Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Ζωγράφου Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Ζωγράφου αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Ζωγράφου αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Ζωγράφου αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στου Ζωγράφου αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Ζωγράφου.

Χρήσιμες πληροφορίες για την ενασχόληση με τα λουλούδια

 • Όταν φυτεύεις καινούργια λουλούδια στο κήπο σου, βοήθησε τα με λίγο λίπασμα κατά το πότισμα τους. Είναι κάτι σαν το ασβέστιο για τα κόκαλα του ανθρώπου.
 • Προστατεύσου από τα έντομα, ειδικά τα κουνούπια και τις σκνίπες. Φύτεψε τα λουλούδια σου απευθείας στο έδαφος, για να αποτρέψεις την εισβολή τους.
 • Φύτεψε λουλούδια που αναπαράγονται κάθε χρόνο μόνα τους, από την ίδια τους τη ρίζα. Τέτοια είναι, αν και λίγο ακριβά, η ίριδα και ο υάκινθος.
 • Από το να αντιμετωπίζεις καλύτερα να προλαμβάνεις τα διάφορα θέματα. Ο γεωπόνος μπορεί να σε συμβουλεύσει για τις ανάγκες και τις αρρώστιες που πιθανό να αντιμετωπίσουν τα λουλούδια αλλά και τα φυτά σου, πριν να συμβούν.
 • Ένα από τα καλύτερα λιπάσματα και μάλιστα φυσικό, είναι τα σάπια φύλλα, εφόσον τα εκμεταλλευτείς με τη κατάλληλη επεξεργασία. Μπορεί να μην είναι και η πιο απλή διαδικασία, αλλά μετά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις παντού.
 • Βάλε γύρω από τις ρίζες της τριανταφυλλιάς σου, κομματάκια από τη φλούδα μιας μπανάνας. Είναι το καλύτερο λίπασμα για αυτές.

Φρόντισε το έδαφος στο οποίο έχει φυτεμένη τη σύνθεση σου. Σκάλιζε την συχνά, ώστε να δημιουργήσεις τις συνθήκες για το καλύτερο αερισμό του.

Είναι καλό να οργανωθείς στο Ζωγράφο με μερικά χρήσιμα εργαλεία. Αυτά που χρειάζεσαι κατά κύριο λόγο είναι:

 • φτυάρι
 • τσουγκράνα
 • κλαδευτήρι
 • λάστιχο ποτίσματος
 • στόμιο ψεκαστήρα

Μπορείς να προμηθευτείς τα υπόλοιπα με το πέρασμα του καιρού, ενώ για οικονομία, μπορείτε να τα συναλλάσετε με το γείτονα σου.

Κυκλάμινο

Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα φυτά που ανθίζουν κατά τη περίοδο του χειμώνα. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες, αλλά οι πιο δημοφιλείς μεταξύ τους είναι αυτές με το λευκό αλλά και το κόκκινο χρώμα των λουλουδιών.

Πρόκειται για απαιτητικά φυτά. Έχουν αυξημένες ανάγκες σε υγρασία ενώ μισούν τη ζέστη. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος, που δεν αντέχουν για μεγάλα διαστήματα στο περιβάλλον μιας οικείας. Το σωστό σημείο για τη τοποθέτηση τους είναι αυτό που έχει αυξημένα επίπεδα υγρασίας, είναι φωτειν΄’ος Τα κυκλάμινα είναι απαιτητικά φυτά. Μισούν τη ζέστη κι έχουν ανάγκη από υγρασία. Αυτός είναι κυρίως ο λόγος για τον οποίο δεν αντέχουν πολύ μέσα στα σπίτια μας. Τοποθετείστε τα λοιπόν σε δροσερό, φωτεινό σημείο, απαραιτήτως μακριά από τις ακτίνες του ήλιου και φροντίστε ο χώρος να έχει αρκετή υγρασία.

Ασπιδίστρια

Είναι ένα όμορφο φυτό, για εσωτερικούς χώρους. Σε γενικά πλαίσια, δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ανάλογα με το είδος της, τα φύλλα μπορεί να έχουν λευκές γραμμώσεις. Μπορεί να τοποθετηθεί σε χώρους σκοτεινούς, όπως τα γραφεία όπου δεν υπάρχουν παράθυρα ή είναι καλυμμένα. Μπορεί να φτάσει σε ύψος μέχρι και το ένα μέτρο. Θα πρέπει να τη ποτίζουμε μόλις διαπιστώσουμε ότι το χώμα αρχίζει να μην έχει υγρασία, σποραδικά το χειμώνα δηλαδή και δύο φορές το μήνα το καλοκαίρι.

Όπως και στα υπόλοιπα φυτά εσωτερικού χώρου, θα πρέπει η λίπανση της να γίνετε κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι, με κάποιο σκεύασμα από αυτά που διαλύονται στο νερό σε διαστήματα από δεκαπέντε έως και είκοσι ημέρες.

Το φυτό χρειάζεται αλλαγή γλάστρας ανά τρία χρόνια περίπου, ενώ η μεταφύτευση των ριζών του μπορεί να γίνει και με διαίρεση των ριζών του. Έτσι, μπορούμε να δημιουργήσουμε περισσότερα φυτά. Για τη σωστή ανάπτυξη του, η σωστή θερμοκρασία είναι ανάμεσα στους δέκα με δεκαπέντε βαθμούς, αλλά μπορεί να αντέξει και χαμηλότερες. Θα πρέπει να καθαρίζονται τα φύλλα του τακτικά με ένα υγρό πανάκι.

Γαρδένια

Πρόκειται για ένα φυτό υψηλής καλλωπιστικής αξίας, το οποίο παράλληλα, είναι και αρκετά δημοφιλές στη χώρα μας. Είναι ένα είδος θάμνου, με μεθυστικό άρωμα. Η καταγωγή του είναι από την Ιαπωνία, ενώ το φύλλωμα του είναι λεπτό με λευκά άνθη και είναι κατάλληλο για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Ως εσωτερικό φυτό, τοποθετείτε συνήθως σε σκάλες και πυλωτές και σπανιότερα στο εσωτερικό των σπιτιών.

Χρειάζεται ελαφρύ φωτισμό και όχι άμεση επαφή με τον ήλιο. του αρέσουν οι θερμοκρασίες μεταξύ δεκαπέντε με τριανταπέντε βαθμούς κελσίου, δηλαδή η υψηλές. Εμφανίζει έντονες προβλήματα στην έλλειψη σιδήρου, οπότε χρειάζεται τακτικά συμπληρώματα. Θα πρέπει να αφαιρούμε τα μπουμπούκια για αποτελεσματική ανθοφορία, να ψεκάζουμε τα φύλλα και να προσέχουμε, ώστε το πότισμα να είναι τακτικό και να έχει σωστή αποστράγγιση.

Υπηρεσίες που παρέχουμε στο Ζωγράφο

Αναλαμβάνουμε πληθώρα εκδηλώσεων και κοινωνικών περιστάσεων στο ανθοπωλείο μας. Καλύπτουμε τη κάθε σας ανάγκη, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, τόσο από λουλούδια, όσο και από φυτά, με συνέπεια και σεβασμό στο πελάτη.

Οι σχεδιαστές μας μετά από μελέτη στο Ζωγράφο, θα εφαρμόσουν την εμπειρία, αλλά και τη τεχνική τους, για να σας προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες στολισμού:

 • σε γάμο
 • σε βάπτιση
 • αίθουσες συνεδριάσεων
 • εκδηλώσεις παρουσιάσεων
 • δώρων σε νεογέννητα
 • γενεθλίων
 • σε ονομαστικές εορτές
 • δώρα σε επιχειρηματικές  συμφωνίες
 • προτάσεις γάμου
 • δώρων του Αγίου Βαλεντίνου

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Ζωγράφου αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στου Ζωγράφου. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner