Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Ίλιον Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Ίλιον αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Ίλιον αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Ίλιον αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Ίλιον αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Ίλιον.

Μυστικά για τη φροντίδα μιας τριανταφυλλιάς

Γνωστά είδη και ποικιλίες τριανταφυλλιάς

Ανάλογα με το τρόπο που αναπτύσσονται, οι τριανταφυλλιές διακρίνονται σε:

  • ποικιλίες νάνου με χαμηλό ύψος
  • εδαφοκάλυψης οι οποίες απλώνουν στο έδαφος
  • θαμνώδεις ποικιλίες
  • αναρριχώμενες οι οποίες αναπτύσσονται κατακόρυφα
  • τριανταφυλλιές δενδρώδεις οι οποίες διαμορφώνονται σε σχήμα δέντρου

Από εκείνο το σημείο και πέρα, όλα είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων του καθενός. Ανάλογα πάντα με την ένταση του αρώματος των λουλουδιών της αλλά και τα χρώματα που είναι διαθέσιμα, γίνεται και η επιλογή.

Σημαντικός ακόμα παράγοντας που θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν για να επιλέξουμε το κατάλληλο είδος, είναι ο διαθέσιμος χώρος για τη τοποθέτηση της αλλά και η πιθανή διαμόρφωση του χώρου ή του μπαλκονιού μας.

Σε περίπτωση που μας ενδιαφέρει να κόβουμε τα λουλούδια της για να τοποθετούμε σε βάζο, είναι σωστό να επιλέξουμε μια από τις θαμνώδης ποικιλίες, οι οποίες έχουν λουλούδι με μεγάλο βλαστό και είναι ιδανικές για κομμένα άνθη. Εάν πρόκειται για το μπαλκόνι μας, τότε επιλέγουμε κάποια ποικιλία τύπου νάνου είτε και εδαφοκάλυψης, καθώς αναπτύσσονται πλευρικά και είναι πιο χαμηλές σε ύψος.

Επιλέγουμε ποικιλίες με μικρά λιγότερα ή και μικρά αγκάθια, σε περίπτωση που έχουμε παιδιά στο σπίτι. Οι αναρριχώμενες και δενδρώδεις ποικιλίες, είναι οι πλέον κατάλληλες για να δημιουργήσουμε ένα φράχτη γύρω από τον κήπο μας ή μια εντυπωσιακή είσοδο σε αυτό, καθώς είναι επιβλητικές στην όψη και παίρνουν πιο μεγάλο ύψος.

Πότε είναι η περίοδος φύτευσης

Η φύτευση μπορεί να γίνει όλη τη διάρκεια του έτους. Σε περίπτωση που προμηθευόμαστε τα φυτά σε γλάστρα, στα οποία το χώμα είναι σε μορφή μπάλας για να συγκρατεί το χώμα, η εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι η κατάλληλη για φύτευση.

Προετοιμασία εδάφους για τη φύτευση

Σημαντικό είναι να προετοιμάζουμε κατάλληλα το έδαφος για τη φύτευση, ώστε το φυτό να έχει καλύτερη ανάπτυξη, αλλά και ανθοφορία. Πριν να προβούμε στη φύτευση, αφαιρούμε τυχών πέτρες από το έδαφος, το σκάβουμε και το φρεσκάρουμε σε βάθος από 30 έως και 40 εκατοστά.

Ανοίγουμε ένα λάκκο για φύτευση περίπου στα 20 με 30 εκατοστά, μεγαλύτερο από τη μπάλα χώματος που έχει το φυτό στη γλάστρα του τη στιγμή που το πήραμε από το φυτώριο. Τοποθετούμε σε αυτό κοπριά που να είναι καλά χωνεμένη, όπως επίσης και κομπόστ, ώστε να υπάρχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά αλλά και οργανικές ουσίες. Την ίδια στιγμή προσπαθούμε να βελτιώσουμε το χώμα όσο το δυνατό καλύτερα, καθώς πετυχαίνουμε καλύτερη ριζοβολιά στο Ίλιον.

Στην περίπτωση που θα φυτεύσουμε σε γλάστρα, είναι το σωστό να επιλέξουμε φυτόχωμα, όσο το δυνατόν υψηλότερης ποιότητας το οποίο να περιέχει περλίτη και θρεπτικά συστατικά αναγκαία για τη σωστή ανάπτυξη του φυτού. Θα πρέπει να εξασφαλιστεί η σωστή αποστράγγιση, οπότε μπορούμε να τοποθετήσουμε μια στρώση από χαλίκια στο πάτο της γλάστρας, ώστε να μπορεί να διαφύγει το επιπλέον νερό.

Επιλογή σημείων για τη φύτευση

Μιλάμε για ένα φυτό το οποίο αγαπάει τον ήλιο. Αναπτύσσετε καλύτερα σε θέσεις  ηλιόλουστες. Οπότε, φυτεύουμε τις τριανταφυλλιές μας σε ένα τέτοιο μέρος, ώστε να επιτύχουμε τη καλύτερη ανάπτυξη και να πάρουμε περισσότερα λουλούδια. Μπορούμε να τη τοποθετήσουμε ακόμα και σε ημισκιερή θέση. Στο έδαφος, μας χαρίζει ένα όμορφο ροδόκηπο και μπορεί να διατηρηθεί σε γλάστρες τόσο στην αυλή όσο και στο μπαλκόνι.

Κήπος

Για να επιτύχουμε πυκνή συστοιχία, τις φυτεύουμε σε απόσταση 50 εκατοστών όπως και αφήνουμε απόσταση ενός μέτρου ανάμεσα στις συστοιχίες. Στη περίπτωση ενός φράκτη, η απόσταση της φύτευσης γίνετε ένα μέτρο. Αποφεύγουμε να τις φυτεύουμε κοντά σε δέντρα ή φυτά με μεγάλο ύψος, ώστε να μην εμποδίζεται η ανάπτυξη τους.

Γλάστρα

γνωρίστε ότι η τριανταφυλλιά είναι ένα φυτό το οποίο αντέχει στο κρύο. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξουμε μια θέση η οποία είναι προφυλαγμένη από τη παγωνιά αλλά και τους έντονους βοριάδες. Για να έχουμε καλύτερη ανάπτυξη, προτιμάμε ένα μπαλκόνι με ανατολικό είτε και δυτικό προσανατολισμό. Οι γλάστρες θα πρέπει να έχουν τρύπες για την απομάκρυνση του περιττού νερού από το πότισμα.

Το ύψος της γλάστρας θα πρέπει να είναι 20 μέχρι και 30 εκατοστά για τις ποικιλίες νάνου ή θάμνου. Γλάστρα με 30 έως και 40 εκατοστά θα πρέπει να επιλέγετε εφόσον θέλουμε να τοποθετήσουμε αναρριχώμενες είτε δενδρώδεις ποικιλίες.

Συχνότητα ποτίσματος

Είναι ένα φυτό που απαιτεί ένα πότισμα γενναιόδωρο, ώστε να πετύχουμε την ανθοφορία διαρκείας όσο και τη ποιότητα της. Είναι προτιμώμενο να χρησιμοποιήσουμε σύστημα ποτίσματος με σταγόνα, ώστε να έχουμε την απαραίτητη οικονομία στο νερό καθώς και την αποτελεσματικότητα. Τη περίοδο της άνοιξης και του φθινοπώρου, ποτίζουμε μια φορά ανά εβδομάδα, ενώ το καλοκαίρι από την άλλη δύο φορές.

Εάν το φυτό βρίσκετε σε γλάστρα, πρέπει να ποτίζετε συχνότερα αφού το χώμα στεγνώνει πιο γρήγορα. Απαιτείτε προσοχή στο πότισμα με λάστιχο. Προσπαθούμε κατά το πότισμα να μην πετάγεται νερό στα φυλλώματα, ώστε να αποφεύγονται οι ασθένειες όπως οι μυκητιάσεις.

 

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Ίλιον αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Ίλιον. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner