Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Κάντζα Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Κάντζα αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Κάντζα αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Κάντζα αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Κάντζα αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο. Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση εσείς επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Κάντζα.

Άσπρισμα στο χώμα της γλάστρας

Όταν παρατηρήσουμε ότι το χώμα της γλάστρας μας εμφανίζει μία λευκή εύθραυστη κρούστα, συνήθως αυτό οφείλεται στην υψηλή συσσώρευση αλάτων και ασβεστίου. Αυτά εμφανίζονται ως αποτέλεσμα του νερού με το οποίο ποτίζουμε και συμβαίνει ειδικά στις παραθαλάσσιες περιοχές, εκεί όπου το νερό έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε αυτά. Ακόμη, τα άλατα εμφανίζονται και ως αποτέλεσμα των θρεπτικών στοιχείων που υπάρχουν στο χώμα της γλάστρας, τα οποία και προσθέτουμε όταν χρησιμοποιούμε λίπασμα.

Το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται πιο έντονα, όταν η αποστράγγιση στο χώμα της γλάστρας μας δεν είναι καλή, έτσι ώστε να απομακρύνονται τα άλατα με το νερό του ποτίσματος. Το άσπρισμα  εμφανίζεται ιδιαίτερα όταν το πότισμα των λουλουδιών γίνετε από κάτω με τη προσθήκη νερού στο πιατάκι τους, είτε  βυθίζοντας τις γλάστρες σε λεκάνη με νερό. Στη περίπτωση αυτή το νερό ανέρχεται προς τα πάνω και μαζί του φέρνει στην επιφάνεια τα άλατα και το ασβέστιο, που έχουν συσσωρευτεί στο χώμα. Για να αποφύγουμε τα άλατα στη γλάστρα μας:

  1. Αφαιρούμε 2 εκατοστά από την επιφανειακή στρώση χώματος και το αντικαθιστούμε με νέο φυτόχωμα
  2. Τα φυτά θα πρέπει να ποτίζονται με καλής ποιότητας νερό που να μην έχει υψηλή συγκέντρωση αλάτων
  3. Είναι καλό να μην σκεπάζουμε τα φυτά όταν βρέχει, καθώς το βρόχινο νερό βοηθά στην έκπλυση των αλάτων
  4. Να αποφεύγουμε την υπερβολική χρήση χημικών λιπασμάτων, καθώς μπορεί να προκαλέσουν τη σταδιακά συσσώρευση αλάτων στην επιφάνεια του χώματος

Το άσπρισμα του χώματος λόγω μούχλας

Η μικρή ποσότητα μούχλας που μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε γλάστρα δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας ανησυχεί. Αν όμως αυτή ασπρίλα αρχίζει να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του χώματος, αυτό σημαίνει ότι το αγαπημένο μας χρειάζεται βοήθεια. Στην περίπτωση αυτή, σημαίνει ότι υπάρχει ανάπτυξη διαφόρων μυκητολογικών ασθενειών, όπως για παράδειγμα η σκληροτίνια, που μπορεί να έχει ως συνέπεια σημαντικά προβλήματα για το φυτό.

Οι συνθήκες πολύ υψηλής υγρασίας όπως και όχι καλού αερισμού, ευνοούν την ανάπτυξη των διαφόρων μυκητολογικών ασθενειών. Επίσης την ευνοεί και η κακή αποστράγγιση της γλάστρα, με αποτέλεσμα να συγκρατείται περισσότερο νερό από ότι πραγματικά χρειάζεται το λουλούδι. Ενδέχεται να εμφανιστούν και μικρά μανιτάρια στη γλάστρα μας, μια περίπτωση που συναντούμε περισσότερο σε χώματα που έχουν μεγάλο ποσοστό σε οργανική ουσία από κοπριά είτε κομπόστ. Η αντιμετώπιση της μούχλας γίνετε:

  1. Απομακρύνουμε το παλιό χώμα βγάζοντας το φυτό από τη γλάστρα
  2. Αφαιρούμε μέρος του χώματος, τινάζοντας το χώμα από τις ρίζες του φυτού και κόβοντας τις περιφερειακές ρίζες
  3. Πλένουμε τη γλάστρα με ζεστό νερό έτσι ώστε να απομακρυνθούν πιθανά υπολείμματα της προσβολής από την ασθένεια
  4. Φυτεύουμε ξανά, με χρήση βέλτιστης ποιότητας φυτοχώματος που περιέχει περλίτη, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες αποστράγγισης
  5. Εξασφαλίζουμε πιο καλές συνθήκες αερισμού και ακολουθούμε συμβουλές για ένα σωστό πότισμα

Η έλλειψη νερού στα φυτά μας

Τα φυτά δε μπορούν να ζήσουν χωρίς το νερό. Είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για να εκτελέσουν τη διαδικασία της φωτοσύνθεσης και να απορροφήσουν θρεπτικά στοιχεία, είτε αναφερόμαστε στο βρόχινο νερό που μας δίνει η φύση, είτε στο νερό ποτίσματος που χρησιμοποιούμε από το δίκτυο. H έλλειψη του προκαλεί το μαρασμό του φυλλώματος, τη καχεκτικότητα των φυτών και τη σταδιακή τους ξήρανση.

Για να αντιμετωπιστεί η έλλειψη νερού, κυρίως τη περίοδο του καλοκαιριού που επικρατούν ξηρές περιβαλλοντικές συνθήκες , θα πρέπει να αυξάνουμε την ποσότητα του νερού ή τη συχνότητα του ποτίσματος. Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε πόσο συχνά ποτίζουμε τα φυτά μας στη Κάντζα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες τους σωστά.

Η υπερβολική υγρασία στα φυτά

Μία από τις πιο συχνές αιτίες που έχουν να κάνουν με τη ξηρασία των αγαπημένων μας φυτών, είναι η υπερβολική υγρασία. Είναι ένα φαινόμενο που συνήθως εμφανίζεται στα φυτά που αγαπάμε και φροντίζουμε περισσότερο. Όταν λοιπόν τα ποτίζουμε με μεγάλη συχνότητα και δεν δίνουμε χρόνο στο το χώμα για να στεγνώσει, οι ρίζες των φυτών μας θα ασφυκτιούν και θα έχει ως αποτέλεσμα τα φύλλα του να κιτρινίζουν και σταδιακά να ξεραίνεται.

Για να τα προφυλάξουμε από τη πλεονάζων υγρασία, θα πρέπει να φροντίζουμε το πότισμα να γίνετε μόνο όταν στεγνώνει το χώμα. Ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θα πρέπει να ποτίζονται λιγότερο αφού τα φυτά μας έχουν μικρότερες ανάγκες σε υγρασία. Επιπλέον, θα πρέπει να εξασφαλίζετε η καλή στράγγιση και να φροντίζουμε να επιλέγουμε γλάστρες με τρύπες, έτσι ώστε να μπορεί να απομακρύνεται το νερό που περισσεύει από το πότισμα.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Κάντζα αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου. Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Κάντζα. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για τη κάθε σας ανάγκη στο τηλέφωνο +302103314984, όπως επίσης και μέσω email. Μπορείτε ακόμα να  εγγραφείτε στο eshop μας, έτσι ώστε να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση της οικείας σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner