Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Πικέρμι αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Πικέρμι αποστολή λουλουδιών - Online ανθοπωλείο
Πικέρμι αποστολή λουλουδιών – Online ανθοπωλείο

Πικέρμι αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Πικέρμι αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Πικέρμι.

Τρόποι για πολλαπλασιασμό της γαρδένιας

Τη γαρδένια θα τη βρούμε συνήθως με σχετικά υψηλό κόστος στα φυτώρια αλλά και στα ανθοπωλεία. Στη περίπτωση που θέλουμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας φυτά με εύκολο και οικονομικό τρόπο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μέθοδο του πολλαπλασιασμού με μοσχεύματα:

 1. Κατά τα τέλη του χειμώνα ή κατά την αρχή της άνοιξης, θα πρέπει να πάρουμε τμήματα από το τρυφερό βλαστό με μήκους 10 έως 15 εκατοστά από τη κορυφή του φυλλώματος της
 2. Αφαιρούμε από αυτά τα 2/3 του φυλλώματος από τη βάση και πάνω, αφήνοντας μόνο 2 με 3 ζευγάρια φύλλων στο πάνω μέρος του
 3. Βουτάμε τη βάση του σε σκόνη από ορμόνη ριζοβολίας που μπορούμε να τη προμηθευτούμε από κάποιο γεωπονικό κατάστημα, έτσι ώστε να έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία στον πολλαπλασιασμό του
 4. Κατόπιν φυτεύουμε το μόσχευμα σε μια γλάστρα τύπου φυτωρίου η οποία θα πρέπει να περιέχει φυτόχωμα με αρκετή ποσότητα άμμου αλλά και περλίτη
 5. Φροντίζουμε για το τακτικό πότισμα της γλάστρας, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε σωστή ποσότητα υγρασίας στο χώμα της και τη τοποθετούμε σε ένα περιβάλλον δροσερό με θερμοκρασία που να κυμαίνεται μεταξύ 15-20°C
 6. Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα πλαστικό μπουκάλι είτε και μια πλαστική σακούλα για να καλύψουμε το μόσχευμα μας και να επιταχύνουμε τη διαδικασία της ριζοβολίας με το να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον αυξημένης υγρασίας
 7. Αφού περάσει ένα διάστημα της τάξης των 5 με 6 εβδομάδων, το νέο μας φυτό θα έχει πλέον σχηματίσει ρίζες και έτσι μπορούμε να το μεταφυτέψουμε σε κάποια μεγαλύτερη γλάστρα είτε και στην οριστική του θέση στον κήπο της οικείας μας.
 8. Να θυμάστε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε νέα φυτά στο Πικέρμι ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, χρησιμοποιώντας τα ημιξυλώδη τμήματα του βλαστού. Ωστόσο, έχουν μικρότερο ποσοστό επιτυχίας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στο Πικέρμι

Στο ανθοπωλείο μας, οι άνθρωποι μας θα αναλάβουν μια πληθώρα εκδηλώσεων αλλά και κοινωνικών περιστάσεων. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να καλύψουμε τη κάθε σας κοινωνική ανάγκη, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε τόσο από λουλούδια, αλλά και φυτά. Οι σχεδιαστές μας, αφού κάνουν τη μελέτη τους στο Πικέρμι, θα εφαρμόσουν τη τεχνική  και την εμπειρία τους, έτσι ώστε να σας προσφέρουν υπηρεσίες στολισμού:

 • σε γάμο
 • σε βάπτιση
 • αίθουσες συνεδριάσεων
 • εκδηλώσεις παρουσιάσεων
 • δώρον σε νεογέννητα
 • γενεθλίων
 • σε ονομαστικές εορτές
 • δώρα σε επιχειρηματικές  συμφωνίες
 • προτάσεις γάμου
 • δώρον του Αγίου Βαλεντίνου

Αποστολή λουλουδιών Πικέρμι – Στολισμός της εκκλησίας

Ένα σημαντικό κεφάλαιο, το οποίο θα πρέπει να μελετήσετε για τον γάμο σας, είναι και ο στολισμός της εκκλησίας. Η εκκλησία αποτελεί και τι πιο ουσιαστικό μέρος ενός γάμου, αφού είναι στην ουσία, η τελετή, το ίδιο το μυστήριο που θα σας ενώνει για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου. Αφιερώστε χρόνο για να μελετήσετε τον χώρο εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά. Συζητήστε με τους ειδικούς του Laura Flowers, και ελάτε σε επαφή μαζί τους στον χώρο που επιθυμείτε. Ενημερωθείτε από τον παπά της ενορίας, για πιθανούς κανόνες που ισχύουν στον χώρο.

Δείξτε σεβασμό προς την εκκλησία. H εναρμόνιση με τους κανόνες, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Μερικές εκκλησίες, έχουν περιορισμούς στην χρήση λουλουδιών, τόσο αληθινών όσο και ψεύτικων. Επιπλέων, θέτουν κανόνες όσο αφορά τη διακόσμηση στα διάφορα σημεία του ναού. Ενδέχεται, να απαγορεύετε να πετάξετε στους νεόνυμφους, όχι μόνο ρύζι, αλλά ακόμα και λουλούδια.

Το ιερό του ναού και γενικά το μπροστινό μέρος του, είναι εκείνο το σημείο που χρίζει σημασίας. Σε εκείνο επικεντρώνονται τα βλέμματα και εκεί θα τραβηχτεί το σύνολο των φωτογραφιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στύλους ή και κολώνες με λουλούδια, σε λευκή αλλά και οποιαδήποτε άλλη απόχρωση. Στολίστε της γωνίες του ναού με άνθη. Συνδυάστε τις συνθέσεις λουλουδιών με υφάσματα και τούλια, σε γήινες ή εξωτικές αποχρώσεις. Δώστε με αυτό το τρόπο το τόνο που επιθυμείτε στον περιβάλλοντα χώρο.

Τα ξύλινα καθίσματα, μπορούν να διακοσμηθούν με ψάθινα καλάθια, γεμάτα με λουλούδια ή αρωματικά φυτά. Σχεδιάστε μαζί μας στεφάνια όλων των ειδών. Χρησιμοποιείστε κορδέλες σε συνδυασμό με λουλούδια τα οποία μπορείτε να τα κάνετε και online παραγγελία. Στολίστε τον διάδρομο που οδηγεί στην πόρτα του ναού με φωτιστικά. Στο Laura Flowers Πικέρμι αποστολή λουλουδιών, μπορούμε να σχεδιάζουμε τα αρχικά σας με ειδικές συνθέσεις, οι οποίες θα κρέμονται στην πόρτα της εκκλησίας.
Εφόσον οι μέρες είναι ανοιξιάτικες είτε καλοκαιρινές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εσπεριδοειδή φυτά. Αντίθετα, τον χειμώνα μικρά γλαστράκια με έλατα, πιθανός και ελιές θα δώσουν την ανάλογη νότα. Φαναράκια και λουλούδια, μπορούν να κρέμονται σε γάντζους, κατά το μήκος του διαδρόμου μέχρι το ιερό. Σωστά ενωμένοι μεταξύ τους στύλοι, διαχωρίζουν το πέρασμα του ζευγαριού από το πλήθος, με την χρήση μπουκέτων λουλουδιών, είτε συνθέσεων με τούλια και λουλούδια.
Ακόμη, στρώστε τον διάδρομο προς το ιερό με ροδοπέταλα. Μια ωραία ιδέα είναι να ορίσετε ένα παρανυφάκι, το οποίο θα προχωρεί μπροστά από την νύφη και θα τα σκορπίζει στον διάδρομο. Στο κατάστημα μας θα βρείτε ροδοπέταλα, τόσο φυσικά όσο και συνθετικά, τα οποία δεν λεκιάζουν.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Πικέρμι αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Πικέρμι. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner