Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Κυψέλη Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Κυψέλη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Κυψέλη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Κυψέλη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Κυψέλη αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Κυψέλη.

Το αγαπημένο σε όλους αρωματικό Αγιόκλημα

Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα αναρριχώμενα φυτά, που διαθέτει ελκυστικό άρωμα και είναι κατάλληλο τόσο για το κήπο όσο και για το μπαλκόνι μας. Το αγιόκλημα είναι ιδιαίτερο για τα πολύχρωμα και αρωματικά του λουλούδια τα οποία και εμφανίζονται κατά τα τέλη της άνοιξης, ενώ διαρκούν ολόκληρο το καλοκαίρι. Έχει καταγωγή από τη νοτιοανατολική Ασία και την Κίνα και χαρακτηρίζεται από τη γρήγορη ανάπτυξη, όπως και το πλούσιο γυαλιστερό του φύλλωμα το οποίο και σχηματίζει μικρούς καρπούς μετά την καλοκαιρινή του ανθοφορία.

Αποτελεί ιδανικό φυτό για φύτευση σε φράχτη είτε και σε πέργκολα λόγο της ιδιότητας αναρρίχησης που έχει, καθώς και για εδαφοκάλυψη σε βραχόκηπο. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι ένα φυτό ιδιαίτερα ανθεκτικό, το οποίο μάλιστα είναι και αρκετά επεκτατικό και σε πολλές περιπτώσεις απλώνεται στο κήπο μας χωρίς να το θέλουμε.

Τα είδη αγιοκλήματος που συναντάμε πιο συχνά

Συνολικά υπάρχουν περισσότερες από 180 ποικιλίες αγιοκλήματος που μπορούν να φυτεύονται καθώς και να καλλιεργούνται σε κήπους αλλά και σε μπαλκόνια. Μερικά από τα είδη αυτά είναι φυλλοβόλα και κάποια άλλα είναι αειθαλή στη περίπτωση που βρίσκονται σε ήπια κλίματα. Τα τρία πιο διαδεδομένα είδη αγιοκλήματος είναι τα ακόλουθα:

Το κοινό αγιόκλημα

Πρόκειται για ένα φυλλοβόλο αγιόκλημα που χαρακτηρίζεται για τη ζωηρή του ανάπτυξη. Τέτοια που μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 7 μέτρα, καθώς επίσης έχει την ιδιότητα να αναρριχάται όπως και να περιελίσσεται πάνω στα άλλα φυτά είτε και δέντρα. Στις άκρες των βλαστών του σχηματίζονται μπουκέτα από λουλούδια απόχρωσης λευκή και κρεμ με πινελιές από ροζ και κόκκινο. Αυτά είναι που αναδίδουν το άρωμα τους με ένα έντονο τρόπο, ειδικά στη διάρκεια της νύχτας

Το γιαπωνέζικο, λευκό ή αλλιώς κινέζικο αγιόκλημα

Είναι ένα αναρριχώμενο φυτό που μπορεί να φτάσει σε ύψος έως και τα 10 μέτρα στη Κυψέλη. Διαθέτει λευκά λουλούδια τα οποία όμως σταδιακά μετατρέπονται σε μια απόχρωση του χρυσοκίτρινου και διαθέτουν ένα άρωμα βανίλιας. Σαν φυτό σχηματίζει μικρούς μαύρου χρώματος καρπούς κατά το φθινόπωρο.

Το αγιόκλημα κοράλλι ή τρομπέτα

Ως είδος δεν είναι τόσο επιθετικό, τουλάχιστον όσο το κοινό και το γιαπωνέζικο. Η ανάπτυξη του μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 5 με 6 μέτρα και το χρησιμοποιούμε ως αναρριχώμενο φυτό, όπως επίσης και ως ένα φυτό για εδαφοκάλυψη. Τα λουλούδια που σχηματίζει έχουν το σχήμα τρομπέτας, με χρώμα κόκκινο εξωτερικά και κίτρινο εσωτερικά. Οι καρποί που σχηματίζει είναι κόκκινου χρώματος.

Οι κατάλληλες συνθήκες φύτευσης

Το αγιόκλημα ως φυτό χαρακτηρίζεται από μια γρήγορη ανάπτυξη που συνοδεύεται από την ιδιότητα του να αναρριχάται και να περιελίσσεται. Αγαπάει τις θέσεις με μερική ηλιοφάνεια για να μπορέσει να μας χαρίσει τη πλούσια ανθοφορία του. Σε αντίθεση, είναι ευαίσθητο στις έντονες ακτίνες του ήλιου του μεσημεριού.

Πρόκειται για ένα φυτό ανθεκτικό στις δυσμενείς συνθήκες του χειμώνα, όπως οι μικρές θερμοκρασίες, το χιόνι και ο παγετός. Διαθέτει ένα δυνατό ριζικό σύστημα με ανάπτυξη όχι μόνο πλευρική αλλά και σε βάθος, το οποίο και παρουσιάζει υψηλή προσαρμοστικότητα σε κάθε έδαφος. Ευδοκιμεί γενικά καλύτερα και μας δίνει περισσότερα λουλούδια σε εδάφη με σχετική υγρασία, αργιλώδους υπόστασης που περιέχουν οργανική ουσία.

Ο κατάλληλος τρόπος φύτευσης σε γλάστρα

Είναι ένα φυτό το οποίο φυτεύεται εύκολα σε γλάστρα στο μπαλκόνι της οικείας μας. Προτιμά τα σημεία με προσανατολισμό δυτικό είτε και  ανατολικό και μπορεί να αναπτυχθεί πάνω στα κάγκελα, σε κάποια πέργκολα είτε και σε ξύλινο πλαίσιο. Πάντως σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχουμε προβλέψει για τη κατάλληλη υποστύλωση έτσι ώστε να αναρριχηθεί το αγιόκλημα.

Για τη φύτευση του αγιοκλήματος θα πρέπει να επιλέξουμε γλάστρες με διάμετρο το ελάχιστο 30 εκατοστών, προκειμένου να έχει το φυτό μας μια ζωηρή βλάστηση καθώς και ανθοφορία. Η προτίμηση μας είναι αυτή του φυτοχώματος γενικής χρήσης, τέτοιο που να περιέχει κομπόστ και περλίτη. Έτσι εξασφαλίζουμε το καλό αερισμό καθώς και την απομάκρυνση του νερού που περισσεύει κατά το πότισμα.

Η συχνότητα του σωστού ποτίσματος

Το αγιόκλημα είναι ένα φυτό ανθεκτικό στις ξηρές με υψηλές θερμοκρασίες καλοκαιρινές συνθήκες. Μπορεί να επιβιώσει για πολλές μέρες χωρίς νερό. Προκειμένου να έχει  πλούσια ανθοφορία καθώς και αυξημένη βλάστηση, θα πρέπει να μην αμελούμε το πότισμα του. Κατά τη περίοδο της άνοιξης όπως και του φθινοπώρου, θα πρέπει να το ποτίζουμε σχεδόν 2 φορές την εβδομάδα, ενώ σε αντίθεση τη καλοκαιρινή περίοδο τρείς φορές την εβδομάδα.

Για εκείνα τα φυτά αγιοκλήματος που έχουμε φυτέψει σε γλάστρα, θα πρέπει πριν το πότισμα να έχουμε ελέγξει το χώμα για να δούμε εάν έχει στεγνώσει. Όταν ποτίζουμε υπερβολικά, ειδικά στις περιπτώσεις με κακή αποστράγγιση όπου δεν απομακρύνεται εύκολα το νερό, ενδέχεται να έχουμε ως αποτέλεσμα τη πτώση των λουλουδιών, όπως επίσης και σαπίσματα στο σύστημα των ριζών του φυτού μας.

 

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Κυψέλη αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Κυψέλη. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner