Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Περιστέρι αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Περιστέρι αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Περιστέρι αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Περιστέρι αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Περιστέρι.

Χριστουγεννιάτικος στολισμός και συνθέσεις λουλουδιών

Το γνωστό αλεξανδρινό, ένα λουλούδι με εντυπωσιακά κόκκινα φύλλα γνωστό σχεδόν σε όλους τους μας, είναι σύμβολο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το στολισμό του σαλονιού μας. Μετά το πέρας τον εορτών μπορούμε να το μεταφυτεύσουμε στο κήπο μας, δίνοντας του την ευκαιρία να γίνει ένα μεγάλο δέντρο.  Και μόλις περάσει ο χειμώνας, μπορούμε να το μεταφυτέψουμε στον κήπο μας, όπου σταδιακά θα γίνει ολόκληρο δέντρο.

Μια ακόμα ωραία επιλογή είναι και το ου,  που το γνωρίζουμε και ως αρκουδοπούρναρο. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό θάμνο, ο οποίος έχει γυαλιστερούς κόκκινης απόχρωσης καρπούς και αγκαθωτά δερματώδη φύλλα, τα οποία και μπορούμε να στολίσουμε τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Γνωστό σε όλους μας, το γκι, το οποίο το γνωρίζουμε και με τα ονόματα ίλεξ ή ιξός, είναι ένα εντυπωσιακό φυτό με διαφανείς σφαιρικούς καρπούς οι οποίοι θυμίζουν μαργαριτάρια. Τα γκι αλλά και τα ού, μπορούμε να τα αποκτήσουμε όχι μόνο σε γλάστρα αλλά και ως σκέτα κλαδιά, τα οποία μπορούμε να στολίσουμε σε βάζο.

Ακόμη, έχουμε και το  επίφυλλο, το οποίο είναι πιο γνωστό ως ο κάκτος των Χριστουγέννων ή το φυτό υπομονή. Εξαιρετική επιλογή, τόσο για εσωτερικούς αλλά και για εξωτερικούς χώρους καθώς διαθέτει λουλούδια με ομορφιά και ποικιλία χρωμάτων.

Φροντίδα χριστουγεννιάτικου δέντρου

Εφόσον το δέντρο βρίσκετε σε γλάστρα, πρέπει να επιλέξουμε μια σχετικά φωτεινή και κοντά σε παράθυρο θέση, η οποία να βρίσκετε μακριά από θερμαντικά σώματα, και ιδιαίτερα το τζάκι. Φροντίζουμε επιμελώς για το πότισμα του τα Χριστούγεννα, δύο φορές την εβδομάδα κατά μέσο όρο και τοποθετούμε από κάτω του πιατάκι για να μην έχουμε διαρροή υγρών στο πάτωμα του σπιτιού μας.

Προσέχουμε τα διακοσμητικά λαμπάκια του στολισμού και επιλέγουμε χαμηλής ισχύος, έτσι ώστε να μη δημιουργούμε εγκαύματα στα φυλλώματα. Ακόμα, αποφεύγουμε τη χρήση χρυσόσκονης για να μην ταλαιπωρήσουμε το δέντρο μας.

Φυτά κήπου για τα Χριστούγεννα

Υπάρχουν επιλογές φυτών για τη διακόσμηση του κήπου μας στις γιορτές. Μία από αυτές είναι να φυτέψουμε σχίνους, τοποθετώντας τους σε μορφή φράχτη, Τα δερματώδη πράσινα φύλλα θα εμφανίζονται μέσα στο χειμώνα με τους μικρούς γυαλιστερούς κόκκινους καρπούς τους. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, επιλέγουμε να κόψουμε κλαδιά σχίνου, για τον στολισμό των βάζων μας και να δημιουργήσουμε διάφορες συνθέσεις διακόσμησης.

Ακόμα μια επιλογή είναι ο πυράκανθος. Πρόκειται για ένα αειθαλή και αγκαθωτό θάμνο με συμπαγές φύλλωμα. Αποτελείτε από πορτοκαλί είτε και κόκκινους καρπούς, που παραμένουν στο φυτό μέσα στο χειμώνα. Είναι μια ορθή επιλογή για να στολίσουμε το χώρο μας τη περίοδο των Χριστουγέννων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα χαμηλό φράχτη κήπου είτε και μεμονωμένες φυτεύσεις στο Περιστέρι.

Κάκτος των Χριστουγέννων

Ένα πανέμορφο φυτό, γνωστός και με το όνομα υπομονή. Δεν είναι ένα από τα συνηθισμένα φυτά, που βλέπουμε κατά κύριο λόγο τα Χριστούγεννα. Ανθίζει το Δεκέμβριο, δηλαδή λίγο πριν την εορταστική περίοδο και αυτό είναι και ένας λόγος που δικαιολογεί το όνομα του. Μια υπέροχη επιλογή με άνθη στις αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου, δικαιολογεί τη τοποθέτηση του συγκεκριμένου φυτού στο γιορτινό μας σπίτι.

Κόκκινο κυκλάμινο

Το κυκλάμινο, είναι μια επιλογή που κυκλοφορεί σε ποικιλία χρωμάτων. Πιο σύνηθες το οποίο ξεχωρίζει και τις γιορτές είναι το κόκκινο, το οποίο και προτιμάται. Ένα χαρακτηριστικό του είναι η υψηλή αντοχή του στις χαμηλές θερμοκρασίες, που το καθιστά ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση της οικίας μας τα Χριστούγεννα. Σημειώστε ότι δεν αγαπάει τη ζέστη και συνεπώς πρέπει να αποφεύγεται να το κρατάτε κλεισμένο στο σπίτι.

Αμαρυλλίς

Ένα βολβώδες λουλούδι, η αμαρυλλίς που ταιριάζει τέλεια στη εορταστική διακόσμηση του τραπεζιού μας. Τα χρώματα των ανθών του φυτού, είναι κατά κύριο λόγο κόκκινα ή άσπρα, τα οποία ταιριάζουν τέλεια στα Χριστούγεννα. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε όμορφα βάζα. Εναλλακτικά, σε γλαστράκια στο κέντρο του τραπεζιού, για να έχουμε ένα εντυπωσιακό κεντρικό διακοσμητικό.

Υπηρεσίες που παρέχουμε στο Περιστέρι

Στο ανθοπωλείο μας αναλαμβάνουμε πληθώρα εκδηλώσεων και κοινωνικών περιστάσεων. Μπορούμε να καλύψουμε την κάθε σας ανάγκη, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, τόσο από λουλούδια, όσο και από φυτά.

Οι ειδικοί μας, μετά από μελέτη στον Άγιο Στέφανο, θα εφαρμόσουν την τεχνική, αλλά και την εμπειρία τους για να σας προσφέρουν υπηρεσίες στολισμού:

  • σε γάμο
  • σε βάπτιση
  • προτάσεις γάμου
  • δώρον του Αγίου Βαλεντίνου
  • αίθουσες συνεδριάσεων
  • εκδηλώσεις παρουσιάσεων
  • σε ονομαστικές εορτές
  • δώρα σε επιχειρηματικές  συμφωνίες
  • δώρον σε νεογέννητα
  • γενεθλίων

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Περιστέρι αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Οι συνθέσεις λουλουδιών στο Laura Spring Flowers,  δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Περιστέρι. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner