Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Βάρη Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Βάρη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Βάρη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Βάρη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Βάρη αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Βάρη.

Αποστολή λουλουδιών και ανάγκες

Η συχνότητα του σωστού ποτίσματος

H συχνότητα του ποτίσματος είναι κάτι που εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες, όπως το είδος των φυτών και το στάδιο ανάπτυξης στο οποίο βρίσκονται. Ακόμη, ο τύπος του εδάφους και οι ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στο περιβάλλον. Οι καλλωπιστικοί θάμνοι για παράδειγμα θέλουν συχνότερο πότισμα από τα παχύφυτα και τους κάκτους.

Ακόμη, τα φυτά που είναι φυτεμένα σε γλάστρες, έχουν περισσότερες ανάγκες σε νερό σε σχέση με αυτά που έχουν φυτευτεί στο έδαφος. Τα αμμώδη με καλή αποστράγγιση εδάφη χρειάζονται πότισμα με συχνότητα μεγαλύτερη σε σχέση με τα βαριά και αργιλλώδη εδάφη. Τέλος, το πότισμα το καλοκαίρι θα πρέπει να είναι συχνότερο σε σχέση με τον χειμώνα. Όπως επίσης και όταν επικρατούν άνεμοι, το χώμα στεγνώνει πιο γρήγορα και έτσι απαιτείται πότισμα σε πιο σύντομα διαστήματα.

Προβλήματα από το μη σωστό πότισμα

Ένας από τους συχνότερους λόγους που προκαλούν πρόβλημα στα φυτά μας είναι το ακατάλληλο πότισμα, είτε επειδή είναι ανεπαρκές είτε επειδή είναι υπερβολικό. Τα φυτά μας, υποφέρουν όταν δεν μπορούν να απορροφήσουν από τις ρίζες τους την αναγκαία ποσότητα νερού. Εμφανίζουν προβλήματα όπως η μειωμένη ανάπτυξη, η πτώση των φύλλων και των λουλουδιών είτε η ξήρανση τους, ακόμα και η μειωμένη καρποφορία.

Από την άλλη, το υπερβολικό πότισμα προκαλεί προβλήματα, όπως τα σάπισμα των ριζών, η πτώση ή και το κιτρίνισμα του φυλλώματος και των λουλουδιών καθώς και η ανάπτυξη μυκητολογικών ασθενειών.

Φύλλωμα των φυτών και πότισμα

Γενικότερα, είναι καλό να αποφεύγουμε να βρέχουμε τα φύλλα των φυτών μας κατά τη διάρκεια του ποτίσματος, ειδικά κατά τις ώρες του μεσημεριού. Πέρα από τις απώλειες που εμφανίζονται λόγω της εξάτμισης του νερού, μπορεί να εμφανιστούν και εγκαύματα πάνω στα φύλλα των φυτών μας είτε και να αναπτυχθούν διάφορες μυκητολογικές ασθένειες.

Ωστόσο, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όπως αυτές των καλλωπιστικών φυτών, για παράδειγμα της γαρδένιας που θέλουν ένα δροσερό περιβάλλον. Σε αυτές όταν οι συνθήκες είναι αυτές του καύσωνα και των υψηλών θερμοκρασιών, καλό είναι να βρέχουμε το φύλλωμα τους τους το απόγευμα.

Βελτίωση της αποτελεσματικότητας του ποτίσματος

Μία μέθοδος για να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα του ποτίσματος και συγχρόνως να κάνουμε εξοικονόμηση νερού, είναι να επεξεργαστούμε το έδαφος έτσι ώστε να μπορεί να συγκρατήσει μεγαλύτερη ποσότητα νερού. Αυτό γίνετε με τη χρήση κάποιου βελτιωτικού υλικού στο χώμα.

Προσθέτοντας κομπόστ και κοπριά στο έδαφος, όχι μόνο βοηθάμε στη συγκράτηση της υγρασίας αλλά ταυτόχρονα εμπλουτίζουμε και το έδαφος με οργανική ουσία. Εναλλακτικές είναι ο περλίτης και ο ζεόλιθος. Αυτά είναι φυσικά ορυκτά, τα οποία μπορούν να απορροφούν ικανοποιητική ποσότητα υγρασίας και να την αποδεσμεύουν στο έδαφος στη συνέχεια.

Πότισμα με λάστιχο

Το πότισμα με λάστιχο είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο, ωστόσο δεν πρόκειται για τη καλύτερη επιλογή για πότισμα. Αυτό οφείλεται στο ότι αρκετές φορές κάποια από τα φυτά δέχονται πολύ περισσότερο νερό από όσο πρέπει ενώ από την άλλη, κάποια άλλα μπορεί να μείνουν απότιστα. Ακόμα, έχουμε υψηλές απώλειες νερού λόγω εξάτμισης.

Στο πότισμα με λάστιχο μπορεί να αναπτυχθούν ασθένειες στα φυτά μας από μολύσματα που υπάρχουν στο έδαφος και πέφτουν στα φυλλώματα με το νερό. Επίσης, καθώς με το πότισμα διαβρέχεται μια μεγάλη επιφάνεια χώματος, εμφανίζεται και μια υψηλή ανάπτυξη αγριόχορτων τα οποία και φυτρώνουν ανάμεσα στα φυτά μας.

Ο καλύτερος τρόπος ποτίσματος των φυτών

Το πιο κατάλληλο σύστημα ποτίσματος για τον κήπο, είναι αυτό με τις σταγόνες. Είναι το πιο αποτελεσματικό, οικονομικό και περιβαλλοντικά ωφέλιμο. Συγκεκριμένα, στο σύστημα ποτίσματος με σταγόνες, οι απώλειες νερού που εμφανίζονται λόγω εξάτμισης είναι μικρές, όπως σημαντική είναι και η μείωση των ανεπιθύμητων χόρτων, ζιζανίων, καθώς η επιφάνεια που βρέχεται γύρω από τα φυτά είναι μικρή.

Μπορεί ακόμη να εφαρμοστεί σε επικλινή εδάφη, όπως και σε εδάφη που έχουν μεγάλη αποστράγγιση. Μπορεί να λειτουργήσει σε χαμηλές πιέσεις καθώς και με μικρές παροχές νερού, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ακόμη, μπορούμε κατά τη διάρκεια του ποτίσματος να εκτελούμε καλλιεργητικές εργασίες, όπως και να πραγματοποιούμε αποτελεσματική λίπανση με υδατοδιαλυτά σκευάσματα, μέσω του νερού ποτίσματος.

Στο σύστημα ποτίσματος με σταγόνες, τα φυλλώματα των φυτών του κήπου μας δεν διαβρέχονται και έτσι, ο κίνδυνος ανάπτυξης μυκητολογικών ασθενειών μειώνεται .

Αυτόματο σύστημα ποτίσματος στον κήπο

Η τοποθέτηση ενός συστήματος αυτόματου ποτίσματος με προγραμματιστή στο κήπο μας, είναι κάτι που θα μας βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρόνου. Μπορούμε πλέον να απουσιάζουμε χωρίς να ανησυχούμε για το πώς θα επιβιώσουν τα φυτά μας. Ακόμη, με τη χρήση αυτού του εργαλείου μπορούμε να ποτίζουμε τα φυτά μας όσο πραγματικά το χρειάζονται, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους ξηρασίας του καλοκαιριού. Την ίδια στιγμή κάνουμε οικονομία στο νερό που χρησιμοποιούμε για το πότισμα.

Μπορούμε εναλλακτικά να προγραμματίσουμε το σύστημα ώστε τα φυτά μας να ποτίζονται συγκεκριμένες ώρες, αυτές που η παροχή του νερού είναι πιο διαθέσιμη από το σύστημα παροχής της περιοχής μας.

Να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να ποτίζουμε τα φυτά μας με νερό καλής ποιότητας και χαμηλής περιεκτικότητας σε άλατα, καθώς μπορεί να παρουσιαστούν διάφορες τοξικότητες σε αυτά. Το πότισμα με χρήση νερού κακής ποιότητας, μπορεί να προκαλέσει ξηράνσεις και κιτρινίσματα στα φυλλώματα, μειωμένη ανάπτυξη και ανθοφορία, όπως και μειωμένη παραγωγή καρπών.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Βάρη αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Βάρη. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Τα άνθη μας είναι όλα της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner