Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Πειραιάς Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Πειραιάς αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Πειραιάς αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, είμαστε ειδικοί στις συνθέσεις και την αποστολή λουλουδιών, για όλους τους τύπους των περιστάσεων. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία. Είναι η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, η οποία μας έχει καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στη πάροδο του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Πειραιά αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Πειραιά.

Διακόσμηση δωματίου – online παραγγελία φυτών εσωτερικού χώρου

Όλοι μας επιθυμούμε ένα όμορφο εργασιακό χώρο. Σε περιπτώσεις εσωτερικών χώρων, όπου ειδικά δεν υπάρχουν παράθυρα, τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι τα πλέον κατάλληλα.

Κατάλληλα για περιπτώσεις όπου τα παράθυρα έχουν βόρειο προσανατολισμό, δηλαδή το φωτισμός του χώρου επαρκεί για λίγες ώρες είτε έχουν μικρό μέγεθος για να επιτρέπουν τη τοποθέτηση φυτών. Ευτυχώς υπάρχουν φυτά εσωτερικού χώρου, αντέχουν στη σκιά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Στο κατάστημα μας, διαθέτουμε πληθώρα φυτών εσωτερικού χώρου. Θα αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές.

Φυτό εσωτερικού χώρου Δράκαινα

Η Δράκαινα, όπως και όλα τις τα είδη, μπορούν να διατηρηθούν στη σκιά. Ορισμένα από αυτά αντέχουν και στην ημισκιά, αλλά θα πρέπει να βρίσκονται γενικά μακριά από τις ακτίνες του ήλιου. Ανά περιόδους χρειάζονται κλάδεμα. Θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή κατά το πότισμα, καθώς η μεγάλη ποσότητα νερού, έχει την ιδιότητα να σαπίζει τις ρίζες τους.

Φυτό εσωτερικού χώρου Βρομέλια

Είναι ένα είδος που φυτρώνει παρασιτικά πάνω σε άλλα φυτά. Πρόκειται για ένα τροπικό φυτό, με μικρό κόστος το οποίο ανθίζει μια φορά στη διάρκεια της ζωής του, κρατάει το λουλούδι του για ένα χρόνο και στη συνέχεια πεθαίνει.

Ωστόσο, προλαβαίνουν να κάνουν δυο με τρία άνθη, που μπορούμε να κάνουμε δοκιμή να μεταφυτεύσουμε σε άλλη γλάστρα πριν σταματήσουν να τρέφονται από το μητρικό φυτό . Χρειάζετε πότισμα σε διαστήματα από μια έως και δύο εβδομάδες.

Φυτό εσωτερικού χώρου Χαμαιδωρέα

Το φυτό χαμαιδωρέα, που σημαίνει δώρο από το έδαφος, είναι ένα είδος ανάμεσα σε μπαμπού και φοίνικα που φτάνει σε ύψος ακόμα και τα τρία μέτρα. Μπορεί να αντέξει συνθήκες ιδιαίτερα χαμηλού φωτισμού, χωρίς να ανθίζει όμως. Εφόσον υπάρχει διαθέσιμο έστω και λίγο φως, ανθίζει την άνοιξη.

Μην τη τοποθετείτε απευθείας στον ήλιο καθώς θα τις προκαλέσετε εγκαύματα στα φύλλα. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλές φυτά για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, το οποίο χρειάζεται ξηρή ατμόσφαιρα, οπότε είναι συνετό να τοποθετείτε κοντά σε πηγές θέρμανσης.

Φυτό εσωτερικού χώρου Φτέρη

Η Φτέρη, ένα από τα γνωστά στους περισσότερους φυτά, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία διακόσμησης για τα σπίτια μας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, καθώς μπορεί να επιβιώσει ακόμα και σε μπάνια με μικρά παράθυρα. Δεν αρέσκεται ως φυτό στον ήλιο. Ρίξτε της μια φορά το μήνα ένα ποτήρι ξύδι, καθώς αγαπάει το όξινο έδαφος. Αγαπάει την υγρασία, θέλει όμως καλή στράγγιση και μπορεί να επιβιώσει μόνο με πότισμα με ψεκαστικό νερού απευθείας πάνω στα φύλλα μια φορά την εβδομάδα.

Στολισμός Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα είναι ίσως η πιο αγαπημένη γιορτή των ανθρώπων. Σηματοδοτεί την ελπίδα και το φως. Ημέρες όπου όλη η οικογένεια μαζεύετε στο σπίτι για να γιορτάσει τον ερχομό του θεανθρώπου μέσα σε ένα κλήμα χαράς.

Διακοσμήστε το σπίτι σας με Χριστουγεννιάτικα φυτά, για να ομορφύνετε το χώρο σας όπως εσείς το επιθυμείτε. Στο κατάστημα μας θα βρείτε πληθώρα από επιλογές, οι οποίες θα φέρουν τη χαρά στους μικρούς μας φίλους, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Είναι καλό να αποφεύγουμε τα κομμένα κυπαρίσσια για το στολισμό. Καλό είναι το δέντρο που θα επιλέγουμε να είναι φυτεμένο σε γλάστρα την οποία μπορούμε να διατηρήσουμε για αρκετό καιρό στο κήπο είτε το μπαλκόνι μας. Στις περιοχές της χώρας με το με το ψυχρότερο κλίμα, σοφό είναι να επιλέξουμε το έλατο της Κεφαλονιάς, της Μακεδονίας, του Καυκάσου, ίσως και το ξεχωριστό μπλε έλατο.

Στα μέρη εκείνα που το κλίμα είναι πιο ζεστό και επομένως δεν είναι κατάλληλο για έλατα, είναι συνετό να επιλέξουμε κάποιο από τα είδη κυπαρισσιού ελγούντι με πλούσιο φύλλωμα, είτε μια αρωκάρια ή μία τούγια, που θα διατηρηθούν ακόμα και τη περίοδο του καλοκαιριού σε γλάστρα.

Το δέντρο το οποίο έχει τοποθετηθεί σε γλάστρα, για να διατηρηθεί υγιές και για τον επόμενο χρόνο θα πρέπει να ποτίζετε αρκετά συχνά, μια με δύο φορές την εβδομάδα. Εφόσον το δεντράκι μας πλέον μεγαλώσει αρκετά για το μέγεθος της γλάστρας, για να το διατηρήσουμε υγιή, μπορούμε να το μεταφυτεύσουμε στο κήπο μας κατά τη θερινή περίοδο και να το στολίζουμε εκεί.

Φυσικά, μετά το πέρας των εορτών, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο από την φροντίδα τους για να συνεχίσουν να μας συντροφεύουν όλο το χρόνο. Μπορούμε να τα φυτεύσουμε στο κήπο μας, ώστε με τη κατάλληλη προσοχή να διατηρηθούν και για τις επόμενες γιορτές.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Πειραιά αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών είναι κάτι παραπάνω από μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα παλαιότερα ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Πειραιά. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner