Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Μεταμόρφωση Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Μεταμόρφωση αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Μεταμόρφωση αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Μεταμόρφωση αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Μεταμόρφωση αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Μεταμόρφωση.

Πως να πολλαπλασιάσουμε το φίκο μπέντζαμιν

Στη περίπτωση που θέλουμε να δημιουργήσουμε καινούρια φυτά από το φίκο μπέντζαμιν, μπορούμε να το κάνουμε εύκολα και οικονομικά. Είναι κάτι που μπορεί να γίνει με τη μέθοδο του  πολλαπλασιασμού με μοσχεύματα, όπως επίσης και με εναέριες καταβολάδες.

Πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα

Κάνοντας χρήση της μεθόδου των μοσχευμάτων, θα πρέπει κατά τη περίοδο της άνοιξης να κόψουμε κλαδάκια από το φυτό και να το φυτεύσουμε σε γλάστρες, οι οποίες και θα μας δώσουν νέα φυτά. Στην αρχή, θα πρέπει να πάρουμε τμήματα βλαστών με μήκος περίπου 15 εκατοστά κατά τη περίοδο της άνοιξης, από τους πλευρικούς βλαστούς. Στη συνέχεια, τοποθετούμε ορμόνη ριζοβολίας στη βάση του μοσχεύματος μας, ενώ το φυτεύουμε σε μια μικρή γλάστρα, κάνοντας χρήση μείγματος τύρφης, άμμου αλλά και περλίτη, σε αναλογία 1:1:1.

Θα πρέπει να τοποθετήσουμε τη γλάστρα μας σε ένα υγρό περιβάλλον, έως ότου ριζώσει το φυτό μας. Αφού παρέλθει ένα διάστημα της τάξης των δύο με τριών μηνών, τότε είμαστε έτοιμη να κάνουμε τη μεταφύτευση των νέων μας φυτών στις νέες γλάστρες, έτσι ώστε να αναπτυχθούν.

Πολλαπλασιασμός με εναέριες καταβολάδες

Στη μέθοδο με τις εναέριες καταβολάδες, τοποθετούμε μία σακούλα που περιέχει χώμα σε ένα από τα κλαδιά του φίκου. Με το τρόπο αυτό θα αναπτύξει ρίζες ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο φυτό. Θα πρέπει να πάρουμε ένα βλαστό από το φυτό μας και να απομακρύνουμε όλα τα φύλλα από τη βάση του. Στη συνέχεια, κάνουμε μία μικρή τομή σε κάποιο σημείο στη μέση του βλαστού μας, το σημείο από όπου και θα βγάλει καινούργιες ρίζες.

Τοποθετούμε φυτόχωμα και άμμο με αναλογία δύο προς ένα μέσα σε μία σακούλα. Κατόπιν, τη δένουμε έτσι ώστε το σημείο της τομής να βρίσκεται μέσα στο υπόστρωμα του φυτοχώματος αλλά και της άμμου. Το χώμα θα πρέπει να διατηρείτε υγρό με το να εφαρμόζουμε τακτά ποτίσματα. Μέσα σε διάστημα 6 με 8 εβδομάδων, ο βλαστός του φίκου που βρίσκεται μέσα στη σακούλα θα βγάλει ρίζες.

Όταν ο βλαστός ριζώσει, είναι πλέον η στιγμή να αφαιρέσουμε τη σακούλα και να αποκόψουμε το κλαδί μας από το κύριο φυτό σε κάποιο σημείο κοντά στις ρίζες του. Το καινούργιο μας φυτό είναι πλέον έτοιμο και μπορούμε να το φυτέψουμε σε κάποια γλάστρα, είτε και απευθείας στο χώμα.

Το φυτό Κάννα

Η Κάννα είναι ένα καλλωπιστικό τροπικό φυτό, που διαθέτει χρωματιστά λουλούδια με ιδιαίτερα πλατιά και πανέμορφα φύλλα. Πρόκειται για ένα πολυετές φυτό, του οποίου η φύτευση γίνετε με βολβούς κατά τη περίοδο της άνοιξης, το οποίο και μας δίνει μια πλούσια ανθοφορία στο διάστημα από τις αρχές του καλοκαιριού έως και το φθινόπωρο. Η καταγωγή του είναι από τη κεντρική και νότια Αμερική και διαθέτει υψηλό όγκο φυλλώματος με έντονη βλάστηση και ύψος που τοποθετείτε στο όριο από 50 εκατοστά ως και τα 2 μέτρα.

Τα φύλλα της είναι  μεγάλα και χαρακτηριστικά λεπτά. Το χρώμα τους είναι σε μια απόχρωση ανάμεσα από το καφέ και το κόκκινο και βγαίνουν από ένα κεντρικό βλαστό. Έχουν αρκετές ομοιότητες με αυτά άλλων τροπικών φυτών, όπως είναι για παράδειγμα η μπανανιά και η ελικόνιας. Η κάννα είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν επιθυμούμε να προσθέσουμε χρώμα, όπως επίσης και ένα εντυπωσιακό λουλούδι στο κήπο μας.

Η φύτευση των βολβών της γίνεται εύκολα σε γλάστρα, ενώ τα πλατιά της φύλλα της συνδυάζονται εύκολα και αρμονικά με τα υπόλοιπα φυτά που πιθανό να διατηρούμε είτε στην αυλή, είτε ακόμη και στο μπαλκόνι μας.

Οι πιο γνωστές ποικιλίες κάννας που συναντάμε

Θα βρούμε διαθέσιμες εκατοντάδες ποικιλίες κάννας στη Μεταμόρφωση. Αυτές εμφανίζουν σημαντικές διαφορές που έχουν να κάνουν με το μέγεθος του φυτού, το χρώμα των φύλλων του όπως επίσης και τα χρώματα του όπως και το σχήμα των λουλουδιών. Οι ποικιλίες της κάννας διαχωρίζονται ως εξής:

Το μέγεθος του φυτού

Θα βρούμε στη φύση νάνες ποικιλίες κάννας οι οποίες και φτάνουν σε ύψος μέχρι και αυτό του ενός μέτρου. Της μεσαίας ανάπτυξης οι οποίες και αναπτύσσονται σε ύψος από ένα μέχρι και ενάμιση μέτρο, όπως και τις ψηλές ποικιλίες κάννας, των οποίων το ύψος φτάνει αυτό του ενάμιση με δύο μέτρα.

Το χρώμα του φυλλώματος

Στη πλειοψηφία τους οι περισσότερες από αυτές έχουν φύλλα πράσινου χρώματος, αν και θα συναντήσουμε και ποικιλίες με πιο σκούρα χρώματα, όπως είναι και το σκούρο κόκκινο. Υπάρχουν και κάποιες πανασέ ποικιλίες, των οποίων το χρώμα των φύλλων είναι πράσινο και συνοδεύεται από από κίτρινες, ροζ είτε και κοκκινωπές λωρίδες.

Το χρώμα των λουλουδιών

Όσον αφορά το χρώμα των λουλουδιών, υπάρχουν ποικιλίες οι οποίες διαθέτουν κυρίως κίτρινα, πορτοκαλί και κόκκινα λουλούδια. Μπορούμε ωστόσο να συναντήσουμε το πλήθος όλων των διαθέσιμων αποχρώσεων εκτός από αυτές του μπλε, του μαύρο και του πράσινο. Ακόμη, θα συναντήσουμε και ποικιλίες κάννας οι οποίες διαθέτουν δίχρωμα λουλούδια σε αρκετά ενδιαφέροντες συνδυασμούς.

Το σχήμα που έχουν τα λουλούδια

Δύο είναι οι βασικοί τύποι λουλουδιών που θα συναντήσουμε στη Κάννα. Τα λουλούδια εκείνα που διαθέτουν φαρδιά πέταλά στο άνθος και που αναπτύσσονται συνεκτικά γύρω από ένα ψηλό ανθοφόρο βλαστό θυμίζοντας γλαδιόλες, όπως επίσης και εκείνα που διαθέτουν στενά πέταλα σε μια πιο χαλαρή διάταξη πάνω στο βλαστό, τα οποία και θυμίζουν ορχιδέες.

 

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Μεταμόρφωση αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Μεταμόρφωση. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner