Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Πετρούπολη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Πετρούπολη αποστολή λουλουδιών - Online ανθοπωλείο
Πετρούπολη αποστολή λουλουδιών – Online ανθοπωλείο

Πετρούπολη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου. Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Πετρούπολη αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη περίσταση εσείς επιθυμείτε, μην διστάζετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε σας ανάγκη, όπως επίσης και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Πετρούπολη.

Σωστή συχνότητα ποτίσματος της ορτανσίας

Η ορτανσία χρειάζεται συχνά και μικρά ποτίσματα έτσι ώστε να μας δώσει μια πλούσια ανθοφορία που να χαρακτηρίζετε από μεγάλη διάρκεια. Θα πρέπει να τη ποτίζουμε ανά τρείς μέρες τη διάρκεια της άνοιξης αλλά και του φθινοπώρου. Σε αντίθεση, τη καλοκαιρινή περίοδο όπου οι θερμοκρασίες είναι υψηλές λόγω του καύσωνα, θα χρειαστεί συχνότερο πότισμα σε διαστήματα των μια με δυο ημερών, έτσι ώστε να ανταπεξέλθει.

Όταν τη ποτίζουμε θα πρέπει να προσέχουμε να μη βρέχουμε τα φύλλα και τα λουλούδια της έτσι ώστε να αποφύγουμε τη πιθανή εμφάνιση ασθενειών σε αυτά. Η ορτανσία χρειάζεται νερό καλής ποιότητας, αφού η υψηλή συσσώρευση αλάτων ενδέχεται να δημιουργήσει τοξικότητες στο φύλλωμα της. Το ιδανικό είναι να να μαζεύουμε το νερό της βροχής κατά τη περίοδο του χειμώνα και να το χρησιμοποιούμε για το πότισμα της. ΄Μπορούμε ακόμη να μεταφέρουμε τις γλάστρες στις οποίες την έχουμε τοποθετήσει, σε σημείο που πέφτει το βρόχινο νερό.

Ο σωστός τρόπος λίπανσης της ορτανσίας

Είναι ένα φυτό που χρειάζεται θρεπτικά στοιχεία μεταξύ των οποίων το το άζωτο, το κάλιο και ο φώσφορος, έτσι ώστε να έχει πλούσια βλάστηση αλλά και ανθοφορία. Θα πρέπει να προσθέτουμε λίπασμα με συχνότητα μια φορά το μήνα τη περίοδο από την άνοιξη μέχρι και το φθινόπωρο. Αποφεύγουμε να κάνουμε λίπανση στη διάρκεια του χειμώνα, όπως επίσης και τις ζεστές μέρες του Αυγούστου.

Ένα πολύ συχνό φαινόμενο είναι αυτό της έλλειψης σιδήρου που εμφανίζεται με κιτρίνισμα των φύλλων. Χαρακτηριστικό σύμπτωμα είναι αυτό του “ψαροκόκκαλου”, κατά το οποίο τα φύλλα κιτρινίζουν ενώ οι νευρώσεις τους παραμένουν πιο σκούρες.  Για την αντιμετώπιση του θα πρέπει να προσθέτουμε χημικό σίδηρο που είναι ευδιάλυτος στο νερό ενώ η απορρόφηση του γίνεται πιο εύκολα από τις ρίζες της. Σωστό είναι προσθέτουμε σίδηρο μια φορά το μήνα εντός της άνοιξης, όπως και στις αρχές του φθινοπώρου.

Ο τρόπος για να δώσουμε στην ορτανσία μπλε χρώμα

Τα άνθη της ορτανσίας έχουν ως φυσικό χρώμα το ροζ είτε το λευκό. Aνάλογα σε κάθε περίπτωση με την οξύτητα που έχει το έδαφος στη Πετρούπολη, οι ποικιλίες σε ροζ απόχρωση ενδέχεται να αποκτήσουν χρώματα από ανοιχτό ροζ έως και κανονικό μπλε, είτε μια ενδιάμεση απόχρωση δηλαδή κάτι όπως το βιολετί. Για να δώσουμε μπλε χρώμα στα άνθη τις ροζ ποικιλίας, θα πρέπει να να αυξήσουμε την οξύτητα του εδάφους, δηλαδή να χαμηλώσουμε χαμηλώνοντας το pH.

Πιο συγκεκριμένα, αρχίζουμε να προσθέτουμε σε στάδια θειικό σίδηρο είτε θειάφι στη γλάστρα όπου βρίσκεται. Μπορούμε επίσης να ενσωματώσουμε πευκοβελόνες στο χώμα της. Κάτι που αξίζει να γνωρίζεται είναι πως το κάθε χρώμα στο λουλούδι της ορτανσίας, θα αρχίσει κάποια στιγμή να ξεθωριάζει και να γίνετε πράσινο είτε λευκό. Κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό και δε θα πρέπει να μας βάζει σε ανησυχία, αφού χάνουν το χρώμα τους κατά την ωρίμανση.

Οι λόγοι που η ορτανσία εμφανίζει καφέ στίγματα

Είναι η υπερβολική ποσότητα νερού που οδηγεί την ορτανσία να εμφανίζει καφέ στίγματα στις άκρες του φυλλώματος της, τα οποία στη συνέχεια μαυρίζουν και ξηραίνονται. Παρόμοια συμπτώματα θα δούμε και στη περίπτωση που της δώσουμε μεγάλη ποσότητα λίπανσης, αφού δημιουργούνται με αυτό το τρόπο τοξικότητες από την υπερβολική συσσώρευση αλάτων.

Καφέ στίγματα ενδέχεται να παρατηρηθούν στα φύλλα της και όταν δέχεται το έντονο ηλιακό φως απευθείας, ειδικά τη καλοκαιρινή περίοδο. Θα πρέπει τότε να τη μεταφέρουμε σε κάποιο σημείο που να είναι φωτεινό αλλά να μη το χτυπάνε οι ακτίνες του ήλιου απευθείας.

Tα φύλλα της ορτανσίας μας κιτρινίζουν

Αν η ορτανσία μας αρχίζει να  εμφανίζει κιτρινίσματα στα κορυφαία της φύλλα, δηλαδή αυτά της βλάστησης ενώ παράλληλα οι κεντρικές τους νευρώσεις παραμένουν πράσινες, αυτό είναι ένα φαινόμενο που οφείλεται στην έλλειψη σιδήρου.

Είναι κάτι που συμβαίνει ειδικά τις αρχές της άνοιξης. Για να το αντιμετωπίσουμε απαιτείτε μέσα στη διάρκεια της να προσθέσουμε σίδηρο είτε χημικό είτε και θειικό, έτσι ώστε τα φύλλα της αγαπημένης μας ορτανσίας να αποκτήσουν ξανά το έντονο πράσινο χρώμα τους.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Πετρούπολη αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Πετρούπολη. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Τα άνθη μας είναι σε κάθε περίπτωση της καλύτερης ποιότητας. Μην διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας για τη κάλυψη της κάθε σας ανάγκης στο στο τηλέφωνο +302103314984, ή ακόμα και μέσω email. Επίσης μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο eshop μας, έτσι ώστε να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner