Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Κορυδαλλός Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Κορυδαλλός αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Κορυδαλλός αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Κορυδαλλός αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Κορυδαλλό αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Κορυδαλλό.

Λεβάντα

Πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο αρωματικό φυτό που έχει μικρές απαιτήσεις σε υγρασία ενώ την ίδια στιγμή τα λουλούδια της συνοδεύει ένα υπέροχο άρωμα. Μιλάμε για τη λεβάντα η οποία  χρειάζεται πότισμα με συχνότητα αυτή της μιας φορά την εβδομάδα. Πρέπει να δίνεται προσοχή στην υγρασία της, αφού όταν είναι υπερβολική μπορεί να οδηγήσει σε ξηράνσεις όπως και και σαπίσματα στο φύλλωμα της.

Αποτελεί μια επιλογή ιδανική για βραχόκηπους όπως και για χαμηλές μπορντούρες, αφού είναι ένα από τα πιο ψηλά αρωματικά φυτά με ύψος που μπορεί να φτάσει και το ένα μέτρο. Όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα αρωματικά φυτά έτσι και στη περίπτωση της λεβάντας, μπορούμε να τη φυτεύσουμε στο κήπο μας, μπορούμε όμως να τη καλλιεργήσουμε και σε κάποια γλάστρα με επιτυχία.

Στη φύση φύεται από μόνη της σε εδάφη με ξηρασία, φτωχά και βραχώδη. Σε αντίθεση δεν αναπτύσσεται το ίδιο καλά σε βαριά με υγρασία εδάφη, αφού παρουσιάζει σαπίσματα στις ρίζες της. Χρειάζεται μια θέση με αρκετό ήλιο για να αναπτυχθεί σωστά, αλλά μπορεί να μεγαλώσει και σε θέσεις με σχετικό ίσκιο. Είναι ένα αρωματικό φυτό με αντοχή σε συνθήκες ξηρασίας και ζέστης, ενώ παράλληλα αντέχει και στη παγωνιά του Ελληνικού χειμώνα.

Φασκόμηλο

Ένα αρκετά δημοφιλή αρωματικό φυτό του οποίου οι ανάγκες σε νερό είναι χαμηλές. Μιλάμε για το φασκόμηλο, που χρειαστεί πιο αραιά ποτίσματα στο διάστημα από την άνοιξη έως και το φθινόπωρο, αλλά πιο συχνά τη καλοκαιρινή περίοδο για να μπορέσει να αντέξει την υψηλή θερμοκρασία. Είναι ένας πολυετής και αρωματικός, ημιξυλώδης θάµνος που αναπτύσσετε με ένα μέσο ρυθμό ανάπτυξης στις χώρες της Μεσογείου και το ύψος του μπορεί να φτάσει τα 30 έως και 60 εκατοστά.

Χαρακτηρίζεται από φύλλα επιμήκη και παχιά με αποχρώσεις στο λευκό και το πράσινο, ενώ μπορεί να το συναντήσουμε και σε ποικιλίες με πράσινα ή μπλε φύλλα. Το φασκόμηλο θα ανθίσει τη περίοδο από από το Μάιο μέχρι και τον Ιούνιο με ιδιαίτερα αρωματικά και όμορφα μωβ άνθη. Θα το συναντήσουμε αυτοφυές σε ποικίλα μέρη της Ελλάδας, αλλά μπορούμε εάν το επιθυμούμε να το και στο κήπο μας, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε το άρωμα των φύλλων του.

Το φασκόμηλο μπορεί να αναπτυχθεί σε μια ποικιλία από εδάφη, ακόμη και σε αυτά που είναι ξερά και άγονα. Προτιμά ωστόσο τα αμμώδη και ασβεστούχα που θερμαίνονται νωρίς την άνοιξη και έχουν καλές ιδιότητες αποστράγγισης.

Ευφόρμπια

Μιλάμε για το γνωστό σε όλους μας αγκάθι του Χριστού, ένα φυτό που έχει μικρές απαιτήσεις σε πότισμα για να επιτύχουμε μια καλή ανάπτυξη και ανθοφορία στο Κορυδαλλό. Κατά τη περίοδο της άνοιξης όπως και του καλοκαιριού χρειάζεται πότισμα μια φορά την εβδομάδα, ενώ σε αντίθεση το χειμώνα θα είναι ακόμα πιο αραιό. Πρόκειται για ένα πανέμορφο κακτοειδές παχύφυτο, του οποίου η καταγωγή είναι από τη Μαδαγασκάρη

Η ευφόρμπια φέρει επάνω της μεγάλο αριθμό από αγκάθια και χαρακτηριστικά μικρά λουλούδια. Θα τη βρούμε συνήθως σε κόκκινο χρώμα. Ωστόσο μπορεί να συναντήσουμε και ποικιλίες της σε αποχρώσεις του κίτρινου και λευκού, του πράσινου και του ροζ, του πορτοκαλί καθώς και δίχρωμα άνθη. Για τη φύτευση της σωστό είναι να επιλέξουμε μια θέση φωτεινή με καλή επαφή με τον ήλιο, είτε σκοπεύουμε να τη μεταφυτεύσουμε σε γλάστρα είτε σε βραχόκηπο.

Μπορεί να  ευδοκιμήσει ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους που να διαθέτουν καλό αερισμό, αφού δεν έχει κάποιο πρόβλημα να αντιμετωπίζει με τη ξηρή ατμόσφαιρα. Σε αντίθεση, είναι ένα φυτό αρκετά ευαίσθητο στις μικρές θερμοκρασίες όπως και στους δυνατούς βοριάδες.

Κάκτοι

Μία αγαπημένη ομάδα φυτών, που εμφανίζει υψηλή αντοχή στην έλλειψη νερού στο σύνολο της, είναι και οι κάκτοι. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης οι ανάγκες τους περιορίζονται σε ένα πότισμα μια φορά την εβδομάδα . Σε αντίθεση, οι κάκτοι χρειάζονται ελάχιστο πότισμα το φθινόπωρο, ενώ τη περίοδο του χειμώνα θα ήταν καλό να μην βρέχονται ή ποτίζονται, ειδικά στις περιπτώσεις όπου επικρατούν συνθήκες κρύου και παγωνιάς.

Oι κάκτοι διαθέτουν παχιά δερματώδη μέρη έτσι ώστε να μπορούν να κρατάνε νερό, ακόμα και στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν σε μία έρημο. Χρειάζονται εκτός μερικών περιπτώσεων τη πλήρη έκθεση τους στον ήλιο, όπως και μια μακριά και ζεστή περίοδο μεγαλύτερη αυτής των 6 μηνών ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν. Η έντονη τους δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα της άνοιξης και του καλοκαιριού, στο οποίο θα μας δώσουν εκτός από την ανάπτυξη τους και τη μοναδική τους ανθοφορία.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Κορυδαλλός αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Κορυδαλλό. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner