Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Ηλιούπολη Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Ηλιούπολη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Ηλιούπολη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στην Ηλιούπολη αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στην Ηλιούπολη.

Λουλούδια προς βρώση

Η συνύπαρξη των λουλουδιών με τα τρόφιμα μας, είναι μια τάση που ξεκίνησε χιλιάδες χρόνια πριν, ανεξάρτητα από ότι μπορεί να πιστεύουμε. Μεγάλος αριθμός πολιτισμών τις αρχαιότητας έκαναν χρήση τους στο φαγητό, όπως  η μακρινή Κίνα, η Ελλάδα και η Μεσοποταμία. Αν και η συνήθεια αυτή είχε αρχίσει να χάνετε στο πέρασμα του χρόνου, άρχισε δηλά δηλά να εμφανίζετε πάλι στο προσκήνιο.

Αρκετοί τα βλέπετε ναι αναρωτιέστε εάν είναι ασφαλές και συνετό να καταναλωθούν, παρά το γεγονός ότι σας αρέσουν εμφανισιακά. Εφόσον τηρείτε κάποιους κανόνες που έχουν να κάνουνη με την επιλογή τους, φυσικά και είναι. Θα παρουσιάσουμε παρακάτω αυτούς τους κανόνες, αλλά και μερικά από αυτά.

Κατανάλωση λουλουδιών με ασφάλεια

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες λουλουδιών οι οποίες είναι βρώσιμες. Περισσότερες από ότι φανταζόμαστε και πέρα από κάποιες ευρέως γνωστές όπως το τριαντάφυλλο και ο πανσές. Κάποιες από αυτές μπορεί να μη τις γνωρίζουμε καν, αλλά μπορούν να ομορφύνουν τη κουζίνα μας, όχι μόνο μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά.

Ορισμένα από αυτά είναι οι βρώσιμες ορχιδέες, ο ανθός της βιγώνιας και το elderflower , τα οποία συναντάμε κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ακόμα μερικά είναι και η ακακία, ο ιβίσκος και η καλέντουλα, η αμυγδαλιά, το γιασεμί, η βιολέτα, το γεράνι, και το γαρίφαλο. Ακόμα, η λεβάντα και οι λεμονανθοί. Συνεχίζοντας, έχουμε το νεροκάρδαμο με τη μηλιά και τις παπαρούνες, την πορτοκαλιά και τη πασχαλιά .

Η λίστα μας ολοκληρώνετε με το χρυσάνθεμο, το χαμομήλι, τα άνθη της πορτοκαλιάς και της ροδακινιάς. Για το τέλος, αφήνουμε αυτά δύο αγαπημένα μας λουλούδια, που έχουν συχνά θέση στο τραπέζι μας. Είναι εκείνα της κολοκυθιάς και της αγκινάρας.

Σωστή επιλογή λουλουδιών

Για να είναι ένα λουλούδι κατάλληλο προς βρώση, θα πρέπει η καλλιέργεια του να γίνετε αποκλειστικά για το σκοπό αυτό. Δεν ψάχνουμε να βρούμε τέτοια λουλούδια στα ανθοπωλεία ή σε φυτώρια, εκτός και εάν διατίθενται σε κάποια από αυτά. Απευθυνόμαστε σε παραγωγούς οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά με τη παραγωγή και διάθεση λουλουδιών για τροφή. Θα πρέπει να έχουν μεγαλώσει φυσιολογικά, δηλαδή χωρίς χημικά και να μην έχει γίνει συντήρηση τους με τέτοια. Πριν τα βάλουμε στη κουζίνα μας, φροντίζουμε:

Να είναι όντως βρώσιμα

Θα πρέπει να σιγουρευόμαστε ότι το λουλούδι της επιλογής μας είναι όντως βρώσιμο. Υπάρχουν αρκετά όμορφα εκεί έξω στη φύση, αλλά πολλά από αυτά είναι τοξικά και μόνο καλό δεν θα κάνουν στο στομάχι μας.

Ζωηρά χρώματα

Φροντίζουμε η επιλογή στην Ηλιούπολη, να γίνετε με βάση το χρώμα. Θέλουμε αυτά των οποίων τα χρώματα είναι ζωηρά και ζωντανά. Αποφεύγουμε εκείνα που είναι μαραμένα με ξεθωριασμένες αποχρώσεις και φυσικά εκείνα που ακόμα είναι στο στάδιο της ανάπτυξης, δηλαδή το μπουμπούκι τους δεν έχει ανοίξει ακόμα.

Σωστό τμήμα προς βρώση

Τα πέταλα, είναι το βασικό κομμάτι των λουλουδιών το οποίο καταναλώνουμε, τόσο στις σαλάτες, όσο στα φαγητά και τα γλυκά μας. Δεν σημαίνει όμως ότι μπορούμε επειδή είναι βρώσιμα, να χρησιμοποιήσουμε και τα άλλα τμήματα τους. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το κάθε ένα από αυτά τρώγετε. Κάποια από αυτά δεν είναι κατάλληλα, οπότε για ασφάλεια καταλήγουμε μόνο στα πέταλα τους.

Καλό πλύσιμο

Τα βρώσιμα λουλούδια χρειάζονται πολύ καλό πλύσιμο πριν τη χρήση τους, ακριβώς όπως και τα λαχανικά. Είναι καλό να χρησιμοποιούνται άμεσα μετά την αγορά τους. Αφαιρούμε τυχών έντομα από τα άνθη και ταμποναριστά, σκουπίζουμε με λίγο χαρτί. Μπορούμε να παρατείνουμε λίγο τη ζωή τους, εάν τα τοποθετήσουμε σε αεροστεγώς κλεισμένα δοχεία και να τα τοποθετήσουμε στη ζώνη των λαχανικών στο ψυγείο μας.

Χρήση τους στο φαγητό

Όπως γνωρίζουμε, μπορούμε να κάνουμε χρήση τους στις σαλάτες, στα φαγητά αλλά και τα γλυκά μας. Μπορούμε να τα ζαχαρώσουμε και να στολίσουμε τα cup cake μας. Κάνουμε γαρνίρισμα στο τσάι μας, ενώ με αυτά δημιουργούμε σιρόπια και λικέρ, για χρήση σε κοκτέιλ και σπιτικά αναψυκτικά, όπως η λεμονάδα.

Θερμίδες στα λουλούδια

Αμελητέα ποσότητα καθώς οι θερμίδες τους είναι ελάχιστες. Ωστόσο, είναι σημαντικά τα θρεπτικά συστατικά τους, καθώς σε αυτά περιέχονται μέταλλα, βιταμίνες αλλά και ιχνοστοιχεία. Είναι ακόμα πλούσια σε φλαβονοειδή, το οποίο φαίνεται και στις απίστευτες αποχρώσεις τους και τα οποία είναι πολύτιμα για την υγεία μας. Οι αλλεργικοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, Καθώς παρά τα οφέλη τους στον οργανισμό μας, δεν σταματούν να είναι επικίνδυνα για εσάς.

Άλλη μια σοφή χρήση των λουλουδιών, καθώς μπορείτε με αυτά όχι απλά να στολίσετε τις όμορφες στιγμές σας, αλλά και να στολίσετε το φαγητό σας. Οι επιλογές είναι κάτι που περιορίζετε όνο από τη φαντασία σας.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Ηλιούπολη αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στην Ηλιούπολη. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner