Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Αρτέμιδα Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Ανάβυσσος αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Αρτέμιδα αποστολή λουλουδιών – online ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο LAURA SPRING FLOWERS, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις, αλλά και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας  και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στην Αρτέμιδα. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στην Αρτέμιδα.

Μπουτονιέρες στην Αρτέμιδα

Μπουτονιέρες, είναι τα μικρά λουλούδια που φοριούνται από τους γαμπρούς, στο πέτο των ανδρικών κουστουμιών. Αυτά τα μικρά άνθη, που είναι επίσης γνωστά και ως boutonnières, συνηθίζετε να φοριούνται από τους άντρες στην δεξίωση του γάμου.

Στο κατάστημα μας στην Αρτέμιδα, θα βρείτε διαφόρους τύπους από μπουτονιέρες. Οι ειδικοί μας θα σας καθοδηγήσουν στην σωστή επιλογή μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Τόσο για τον γαμπρό, όσο και για τα πρόσωπα που σχετίζονται με τον γάμο, ίσως και για μερικούς καλεσμένους.

Είναι ίσως το τελευταίο πράγμα στη λίστα σας, όταν σχεδιάζετε το γάμο σας, αλλά οι μπουτονιέρες που ζητάτε από τον ανθοπώλη σας να δημιουργήσει μπορεί να είναι πολύ πιο φανταστικές από ένα απλό γαρίφαλο.

Από παράδοση, οι μπουτονιέρες φοριούνται στο αριστερό μέρος του σακακιού. Είναι σύνηθες, μια παρόμοια σύνθεση με λουλούδια που ονομάζεται κορσάζ, να φοριέται από τις γυναίκες και συγκεκριμένα από τη μητέρα τόσο της νύφης, όσο και του γαμπρού.

Συνήθως, αυτή η σύνθεση είναι τυλιγμένη γύρω από τον καρπό τους, είτε καρφιτσωμένη στην δεξιά πλευρά της ένδυσης τους. Το χρώμα του επιλεγμένου λουλουδιού, είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων, ίδιο με το γαμήλιο μπουκέτο.

Μπορεί να συμπληρώσει είτε να αντιπαραβάλει το ένδυμα που θα πλαισιώσει.

Μπουτονιέρες και τρόπος που φοριούνται

Σε περίπτωση που υπάρχει μια τρύπα στο γαμπριάτικο κουστούμι, όπως αυτή για το κουμπί, το κοτσανάκι του λουλουδιού περνιέται από μέσα του και ασφαλίζεται από την άλλη πλευρά, με ένα πείρο.

Όταν δεν είναι διαθέσιμη η οπή, τότε θα πρέπει να στερεωθεί με την χρήση καρφίτσας, είτε με κάποιο άλλο τρόπο. Σημειώνετε ότι το άνθος του λουλουδιού, θα πρέπει να τοποθετείτε ψηλά και προς τον αριστερό ώμο.

Εφόσον οι μίσχοι είναι ορατοί, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια κορδέλα ανάλογη με τα χρώματα τους, είτε ένα σύρμα που θα κάνει αντανάκλαση στο φως που θα πέφτει πάνω του.

Χρώματα στον γάμο και λουλούδια

Η ημέρα του γάμου, είναι η πιο σημαντική για κάθε γυναίκα πάνω στην γη. Στο μυαλό της επεξεργάζεται πολλά θέματα, μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια της τελετής. Ένα από αυτά είναι και το θέμα που θα επικρατεί στον γάμο.

Έχει μάλιστα διαλέξει και τα χρώματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Κατά πόσο γνωρίζετε όμως, ότι το κάθε χρώμα έχει δική του ψυχολογία και μιλάει για το γαμήλιο ζευγάρι; Εμείς, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε και να σας δώσουμε την έμπειρη συμβουλή μας:

Το λευκό λουλούδι

Είναι αυτό που εκφράζει την αγνότητα και την αθωότητα. Συμβολίζει την δύναμη, όπως και την τελειότητα. Με αυτό δείχνετε ότι επιθυμείτε αιώνια αγάπη αλλά και ειρήνη. Αποτελεί το κατάλληλο χρώμα για ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ζωή σας.

Το μαύρο λουλούδι

Η συντηρητική επιλογή μας στην Αρτέμιδα. Είναι ιδανικό για συνδυασμούς με όλα τα χρώματα, ενώ εκφράζει μυστήριο, αξιοπρέπεια και κάτι το σοφιστικέ.Εκφράζει σοφιστικέ διάθεση, μυστήριο και αξιοπρέπεια ενώ ταυτόχρονα κάνει συνδυασμούς με όλα τα χρώματα. Διαχρονικό και κομψό, προσδίδει στον γάμο μια μεγαλοπρέπεια.

Το κόκκινο χρώμα στο λουλούδι

Είναι μια ρομαντική επιλογή, η οποία εκφράζει την αγάπη, αλλά και το πάθος. Χαρά και αισιοδοξία είναι τα αισθήματα που υποδηλώνει, δηλαδή αυτά που θα σας συνοδεύουν και την ημέρα του γάμου σας.

Το ροζ λουλούδι

Πρόκειται για ένα περισσότερο girly χρώμα. Όμορφη προσωπικότητα, ευαίσθητη καρδιά αλλά και γλυκά συναισθήματα, υποδηλώνονται από αυτό. Εφόσον σας εκφράζει, μπορείτε να επιλέξετε από το κατάστημα μας, ένα άνθος σε οποιαδήποτε τόνο του επιθυμείτε.

Το πορτοκαλί χρώμα στο λουλούδι

Είναι αυτό που εκφράζει απλότητα και αυθορμητισμό. Χαρούμενο χρώμα, το οποίο είναι γεμάτο ενέργεια. Ακόμα, δηλώνει πως είστε έτοιμοι και ατρόμητοι να δοκιμάσετε την κάθε πτυχή της νέας σας ζωής.

Το κίτρινο λουλούδι

Το χρώμα που υποδηλώνει την χαρά, αλλά και το γεγονός ότι είστε άτομα γεμάτα με ελπίδα. Ακόμα, δηλώνει ότι βλέπετε το μέλλον με προσμονή και πως έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ, αλλά επίσης ότι είστε και δημιουργικοί.

Το πράσινο λουλούδι

Είναι αυτό σύμβολο της ζωής, αλλά και της φρεσκάδας. Τονίζει την ισορροπία που έχετε, όπως και την εσωτερική ηρεμία που σας συμπληρώνει ως άνθρωπο.

Το μπλε χρώμα στο λουλούδι

Το χρώμα της γαλήνης. Συμβολίζει τον ήρεμο άνθρωπο, που τον διακατέχει μια αστείρευτη ενέργεια όπως δύναμη.

Λόγοι για να μας επιλέξετε στην Αρτέμιδα

Το LAURA  FLOWERS, έχει μια μακρόχρονη παρουσία στον χώρο των ανθοπωλείων. Οι πελάτες μας είναι υπεύθυνοι γι αυτό, με την αγάπη και την στήριξη τους. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση σας.

Βρισκόμαστε δίπλα σας σε όποιο μέρος μας επιθυμείτε. Στηρίζουμε την κάθε σας στιγμή με σεβασμό και αγάπη σε αυτό που κάνουμε. Την τυλίγουμε σαν να ήταν δική μας.

Πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να μας επιλέξετε, ωστόσο θα εστιάσουμε στους πιο σημαντικούς, όπως:

  • άμεση εξυπηρέτηση με ευγένεια και χαμόγελο
  • ταχεία παράδοση στο χώρο σας
  • ποικιλία σε λουλούδια και φυτά
  • μοναδικές προτάσεις και ιδέες για κάθε περίσταση
  • πάντα φρέσκα και ζωντανά λουλούδια
  • σωστή περιποίηση για να αντέχουν περισσότερο
  • αμέτρητες επιλογές και σε φυτά
  • οικονομικές τιμές

Γιατί να επιλέξετε το Laura Flowers στην Αρτέμιδα για την αποστολή λουλουδιών;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών και η online παραγγελία τους, δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στην Αρτέμιδα. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +30 21 0331 4984, είτε μέσω email.

Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop  μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner