα στα φύλλα όπως και στην ανθοφορία του. Θα πρέπει να φυτεύεται σε γόνιμα και δροσερά εδάφη, που να είναι σχετικά όξινα και θα εξασφαλίζουν τη καλή αποστράγγιση, έτσι ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί το ριζικό του σύστημα.

Θα πρέπει να αποφεύγουμε τη φύτευση σε ασβεστώδη εδάφη είτε σε αυτά με υψηλό pH, διότι θα έχουμε καχεκτική ανάπτυξη όπως και περιορισμένη ανθοφορία.

Η σωστή φύτευση σε γλάστρα

Μπορούμε να το φυτεύσουμε σε γλάστρα είτε σε ζαρντινιέρα στο μπαλκόνι ή ακόμη και στη βεράντα μας, κατά τη διάρκεια της άνοιξης είτε τις αρχές του φθινοπώρου. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα σημεία με έντονη έκθεση στις ακτίνες του ήλιου και να προτιμήσουμε μια θέση με ελαφριά σκιά και προσανατολισμό δυτικό είτε ανατολικό. Για τη σωστή του φύτευση θα πρέπει να επιλέγουμε γλάστρες των οποίων η διάμετρος να είναι το λιγότερο 25 εκατοστά.

Αυτές επιτρέπουν τη δημιουργία μιας πλούσιας αλλά και ζωηρής βλάστησης για το λοροπέταλο στο Γέρακα. Φροντίζουμε να προμηθευόμαστε κάποιο φυτόχωμα γενικής χρήσης, το οποίο να είναι κατάλληλο για φυτά εξωτερικού χώρου. Καλό είναι να περιέχει κομπόστ και περλίτη, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε καλύτερο αερισμό του συστήματος των ριζών αλλά και ενίσχυση του φυτού μας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Κατάλληλο πότισμα και λίπανση του ρολοπέταλου

Το λοροπέταλο είναι ένας θάμνος ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλες ανάγκες σε νερό και είναι αρκετά ανθεκτικός, ακόμη και εάν ξεχάσουμε το πότισμα του για μερικές μέρες. Θα πρέπει να το ποτίζουμε μία φορά την εβδομάδα κατά τη περίοδο της άνοιξης και του φθινοπώρου. Σε αντίθεση κατά τη καλοκαιρινή περίοδο που επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες, χρειάζεται πότισμα δύο φορές ανά εβδομάδα.

Όταν διανύουμε το πρώτο διάστημα της φύτευσης του θα πρέπει να το ποτίζουμε πιο συχνά, ειδικά εάν αυτή έχει γίνει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Πάντως, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφύγουμε να το ποτίζουμε υπερβολικά και πάντα πριν προβούμε σε αυτό θα πρέπει να έχουμε ελέγξει άμα έχει στεγνώσει το χώμα. Για εκείνα τα φυτά λοροπέταλου που έχουν φυτευτεί στο κήπο μας, καλό είναι να προσθέτουμε ένα πλήρες κοκκώδες λίπασμα κατά τις αρχές της άνοιξης, αυτές του καλοκαιριού όπως και κατά τις αρχές του φθινοπώρου.

Με το τρόπο αυτό μπορούμε να ενισχύσουμε τόσο τη βλάστηση όσο και την ανθοφορία του. Σε περίπτωση που έχουμε το λοροπέταλο φυτεμένο σε γλάστρα είτε ζαρντινιέρα, σωστό είναι να προτιμήσουμε ένα υγρό λίπασμα για ανθοφόρα φυτά. Αυτό θα το προσθέσουμε μία φορά το μήνα, στο διάστημα από τις αρχές της άνοιξης έως και τα μέσα του φθινοπώρου.

Τα έντομα και οι ασθένειες που προσβάλλουν το λοροπέταλο

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό φυτό το οποίο δεν προσβάλλεται με ευκολία από έντομα και ασθένειες. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ενδέχεται να προσβληθούν τα φύλλα του εξαιτίας της ανθράκωσης και να δημιουργηθούν κηλίδες στο φύλλωμα του, είτε από τη βακτηριακή ασθένεια της καρκίνωσης, η οποία και δημιουργεί εξογκώματα στους βλαστούς του.

Για την αντιμετωπίσουμε την ανθράκωσης όπως και την καρκίνωση, είναι καλό να ψεκάζουμε τα φύλλα και τους βλαστούς του με κάποιο σκεύασμα χαλκού, το οποίο και μπορούμε να προμηθευτούμε από κάποιο γεωπονικό κατάστημα. Οι ψεκασμοί του με χαλκό θα πρέπει να γίνονται κατά τις αρχές της άνοιξης, έπειτα από το κλάδεμα του φυτού όπως και στις αρχές του φθινοπώρου.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Γέρακας αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Γέρακα. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner