Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Ηράκλειο Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Ηράκλειο αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Ηράκλειο αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Ηράκλειο αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου. Θα εξυπηρετήσουμε τη κάθε είδους περίσταση στο Ηράκλειο αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι εξίσου μοναδικές και για εμάς και αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, κηδεία είτε και οποιαδήποτε άλλη περίσταση εσείς επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Ηράκλειο.

 

Αποστολή λουλουδιών σε κηδεία

Ο καθένας μας θέλει να δώσει το τελευταίο του αντίο, την ημέρα της κηδείας ενός αγαπημένου προσώπου. Τα συλλυπητήρια είναι το τελευταίο μας δώρο στους κοντινούς τους ανθρώπους. Επομένως, η επιλογή των λουλουδιών θα πρέπει να γίνετε με μεγάλη προσοχή, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν το φύλο του νεκρού.

Στην κηδεία ενός άνδρα, οι ψυχρές γαλάζιες αποχρώσεις είναι οι πιο ενδεικτικές. Μια καλή επιλογή, για να εκφράσουμε την πικρία που νιώθουμε για την αναντικατάστατη απώλεια κατά το μέγιστο δυνατόν. Μια ακόμα απόχρωση που μπορούμε σκόπιμα να δώσουμε, είναι και η κόκκινη. Τα κόκκινα λουλούδια, είναι αυτά που εκφράζουν την στοργή και την αγάπη μας, για τον άνθρωπο που φεύγει στη Κερατέα.

Μπορούμε ακόμα να παρουσιάσουμε λουλούδια με δροσερά χρώματα, όπως για παράδειγμα οι ορτανσίες και οι ίριδες.  Τα γαρύφαλλα και οι γλαδιόλες, είναι τα πλέον κατάλληλα από τη γκάμα των ζεστών αποχρώσεων για τις συνθέσεις λουλουδιών.

Στην κηδεία μιας γυναίκας, είναι καλύτερο να επιλέξουμε λουλούδια, που να συμβολίζουν και να εκφράζουν την χάρη, την ομορφιά και την ευθραυστότητα. Αυτά εκφράζονται συνήθως μέσα από τις αποχρώσεις του κρίνου. Παραδοσιακά, χρησιμοποιούνται ως τελευταίος φόρος τιμής και τα κόκκινα τριαντάφυλλα. Τα άνθη λεβάντας, συμβολίζουν την δύναμη των οικείων του θανόντος να αντιμετωπίσουν την απώλεια τους.

Οι συνθέσεις λευκών λουλουδιών, όπως τα τριαντάφυλλα και τα κρίνα, συμβολίζουν την μετάβαση της ψυχής του αγαπημένου μας προσώπου σε ένα καλύτερο κόσμο, αυτό των ουρανών.

Ο θάνατος των αγαπημένων μας προσώπων, είναι πάντοτε μια ανεπανόρθωτη απώλεια. Ο τελευταίος τρόπος έκφρασης της στοργής μας και της αγάπης μας, είναι η αποστολή λουλουδιών, την ημέρα της κηδείας του θανόντος. Οι παραδόσεις αναφέρουν, ότι η επιλογή της σωστής σύνθεσης λουλουδιών είναι απαραίτητη. Δεν είναι μόνο ένα μέσο πληρωμής ενός ύστατου φόρου τιμής στον αποθανόντα, αλλά και ένας ακόμη τρόπος να βοηθήσουμε την ψυχή του, στη πορεία της για τον παράδεισο.

Το λουλούδι Ορτανσία

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό λουλούδι το οποίο θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και κλασικό, αφού τη θυμόμαστε συνήθως με νοσταλγία ανθισμένη στην αυλή των γονιών μας. Έως και σήμερα, η ορτανσία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ανθοφόρους θάμνους, ο οποίος φυτεύεται κατά την εποχή της άνοιξης στον κήπο της οικίας μας. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για φυτό στολίσματος σε μια είσοδο σπιτιού, είτε στην αυλή και το μπαλκόνι μας στο Ηράκλειο.

Ανάλογα με το είδος της, η ορτανσία ανθίζει στο διάστημα από τα τέλη της άνοιξης μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου. Μιλάμε για ένα φυτό με μεγάλα όπως και υπέροχα λουλούδια, σε αποχρώσεις του άσπρου, ροζ είτε μπλε χρώματος, ενώ στις μέρες μας θα τη συναντήσουμε και σε μωβ, κίτρινες, όπως κόκκινες και πορτοκαλί αποχρώσεις. Τα λουλούδια της ορτανσίας  είναι ιδιαίτερα προσφιλή για να στολίσουμε ένα βάζο. Επίσης είναι περιζήτητα για το στολισμό γάμων και δεξιώσεων.

 

Το λουλούδι Γλαδιόλα

Είναι ένα βολβώδες λουλούδι το οποίο φυτεύεται την άνοιξη και ανθίζει το καλοκαίρι. Ξεχωρίζει από το σύνολο από τα σπαθοειδή, μυτερά φύλλα σε πράσινο χρώμα που διαθέτει. Επίσης και για τα εντυπωσιακά άνθη που διαθέτει διατεταγμένα κατά μήκος του ανθοφόρου βλαστού της, τα οποία σε ορισμένες ποικιλίες μπορεί να ξεπεράσουν και το ύψος του ενός μέτρου. Τα λουλούδια της της γλαδιόλας θα τα βρούμε σε μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα διαφόρων αποχρώσεων όπως το λευκό και το κίτρινο, ακόμη και το μωβ.

Θα συναντήσουμε ακόμη και δίχρωμες ποικιλίες του φυτού. Η φύτευση της γίνεται κατά την άνοιξη και αφού πρώτα έχουν περάσει τα μεγάλα κρύα του χειμώνα. Τα φυτά της γλαδιόλας μεγαλώνουν μέσα από ένα βολβό με κονδυλόμορφο σχήμα ο οποίος ονομάζεται κορμός,  και σχηματίζουν τον ανθοφόρο βλαστό. Η γλαδιόλα ανθίζει όλη την περίοδο του καλοκαιριού, ξεκινώντας 12-13 βδομάδες μετά τη φύτευση των βολβών. Για να εξασφαλίζουμε πλούσια παρατεταμένη διάρκεια ανθοφορίας, μπορούμε να φυτεύσουμε διαδοχικά τους βολβούς μας μέσα στην άνοιξη.

 

Τα όμορφα Κρίνα

Τo Κρίνo ανήκει σε μια μεγάλη κατηγορία που αποτελείτε από ιδιαίτερα όμορφα αγριολούλουδα των οποίων η εξάπλωση είναι παγκόσμια. Στον Ελλαδικό χώρο υπάρχουν στο σύνολο τους πέντε είδη, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα. Στο είδος του περιλαμβάνονται μονοετή, όπως διετή και πολυετή φυτά με ύψος που μπορεί να αγγίξει ακόμη και αυτό του ενός μέτρου, ενώ αναπτύσσονται σε περιοχές με μεσαίο είτε μεγάλο υψόμετρο.

Πρόκειται για βολβώδη φυτά, τα οποία συνήθως αποτελούνται από ένα ψηλό βλαστό που έχει ένα άνθος στη κορυφή του. Το άνθος τους στις περισσότερες περιπτώσεις αποτελείται από έξι πέταλα τα οποία είναι στραμμένο έχοντας μία ελαφριά κλίση προς το έδαφος. Διαθέτει ανθήρες με έντονο κίτρινο χρώμα, ενώ τα τα περισσότερα είδη του ανθίζουν τη περίοδο της άνοιξης και ορισμένα εξ αυτών στο τέλος του καλοκαιριού.

Από τα πιο γνωστά του είδη είναι το Λείριον το πάλλευκο, που οι περισσότεροι γνωρίζουμε ως κρινάκι της Παναγίας και έχει ένα λευκό άνθος φτάνοντας σε ύψος μέχρι και το ένα μέτρο. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ενδημικό του είδος στην χώρα μας είναι και το Λείριον της Ροδόπης. Στη περίπτωση του μιλάμε για ένα ψηλό φυτό, το οποίο έχει ύψος περίπου ίσο με ένα μέτρο με διαθέτει ένα εντυπωσιακό κίτρινου χρώματος μεγάλο άνθος. Το βρίσκουμε μόνο στην οροσειρά της Ροδόπης, όπου και ανθίζει κατά τη περίοδο της άνοιξης.

 

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Ηράκλειο αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Ηράκλειο. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner