Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Γκύζη-Πολύγωνο Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Γκύζη-Πολύγωνο αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Γκύζη-Πολύγωνο αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Γκύζη-Πολύγωνο αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Γκύζη-Πολύγωνο αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Γκύζη-Πολύγωνο.

Σωστό κλάδεμα και πολλαπλασιασμός του λοροπέταλου

Προκειμένου να διατηρήσουμε το σχήμα αλλά και το μέγεθός του, μπορούμε να προβούμε στο κλάδεμα του κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, ενναλακτικά νωρίς την άνοιξη. Θα πρέπει να κλαδεύουμε μια φορά το χρόνο και ελαφρά το λοροπέταλο. Με το τρόπο αυτό μπορούμε να αφαιρούμε ξερά αλλά και αδύναμα κλαδιά και επομένως να συντηρήσουμε το συμπαγές του σχήμα. Σε περίπτωση που το κλάδεμα του είναι έντονο, δηλαδή χαμηλά τους βλαστούς για την ανανέωση των φύλλων, δεν θα έχουμε ανοιξιάτικη ανθοφορία.

Σε περίπτωση που θέλουμε να πολλαπλασιάσουμε το λοροπέταλο με σπόρο, να θυμάστε ότι είναι ένας τρόπος σχετικά δύσκολος όπως και χρονοβόρος, αφού οι σπόροι του μπορεί να χρειαστούν ακόμη και μήνες για να δώσουν βλαστό. Ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος είναι να κάνουμε χρήση της μεθόδου με μοσχεύματα, για να πάρουμε καινούργια φυτά. Στη περίπτωση αυτή κόβουμε τμήματα από το βλαστό του κεντρικού φυτού με μήκος 15 εκατοστά.

Στη συνέχεια αφαιρούμε τα 2/3 από τα φύλλα του με κατεύθυνση από τη βάση προς τη κορυφή του. Αφήνουμε μερικά στη κορυφή για να μπορεί να γίνει η διαδικασία της φωτοσύνθεσης. Κάνουμε χρήση ορμόνης ριζοβολίας στο σημείο που έχουμε κάνει τη τομή στο μόσχευμα. Τοποθετούμε τα μοσχεύματα σε γλαστράκια φυτωρίου τα οποία και γεμίζουμε με τύρφη και περλίτη σε αναλογία δύο μέρη προς ένα.

Οι καινούργιες γλάστρες θα πρέπει να διατηρηθούν σε ένα δροσερό περιβάλλον, για διάστημα μεταξύ των έξι με οκτώ εβδομάδων προκειμένου να ριζώσουν. Αφού παρέλθει αυτό το διάστημα μπορούμε πλέον να φυτεύσουμε τα καινούργια μας φυτά στη τελική τους θέση. Μπόνους πληροφορία το όνομα του ρολοπέταλου, το οποίο και προέρχεται από τα λουλούδια του και συγκεκριμένα από τα χαρακτηριστικά του πέταλα, τα οποία και έχουν τη μορφή λωρίδας.

Ένας πανέμορφος θάμνος, ο Μετροσίδηρος

Αναφερόμαστε σε ένα αειθαλής θάμνος, ο οποίος διαθέτει εντυπωσιακά άνθη με βαθυκόκκινο χρώμα, τα οποία και μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με τα άνθη του καλλιστήμονα. Ο μετροσίδηρος διαθέτει χαρακτηριστικά φύλλα απόχρωσης γκριζοπράσινης είτε κιτρινοπράσινης. Είναι ένα φυτό που χαρακτηρίζεται από γρήγορη ανάπτυξη, ενώ η άνθιση του επιτελείται στο διάστημα ανάμεσα από το Μάιο και τον Ιούνιο. Μπορούμε να τον φυτεύσουμε σε γλάστρα είτε και στο κήπο, όπως και σε ομαδικές είτε και μεμονωμένες φυτεύσεις.

Ο μετροσίδηρος θα ευδοκιμήσει σε γόνιμα εδάφη τα οποία είναι πλούσια σε οργανική ουσία. Ακόμη θα πρέπει να είναι όξινα που διαθέτουν καλές αποστραγγιστικές δυνατότητες. Σωστό είναι να φυτεύεται σε μια θέση η οποία να είναι προστατευμένη και να τη βλέπουν οι ακτίνες του ήλιου στο Γκύζη-Πολύγωνο. Σαν θάμνος αντέχει σε περιβάλλοντα κοντά στη θάλασσα, αλλά πρέπει να γνωρίζεται ότι είναι ευαίσθητος στη παγωνιά και στο κρύο γενικότερα.

Χρειάζεται αρκετά συχνά ποτίσματα και ειδικά κατά τη καλοκαιρινή περίοδο, έτσι ώστε να μας χαρίσει μια πλούσια και εντυπωσιακή ανθοφορία. Όσον αφορά τη λίπανση του, χρειάζεται να προσθέτουμε κάποιο υγρό λίπασμα για ανθοφορία κατά τη διάρκεια της άνοιξης και σε διαστήματα των δύο εβδομάδων, εφόσον θέλουμε να απολαύσουμε τα όμορφα λουλούδια του.

Δεν απαιτεί κάποιο ιδιαίτερο κλάδεμα ανά χρόνο, απλά ένα ελαφρό ώστε να απομακρύνουμε τα ξεραμένα λουλούδια που απομένουν μετά το τέλος της ανθοφορίας. Αναφορικά με το τρόπο του πολλαπλασιασμού του, να θυμάστε ότι πολλαπλασιάζεται κατά κύριο λόγο με τη χρήση μοσχευμάτων κατά τη καλοκαιρινή περίοδο. Είναι ένα φυτό με καταγωγή από τη Νέα Ζηλανδία, το οποίο και αντιμετωπίζεται ως ιερό από τη γνωστή φυλή των Μαορί.

Η σωστή φροντίδα της σεφλέρας

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό καλλωπιστικό φυτό που διαθέτει ένα πλούσιο και πράσινο φύλλωμα, του οποίου το σχήμα θυμίζει αυτό της ομπρέλας. Η καταγωγή της είναι από τη Ταϊβάν και είναι ένα αρκετά ανθεκτικό φυτό για εσωτερικό χώρο που χαρακτηρίζεται από γρήγορη ανάπτυξη και γενικά μικρές απαιτήσεις σε φροντίδα. Το φύλλωμα της διακλαδώνεται κυκλικά και γύρω από ένα λεπτό κεντρικό βλαστό, δημιουργώντας με το τρόπο αυτό την αίσθηση από ένα μικρό δέντρο.

Όταν φυτεύεται σε περιοχές με ήπιο κλίμα, μπορεί να αναπτυχθεί ακόμη και σε εξωτερικό χώρο, φτάνοντας σε ύψος αυτό των 6 με 7 μέτρων. Σε περίπτωση φύτευσης σε γλάστρα, η ανάπτυξη της περιορίζεται σε αυτή των ένα έως και δύο μέτρα. Αποτελεί μία ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή για τοποθέτηση σε είσοδο πολυκατοικίας είτε και επαγγελματικού χώρου, αφού διαθέτει μια εμφάνιση επιβλητική αλλά και υψηλή αντοχή.

Η ανάπτυξη της είναι πιο καλή σε ένα σημείο με επαρκή φωτισμό και θερμοκρασία στο διάστημα μεταξύ των 18-24°C. Σαν φυτό αντέχει στις μεγάλες καλοκαιρινές θερμοκρασίες, ενώ αντέχει στις συνθήκες ξηρασίας. Για τα φυτά της σεφλέρας που είναι τοποθετημένα σε εξωτερικό χώρο, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι χρειάζονται προστασία από την άμεση επαφή με τον ήλιο ώστε να αποφύγουμε τα εγκαύματα που ενδέχεται να προκληθούν στα φύλλα τους.

Στη προτίμηση μας θα πρέπει να είναι οι θέσεις που είναι προφυλαγμένες από ανέμους με δύναμη, όπως και από μπαλκόνια με προσανατολισμό ανατολικό είτε και δυτικό. Η σεφλέρα δεν είναι τόσο ανθεκτική στις χαμηλές χειμωνιάτικες θερμοκρασίες, επομένως σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας, μπορεί να διατηρηθεί μόνο ως φυτό εσωτερικού χώρου. Στο εσωτερικό της οικείας μας τοποθετείτε σε σημείο που να έχει αρκετό φως, ωστόσο χωρίς να έχει άμεση επαφή με τις ακτίνες του ήλιου.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Γκύζη-Πολύγωνο αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Γκύζη-Πολύγωνο. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner