Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Καρέας Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Καρέας αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Καρέας αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Καρέας αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Καρέας αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Καρέας.

Φυτά με μικρές ανάγκες σε πότισμα

Πολλές φορές σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πράσινο σκηνικό στο μπαλκόνι είτε στο κήπο μας. Σκεφτόμαστε όμως το νερό και τις ανάγκες των φυτών μας. Στη χώρα μας όπου και επικρατούν μεσογειακές συνθήκες, είναι σωστό να επιλέξουμε κάποιο φυτό που να αντέχει στην έλλειψη υγρασίας.

Αυτό μπορεί να συμβεί για πληθώρα λόγων όπως στο σχεδιασμό ενός κήπου στο εξοχικό μας, όπου είναι πιθανό να μην υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα νερού είτε απλά να μην το επισκεπτόμαστε συχνά. Ακόμη στη περίπτωση των επαγγελματικών χώρων όπου επιθυμούμε φυτά με μικρές ανάγκες σε πότισμα, για να μην έχουμε συνέχεια την ιδέα της απασχόλησης τους.

Θα πρέπει λοιπόν στις παραπάνω περιπτώσεις να κάνουμε χρήση φυτών με μειωμένες ανάγκες σε νερό και συνεπώς σε φροντίδα. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για το σκοπό αυτό, ίσως και περισσότερες από όσες νομίζατε. Παρακάτω θα αναφέρουμε μερικές μόνο από τις διαθέσιμες επιλογές.

Ζαμιοκούλκας

Ένα από τα φυτά εσωτερικού χώρου, ανθεκτικό στην έλλειψη νερού είναι και ο ζαμιοκούλκας. Ένα ανθεκτικό φυτό του οποίου τα βαθύ πράσινου χρώματος φύλλα θα τα συναντήσουμε σε σπίτια με μοντέρνα σαλόνια, σε επαγγελματικούς χώρους όπως και σε γραφεία. Δεν είναι είναι απαιτητικό φυτό όσον αφορά το πότισμα, αφού του αρκεί να ποτίζετε μια φορά κάθε μήνα, εκτός από το καλοκαίρι όπου χρειάζεται πότισμα δυο φορές.

Θα πρέπει να δίνετε προσοχή στο γεγονός ότι το συχνό πότισμα οδηγεί στο σάπισμα των ριζωμάτων του. Χαρακτηρίζεται από χαμηλό ρυθμό ανάπτυξης, ενώ το ύψος του μπορεί να περάσει και αυτό του ενός μέτρου. Έχει μια προτίμηση στους φωτεινούς χώρους της οικείας μας, χωρίς ωστόσο να τον χτυπά άμεσα στο ηλιακό φως αφού ενδέχεται να εμφανίσει εγκαύματα στα φύλλα του. Αντέχει ακόμη και σε σκοτεινότερους εσωτερικούς χώρους και αυτός αποτελεί και ένα επιπλέον λόγο για να είναι τόσο δημοφιλής.

Σανσιβέρια

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αλλά την ίδια στιγμή και ανθεκτικά φυτά εσωτερικού χώρου. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να στολίσουμε το σαλόνι είτε το το γραφείο μας. Οι ανάγκες της σε νερό είναι αρκετά περιορισμένες αφού έχει την ικανότητα να συγκρατεί το νερό στα φύλλα της και την ίδια στιγμή διαθέτει ένα δυνατό σύστημα ριζών.

Θα πρέπει να προσθέτουμε νερό στη γλάστρα που έχουμε φυτεύσει τη σανσιβέρια με συχνότητα περίπου μία φορά ανά μήνα, αφού πρώτα ελέγξουμε το χώμα της σχετικά με το άμα έχει στεγνώσει. Σε περίπτωση που δούμε τα φύλλα της να λυγίζουν, είναι ένα σημάδι ότι το παρακάναμε με το πότισμα και πρέπει να το μειώσουμε άμεσα.

Σε περίπτωση που αγνοήσουμε αυτό το μήνυμα, το φυτό της σανσιβέριας θα σαπίσει. Τη τοποθετούμε σε κάποιο φωτεινό σημείο μέσα στο σπίτι μας ώστε να αναπτυχθεί πιο γρήγορα, Μπορεί ωστόσο να προσαρμοστεί και σε θέσεις με λιγότερο φως, αλλά σημειώστε πως σε εκείνα τα μέρη θα έχει αρκετά πιο αργή ανάπτυξη. Να θυμάστε πως δεν αρέσκεται στις απευθείας  ακτίνες του ήλιου, αφού δημιουργούν εγκαύματα στα φύλλα της.

Δράκαινα

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τη δράκαινα, ένα ακόμη εντυπωσιακό δενδροειδές φυτό για εσωτερικούς χώρους του οποίου οι απαιτήσεις σε νερό είναι μικρές. Έχει ανάγκη για πότισμα σε διαστήματα περίπου των δέκα ημερών ενώ το καλοκαίρι σωστό είναι να ποτίζεται κάθε πέντε μέρες. Πριν προβούμε στο πότισμα της θα πρέπει να ελέγχουμε το χώμα της για πιθανή υγρασία. Εάν παρατηρήσουμε κιτρίνισμα στα φύλλα της είναι ένδειξη ότι δέχεται περισσότερο νερό από όσο πρέπει.

Είναι ένα φυτό που αναπτύσσετε σε φωτεινά μέρη που ωστόσο δεν έρχονται σε άμεση επαφή με το ηλιακό φως της Καρέας, ειδικά τη περίοδο του καλοκαιριού. Είναι ένα ανθεκτικό φυτό που μπορεί να επιβιώσει ακόμη και σε χώρους με λιγότερο φως.

Μπορούμε να τη φυτεύσουμε ακόμα και στο μπαλκόνι μας, αρκεί η θέση της να έχει ίσκιο και να τη προστατεύουμε από τις μικρές θερμοκρασίες των νυκτών του χειμώνα με το να τη παίρνουμε μέσα στην οικεία μας. Οι ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίες για τη σωστή της ανάπτυξη είναι αυτές μεταξύ των 16 με 25°C.

Χλωρόφυτο

Μια ακόμη διαθέσιμη επιλογή μας για φυτό εσωτερικού χώρου με χαμηλές ανάγκες σε πότισμα. Θα πρέπει να ποτίζεται μια φορά την εβδομάδα εκτός από τη καλοκαιρινή περίοδο που χρειάζεται ένα πιο τακτικό πότισμα περίπου κάθε πέντε μέρες. Όταν διανύουμε περιόδους με ξηρή ατμόσφαιρα με μεγάλες θερμοκρασίες, καλό είναι να ψεκάζουμε τα φύλλα της με νερό, έτσι ώστε να επιτύχουμε την ενυδάτωση και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος με υγρασία.

Το χλωρόφυτο έχει καταγωγή από τη Νότια Αφρική και εμφανίζει αυξημένη ανάπτυξη με μικρά άνθη στα μπροστινά φύλλα του φυτού, τα οποία και περνούν σχεδόν απαρατήρητα. Μια σημαντική του ιδιότητα είναι ότι έχει τη δυνατότητα να «φιλτράρει» τον αέρα του δωματίου που είναι τοποθετημένο, να το καθαρίζει δηλαδή από ρύπους αλλά και επιβλαβείς ουσίες που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα του χώρου μας.

Το χλωρόφυτο είναι από τα φυτά που αγαπάει τα φωτεινά σημεία στο εσωτερικό του σπιτιού μας, στα οποία και ευδοκιμεί καλύτερα. Εφόσον το κλίμα είναι ήπιο δύναται να τοποθετηθεί και σε εξωτερικούς χώρους αρκεί να είναι σκιεροί. Ακόμα όμως και στη περίπτωση αυτή, μπορεί να χρειαστεί η μεταφορά της στο εσωτερικό της οικείας μας κατά τη περίοδο τη περίοδο του χειμώνα.

 

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Καρέας αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Καρέας. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner