Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Αιγάλεω Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Αιγάλεω αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Αιγάλεω αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Αιγάλεω αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Αιγάλεω αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Αιγάλεω.

Λουλουδένια βάφτισης στο Αιγάλεω

Πρόκειται για μία νέα τάση που  ήρθε για να μείνει. Δεν είναι άλλη από αυτή της βάπτισης με θέμα τα λουλούδια. Η φρεσκάδα και τα έντονα χρώματα των λουλουδιών, θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για μια ιδιαίτερη τελετή. Επιλέξτε όποια θεωρείτε κατάλληλα για το δικό σας θέμα, προσέχοντας πάντα το γένος του παιδιού.

Λουλούδια στα προσκλητήρια

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, μπορείτε να κατασκευάζετε προσκλητήρια βάπτισης με θέμα τα λουλούδια. Αυτό μπορεί να γίνει με την εκτύπωση λουλουδιών πάνω τους.

Καθώς θέλουμε το μοναδικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματιστά χαρτόνια, και αφού γράψετε τις πληροφορίες της βάπτισης, να διακοσμήσετε τον φάκελο με αρωματικά άνθη, που θα συμπληρώσουν αρωματικά την πρόσκληση σας.

Συζητήστε μαζί με τους έμπειρους διακοσμητές μας, για να σχεδιάζετε μια ονειρική βάφτιση στο Αιγάλεω, που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων για μια ζωή.

Centerpieces βάπτισης με θέμα λουλούδια

Τα centerpieces, είναι στην ουσία τα σημεία ενδιαφέροντος της βάπτισης, είτε ακόμα και του γάμου. Μπορεί να τα συναντήσουμε σε πληθώρα εκδηλώσεων, ακόμα και σε φιλανθρωπικά γκαλά δίνοντας μας την ιδιαίτερη θεματολογία που επικρατεί.

Στην βάπτιση στο Αιγάλεω, οι επιλογές που σας δίνονται, περιορίζονται μόνο από την φαντασία σας. Επιτραπέζιες γιρλάντες στολίζουν τον χώρο του φαγητού. Κλαδιά και πολύχρωμα λουλούδια, θα συμπληρώσουν τον χώρο σας με αρωματικές νότες.

Μπορείτε ακόμα, να χρησιμοποιήσετε ένα γυάλινο κουτί. Επιλέξτε τα λουλούδια από τον χώρο μας, η από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, γεμίστε το και δώστε μια πινελιά φρεσκάδας. Ακόμα, κάντε με αυτό τον τρόπο, ένα δώρο, ένα λουλούδι στους ανθρώπους σας.

Λουλούδια και χρώματα για το γάμο

Η ημέρα του γάμου, είναι μία από τις πιο σημαντικές στη ζωή μιας γυναίκας. Στο μυαλό της επεξεργάζεται πολλά θέματα, μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια της τελετής. Ένα από αυτά είναι και το θέμα που θα επικρατεί στον γάμο.

Έχει μάλιστα διαλέξει και τα χρώματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Κατά πόσο γνωρίζετε όμως, ότι το κάθε χρώμα έχει δική του ψυχολογία και μιλάει για το γαμήλιο ζευγάρι; Εμείς, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε και να σας δώσουμε την έμπειρη συμβουλή μας:

Το λευκό λουλούδι

Είναι αυτό που εκφράζει την αγνότητα και την αθωότητα. Συμβολίζει την δύναμη, όπως και την τελειότητα. Με αυτό δείχνετε ότι επιθυμείτε αιώνια αγάπη αλλά και ειρήνη. Αποτελεί το κατάλληλο χρώμα για ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ζωή σας.

Το μαύρο λουλούδι

Η συντηρητική επιλογή μας στο Αιγάλεω. Είναι ιδανικό για συνδυασμούς με όλα τα χρώματα, ενώ εκφράζει μυστήριο, αξιοπρέπεια και κάτι το σοφιστικέ.Εκφράζει σοφιστικέ διάθεση, μυστήριο και αξιοπρέπεια ενώ ταυτόχρονα κάνει συνδυασμούς με όλα τα χρώματα. Διαχρονικό και κομψό, προσδίδει στον γάμο μια μεγαλοπρέπεια.

Το κόκκινο χρώμα στο λουλούδι

Είναι μια ρομαντική επιλογή, μέσω της οποίας εκφράζετε η αγάπη, αλλά και το πάθος. Χαρά και αισιοδοξία είναι τα αισθήματα που υποδηλώνει, δηλαδή αυτά που θα σας συνοδεύουν και την ημέρα του γάμου σας.

Το ροζ λουλούδι

Πρόκειται για ένα  girly χρώμα. Φανερώνει μια όμορφη προσωπικότητα, ευαίσθητη καρδιά αλλά και γλυκά συναισθήματα. Εφόσον σας εκφράζει, μπορείτε να επιλέξετε από το κατάστημα μας, ένα άνθος σε οποιαδήποτε τόνο του επιθυμείτε.

Πληροφορίες για τη σωστή αποστολή λουλουδιών

Διάρκεια και ανθεκτικότητα

Θα πρέπει να γνωρίζετε για τη διάρκεια όπως και την ανθεκτικότητα των λουλουδιών, τόσο στο χρόνο, όσο και στις καιρικές συνθήκες. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας, καθώς τα λουλούδια διαφέρουν μεταξύ τους. Κάποια από αυτά μαραίνονται πιο εύκολα, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και δεν θα θέλατε δυσάρεστες εκπλήξεις, ειδικά σε μια σημαντική ημέρα σας. Εάν ωστόσο σας αρέσουν κάποιες ποικιλίες που δεν είναι και τόσο ανθεκτικές, κάντε μικρές συνθέσεις από αυτές.

Φροντίστε να υπάρχουν στη σύνθεση του στολισμού σας και λουλούδια που να αντέχουν περισσότερο, καθώς οι τελετές αυτές κρατάνε συνήθως αρκετά, με αποτέλεσμα τα άνθη να ενδέχεται να μην αντέξουν. Μπορείτε ενναλακτικά να τα τοποθετήσετε σε βάζα, πιθανόν με κρύο νερό το οποίο και θα αλλάζετε, για να τα διατηρήσετε ζωντανά και δροσερά για περισσότερη ώρα.

Διαθεσιμότητα και αρώματα

Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας, τη διαθεσιμότητα που έχει το κάθε λουλούδι, ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Επιλέξτε εκείνα των οποίων η εποχή είναι η κατάλληλη, διότι θα είναι πιο φρέσκα και ζωντανά. Ακόμη, θα έχουν και χαμηλότερο κόστος, αφού πιθανότατα η παραγωγή τους θα γίνετε τοπικά και δεν θα είναι προιόντα εισαγωγής.

Επιλέξτε εκείνα τα χρώματα που ταιριάζουν με τη θεματολογία. Εναλλακτικά εκείνα που κάνουν αντίθεση, είτε και συνδυασμό και των δύο. Μια θαυμάσια επιλογή για όλες τις περιστάσεις είναι το λευκό, αλλά θυμηθείτε να προσθέσετε και λίγη πρασινάδα. Αυτή, θα συμπληρώσει την εικόνα, αλλά θα ρίξει και το συνολικό κόστος.

Μια ακόμα επιλογή, είναι αυτή των λουλουδιών που έχουν έντονο και μεθυστικό άρωμα. Μπορούμε στη νυφική ανθοδέσμη να χρησιμοποιήσουμε γιασεμιά, φρέζες και γαρδένιες για αυτό το σκοπό. Φροντίστε να αποφύγετε τις υπερβολές όσον αφορά τη ποσότητα, καθώς στους κλειστούς χώρους το άρωμα που συγκεντρώνετε μπορεί να είναι υπερβολικό.

Ίσως, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους να έχουνε κάποια αλλεργία και γενικά, συνιστάτε να μην ερχόμαστε σε επαφή κατά τη διάρκεια του φαγητού. Η πιο σωστή επιλογή είναι τα λουλούδια με διακριτικό αλλά και απαλό άρωμα.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Αιγάλεω αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Αιγάλεω. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner