Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Λυκόβρυση Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Λυκόβρυση αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Λυκόβρυση αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Λυκόβρυση αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Λυκόβρυση αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Λυκόβρυση.

Η σωστή λίπανση στο αγιόκλημα

Όσον αφορά τις ανάγκες του σε  λίπανση, το αγιόκλημα δεν έχει κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά τη προσθήκη λιπάσματος, ειδικά στη περίπτωση που έχει φυτευτεί στο κατάλληλο έδαφος. Θα πρέπει να προσθέτουμε πλήρες κοκκώδες λίπασμα τόσο στις αρχές της άνοιξης, όσο και στις αρχές του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, έτσι ώστε με το τρόπο αυτό να ενισχύσουμε την βλάστηση αλλά και την ανθοφορία του.

Στη περίπτωση όπου τα φυτά του αγιοκλήματος είναι φυτεμένα σε γλάστρα, τότε θα πρέπει να προσθέτουμε ένα πλήρες υγρό λίπασμα ανά μήνα και το διάστημα από τις αρχές της άνοιξης έως και τα μέσα του φθινοπώρου. Σε περίπτωση που παρατηρήσουμε μειωμένη ανάπτυξη του φυλλώματος του, όπως και κίτρινα φύλλα είναι δυνατό να κάνουμε μια επιπλέον λίπανση με ένα λίπασμα αζώτου.

Υπηρεσίες που παρέχουμε στη Λυκόβρυση

Στο ανθοπωλείο μας, αναλαμβάνουμε ένα σύνολο από εκδηλώσεις και κοινωνικές περιστάσεις. Έχουμε τη δυνατότητα να να καλύψουμε την κάθε σας κοινωνική ανάγκη, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία από λουλούδια και φυτά που διαθέτουμε.

Οι σχεδιαστές μας μετά από μελέτη στη Λυκόβρυση, θα εφαρμόσουν τη πολύχρονη εμπειρία και τεχνική τους, για να σας προσφέρουν υπηρεσίες στολισμού:

 • σε γάμο
 • σε βάπτιση
 • αίθουσες συνεδριάσεων
 • εκδηλώσεις παρουσιάσεων
 • δώρον σε νεογέννητα
 • γενεθλίων
 • σε ονομαστικές εορτές
 • δώρα σε επιχειρηματικές  συμφωνίες
 • προτάσεις γάμου
 • δώρον του Αγίου Βαλεντίνου

Ασθένειες και έντομα που προσβάλλουν το αγιόκλημα

Σε γενικά πλαίσια το αγιόκλημα δεν είναι από τα φυτά που παρουσιάζουν συχνά προβλήματα από έντομα. Ωστόσο μπορεί να παρατηρηθούν προσβολές από το έντομο μελίγκρα το οποίο και προκαλεί κόλλα στα φύλλα, αλλά και από βαμβακάδα, η οποία δημιουργεί ένα λευκού χρώματος τύπου βαμβάκι στα φύλλα αλλά και τους βλαστούς.

Για να αντιμετωπίσουμε τα συγκεκριμένα έντομα, κάνουμε χρήση βιολογικών εντομοκτόνων από θερινό πολτό, από άλατα καλίου και φυσικής πυρεθρίνης τα οποία και μπορούμε να προμηθευτούμε από κάποιο γεωπονικό κατάστημα. Διαφορετικά, μπορούμε να κάνουμε χρήση σπιτικών υλικών για να ψεκάσουμε το αγιόκλημα. Ένα από αυτά είναι να διαλύσουμε μια κουταλιά τριμμένο πράσινο σαπούνι μέσα σε ένα λίτρο νερού.

Ο σωστός τρόπος κλαδέματος

Το αγιόκλημα θα πρέπει να κλαδεύεται αυστηρά κάθε χρόνο στα τέλη του χειμώνα, ώστε να μπορούμε να ελέγξουμε την ανάπτυξη του αλλά και για να αποτρέψουμε την ξυλοποίηση των κεντρικών βλαστών του. Σε αυτό το πλαίσιο οι παλιοί, ξεροί αλλά και αδύναμοι βλαστοί του αγιοκλήματος θα πρέπει να αφαιρούνται από τη βάση τους, ενώ οι ιδιαίτερα πυκνοί βλαστοί θα πρέπει να αραιώνονται.

Υπάρχουν κάποιες ποικιλίες από αγιόκλημα οι οποίες ανθίζουν όψιμα στο τέλος του καλοκαιριού. Το κλάδεμα αυτών ενδέχεται να γίνει ακόμη και στις αρχές του φθινοπώρου, περιορίζοντας με αυτό το τρόπο τη βλάστηση τους, αλλά και ελέγχοντας το σχήμα τους όπως και αφαιρώντας τα ξερά και αδύναμα κλαδιά.

Τρόποι πολλαπλασιασμού του αγιοκλήματος

Υπάρχει μέθοδος για να φτιάξουμε τα δικά μας φυτά αγιοκλήματος, με εύκολο όπως και οικονομικό τρόπο. Ο πολλαπλασιασμός του αγιοκλήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί με 4 τρόπους:

 • με σπόρο
 • με μοσχεύματα
 • με παραφυάδες
 • με καταβολάδες.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πολλαπλασιάσουμε είναι αυτός με τη χρήση των καταβολάδων, στο διάστημα από τα τέλη του καλοκαιριού έως και τις αρχές του φθινοπώρου, αφού έχει τελειώσει η περίοδος ανθοφορίας του φυτού. Πιο συγκεκριμένα, παίρνουμε ένα από τους βλαστούς και το τοποθετούμε μέσα στο έδαφος είτε σε μία γλάστρα με φυτόχωμα. Φροντίζουμε να μη τον αποκόψουμε από το μητρικό φυτό, με τρόπο που η άκρη του βλαστού να ξεπροβάλλει μέσα από το χώμα.

Καθώς περνάει ο χρόνος στη Λυκόβρυση, μέσα σε διάστημα 2 μηνών, ο βλαστός που βρίσκεται φυτεμένος στο χώμα σταδιακά θα βγάλει ρίζες. Μπορούμε λοιπόν στη συνέχεια να τον αποκόψουμε από το κεντρικό φυτό και να δημιουργήσουμε με αυτό το τρόπο ένα καινούργιο φυτό αγιοκλήματος.

Να θυμάστε ότι το φύλλωμα του αγιοκλήματος καταναλώνονται αφού μπορούμε να το βράσουμε ελαφρά και να το καταναλώσουμε ως λαχανικό. Τα μπουμπούκια όπως και τα λουλούδια του, μπορούν να αξιοποιηθούν στη ζαχαροπλαστική παίρνοντας μορφή ως σιρόπι για γλυκά και πουτίγκες.

 

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Λυκόβρυση αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Λυκόβρυση. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο τηλέφωνο +302103314984, είτε ακόμα και μέσω email. Επίσης, εγγραφείτε στο eshop μας, έτσι ώστε να μπορείτε να εκτελείτε τις παραγγελίες σας και την αποστολή τους από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner