Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Γαλάτσι Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Γαλάτσι αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Γαλάτσι αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Γαλάτσι αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Γαλάτσι αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Γαλάτσι.

Φυτά εσωτερικού χώρου

Ανάγκη σε φως και θερμοκρασία

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι πιο ανθεκτικά από όσο νομίζουμε. Αυτό που χρειάζεται από εμάς είναι να τους βρούμε τη κατάλληλη θέση. Χρειάζονται φως, οπότε θα πρέπει να τα τοποθετούμε κοντά σε παράθυρα. Δεν θα πρέπει να δέχονται απευθείας το φως από τον ήλιο, γιατί μπορεί να προκληθούν εγκαύματα στα φυλλώματα τους.

Στη περίπτωση που ο χώρος μας δεν είναι αρκετά φωτεινός, επιλέγουμε φυτά που να μπορούν να επιβιώσουν και να ανθίζουν σε τέτοιους χώρους, όπως το σπαθίφυλλο. Να θυμάστε ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου δεν αντέχουν στη παγωμένη ατμόσφαιρα, ειδικά σε θερμοκρασίες κάτω από τους 10 βαθμούς, οπότε καλό θα είναι να μην έρχονται σε επαφή με παγωμένα αντικείμενα όπως με τα τζάμια, τη περίοδο του χειμώνα.

Καλό είναι να προτιμάτε σημεία που να χαρακτηρίζονται από καλό αερισμό και μέτρια υγρασία. Αποφύγετε τη τοποθέτηση κοντά σε θερμαντικά σώματα, όπως το καλοριφέρ και το τζάκι.

 

Μεταφύτευση

Καθώς το φυτό μας μεγαλώνει αρκετά, θα πρέπει να γίνει η μεταφύτευση του σε μεγαλύτερη γλάστρα, είτε αυτή είναι πλαστική είτε πήλινη. Η σωστή εποχή γι’ αυτή τη διαδικασία είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το κατάλληλο φυτόχωμα, το οποίο να έχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Η καινούργια γλάστρα θα πρέπει να είναι λίγο πιο μεγάλη σε διαστάσεις από αυτή που βρισκόταν το φυτό μας. Θα πρέπει να έχει τρύπες στη βάση για να φεύγει το νερό. Καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα πιατάκι ή ένα διακοσμητικό κασπώ, έτσι ώστε κατά το πότισμα να μην λερώνουμε το πάτωμα.

 

Ανάγκες σε πότισμα

Στα φυτά εσωτερικού χώρου, το υπερβολικό νερό συνήθως δημιουργεί προβλήματα. Πριν τη διαδικασία του ποτίσματος θα πρέπει να γίνετε έλεγχος για να διαπιστωθεί εάν το χώμα είναι στεγνό. Θα πρέπει το πιατάκι στη βάση της γλάστρας να μην κρατάει νερό, για να αποφύγουμε τα προβλήματα.

Εάν έχουμε τοποθετήσει πιατάκι κάτω από τη γλάστρα, απομακρύνουμε το νερό που μαζεύεται στο σημείο. Ποτίζουμε σε μικρές ποσότητες έτσι ώστε να μην σαπίσει. Ένας γενικός κανόνας είναι να ποτίζουμε περίπου μια φορά την εβδομάδα, ανάλογα πάντα με την εποχή αλλά και το φυτό. Ένα παράδειγμα είναι το φυτό ζαμιοκούλκας, το οποίο χρειάζεται πότισμα μια φορά το μήνα.

 

Λίπανση των φυτών

Για να έχουμε φυτά με σωστή ανάπτυξη που να διατηρούν το λαμπερό πράσινο χρώμα τους, θα πρέπει να φροντίζουμε για τις ανάγκες τους σε λίπανση. Έτσι, κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινόπωρου στο Γαλάτσι, θα πρέπει να προσθέτουμε υγρό, διαλυτό σε νερό λίπασμα, δύο φορές το μήνα.

Καλό είναι να αποφεύγεται η λίπανση τους το χειμώνα αλλά και τους ζεστούς μήνες. Τα λιπάσματα είναι διαφόρων τύπων και καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των φυτών, όπως η ανθοφορία και η βλάστηση. Επίσης, υπάρχουν και ειδικά λιπάσματα για χρήση σε συγκεκριμένα φυτά, όπως για παράδειγμα τα τριαντάφυλλα και οι γαρδένιες.

 

Επιπλέον φροντίδα

Τις μέρες του καλοκαιριού, όπου η θερμοκρασία είναι υψηλή, θα πρέπει να θυμόμαστε να διαβρέχουμε το φύλλωμα των φυτών μας με ένα ψεκαστήρι. Με αυτό το τρόπο αποφεύγουμε τις ξηράνσεις που προκαλούνται στις άκρες των φύλλων. Άμα θέλουμε να αποφύγουμε τους λεκέδες από άλατα, κάνουμε χρήση απεσταγμένου νερού είτε βρόχινου. Κατά τη διάρκεια του ψεκασμού, καλύπτουμε τα άνθη με σακουλάκια.

Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν έντομα στα φυτά μας όπως η ψώρα, ο θρίπας και η μελίγκρα. Για να αντιμετωπίσουμε τη κατάσταση, διαλύουμε μια κουταλιά της σούπας πράσινο σαπούνι σε ένα λίτρο νερό και ψεκάζουμε τα φυτά μας κάθε δύο εβδομάδες προληπτικά. Στα γεωπονικά καταστήματα, μπορούμε να προμηθευτούμε σκευάσματα για ερασιτεχνική χρήση, ώστε να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους ασθένειες και έντομα.

Ένα ακόμα κόλπο είναι να χρησιμοποιούμε ένα βρεγμένο πανί σε απεσταγμένο χλιαρό νερό, για να καθαρίζουμε τα φυλλώματα των φυτών. Με εφαρμογή μια φορά την εβδομάδα, απομακρύνουμε τη σκόνη και βοηθάμε την ανάπτυξη των φυτών, χαρίζοντας τους επίσης λίγη δροσιά. Έτσι, μπορούνε μα τα διατηρούμε λαμπερά και πράσινα για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οργανική ουσία

Με τον όρο οργανική ουσία, αναφερόμαστε σε εκείνο το υλικό που προέρχεται από την αποσύνθεση των φυτών, των ζωικών υπολειμμάτων αλλά και των μικροοργανισμών που υπάρχουν στην επιφάνεια του εδάφους και μέσα στο χώμα. Αυτό το τελικό προϊόν που προέρχεται από την αποσύνθεσης της οργανικής ουσίας, ονομάζεται χούμος. Τις περισσότερες φορές, όταν μιλάμε για οργανική ουσία και χούμο, αναφερόμαστε συνήθως στο ίδιο πράγμα.

Η περιεκτικότητα που έχει ένα έδαφος σε οργανική ουσία, είναι μια βασική ένδειξη της γονιμότητας του. Δηλαδή εκείνης της ικανότητας του εδάφους, να παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για τη σωστή ανάπτυξη των φυτών. Η ποιότητα αλλά και η σύσταση της οργανικής ουσίας σε θρεπτικά στοιχεία, εξαρτάται από το είδος τόσο των φυτικών, όσο και των ζωικών υπολειμμάτων που περιέχει.

Η αποσύνθεση της οργανικής ουσίας πραγματοποιείτε με τη βοήθεια μικροοργανισμών. Τέτοιοι είναι οι μύκητες και τα βακτήρια, όπως επίσης και με τους γαιοσκώληκες, που αποτελούν πολύτιμους εργάτες του εδάφους.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Γαλάτσι αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Γαλάτσι. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner