Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Παλλήνη Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Παλλήνη αποστολή λουλουδιών - Online ανθοπωλείο
Παλλήνη αποστολή λουλουδιών – Online ανθοπωλείο

Παλλήνη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Παλλήνη αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Παλλήνη.

Φυτά για χρήση με κρεμαστές γλάστρες και καλάθια

Τι πιο όμορφο από το να βλέπεις υπέροχες γλάστρες με πανέμορφα φυτά να κρέμονται στα μπαλκόνια και τους κήπους. Όπως και ιδιαίτερα φυτά εσωτερικού χώρου στο εσωτερικό της οικείας σου, στολίζοντας τα ράφια ή και τους τοίχους. Είναι η πλάγια βλάστηση τους με τα κλαδιά που κρέμονται και πέφτουν κατακόρυφα, γεμίζοντας με χρώμα τόσο τους εσωτερικούς, όσο  και τους  εξωτερικούς χώρους, χαρίζοντας τους μια νότα.

Μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν σε κάθε μέρος, μέσα και έξω της οικείας μας, σε μπαλκόνια και αυλές. Ακόμη, τα λουλούδια που τοποθετούμε σε κρεμαστές γλάστρες, μας χαρίζουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα: Δεν δεσμεύουν διαθέσιμο χώρο από το πάτωμα αφού η ανάπτυξη τους είναι κατακόρυφη, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην ευχέρεια των κινήσεων, ειδικά στη περίπτωση που θέλουμε ένα φυτό για το γραφείο μας είτε γενικά κάποιο επαγγελματικό χώρο.

Η σωστή επιλογή λουλουδιών για κρεμαστά καλάθια

Πριν προβούμε στην επιλογή των σωστών λουλουδιών για κρεμαστές γλάστρες στη Παλλήνη, θα  πρέπει να ελέγξουμε πρώτα διάφορες παραμέτρους, όπως για παράδειγμα αν οι συνθήκες που διαθέτουμε είναι αυτές της ηλιοφάνειας, αν η τοποθέτηση της κρεμαστής γλάστρας θα γίνει  σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, είτε εάν το φυτό μας πρόκειται να είναι προφυλαγμένο από τους δυνατούς ανέμους.

Σύμφωνα με τη θέση που θα γίνει η τοποθέτηση, θα χρειαστούμε γλάστρες και κρεμαστά καλάθια που να διαθέτουν ειδικές υποδοχές, τέτοιες ώστε να στερεώνονται σε τοίχους και κάγκελα, είτε γενικότερα να μπορούν να στηριχθούν στα σημεία που επιθυμούμε. Είναι επίσης αρκετά σημαντικό να διαθέτουν ενσωματωμένο πιατάκι αποστράγγισης, έτσι ώστε να μην λερώνουμε το πάτωμα όταν κάνουμε εργασίες ποτίσματος καθώς και λίπανσης.

Kαλιμπραχόη

Πρόκειται για το ξαδερφάκι της σερφίνιας, ένα φυτό που εμφανίζει πλευρική ανάπτυξη και είναι ιδανικό για κρεμαστές γλάστρες. Η καλιμπραχόη διαθέτει ένα πλούσιο φύλλωμα, που εμφανίζει  ιδιαίτερα γρήγορη ανάπτυξη με εντυπωσιακή ανθοφορία της οποίας τα λουλούδια είναι μικρότερα σε μέγεθος από αυτά της σερφίνιας.

Η ανθοφορία της διαρκεί συνήθως το διάστημα από τις αρχές της άνοιξης έως και τα τέλη του φθινόπωρου. Οι απαιτήσεις της σε νερό και λίπανση ώστε να να δώσει μια καλή ανθοφορία είναι μικρές και είναι κατά ένα λόγο πιο ανθεκτική στην πρώτες παγωνιές που εμφανίζονται στα τέλη του φθινοπώρου. Να θυμάστε ότι αυτό που χρειάζεται σίγουρα για τη σωστή ανάπτυξη της, είναι μία θέση που να έχει αρκετό ήλιο.

Ακαλύφα

Είναι ένα ιδιαίτερο τροπικό και εξωτικό φυτό για χρήση σε κρεμαστά καλάθια. Ένα ετήσιο καλλωπιστικό τροπικό του οποίου τα κόκκινα λουλούδια ξεχωρίζουν, αφού μοιάζουν με μια μακριά χνουδωτή ουρά. Φυτεύεται την άνοιξη και η ανάπτυξη της είναι πλαγιόκλαδη, φτάνοντας σε ύψος τα 10 με 15 εκατοστά.

Μια ιδανική επιλογή για κρεμαστά καλάθια, της οποίας η πλούσια ανθοφορία διαρκεί για διάστημα από τα τέλη της άνοιξης έως και τα τέλη του φθινοπώρου. Σημειώστε ότι προτιμά τα ηλιόλουστα ή με λίγη σκιά σημεία, για να αναπτυχθεί σωστά χαρίζοντας μας τη πλούσια ανθοφορία της.

Σερφίνια

Πρόκειται για μια αγαπημένη ποικιλία πετούνιας, που αποτελεί αναντικατάστατη επιλογή για κρεμαστά καλάθια. Έχει καταγωγή από τη νότια Αμερική και διαθέτει πλούσιο φύλλωμα το οποίο χαρακτηρίζεται από γρήγορη και πλάγια ανάπτυξη με εντυπωσιακά σωληνοειδή άνθη. Αυτά, τα συναντάμε σε αρκετά χρώματα όπως το κόκκινο και το άσπρο, καθώς και το κίτρινο, κρεμ και ροζ.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η σερφίνια χρειάζεται αρκετό φως ειδικά το διάστημα από την άνοιξη έως και το φθινόπωρο, έτσι ώστε να μας δώσει τη πλούσια και παρατεταμένη ανθοφορία της. Οι απαιτήσεις της σε νερό είναι μέτριες να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να τη τοποθετήσουμε σε κάποια θέση σχετικά προφυλαγμένη, από το υψηλό κρύο του χειμώνα καθώς και τους δυνατούς βοριάδες.

Τηλέγραφος

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιλογή λουλουδιού για κρεμαστά καλάθια και ένα παραδοσιακό φυτό, από αυτά που συναντούσαμε από παράδοση στις αυλές των γιαγιάδων μας. Ο τηλέγραφος είναι τροπικό και πολυετές αναρριχώμενο φυτό και διαθέτει χαρακτηριστικά στενόμακρα φύλλα σε αποχρώσεις του μωβ, πράσινου, κόκκινου είτε και ροζ, σύμφωνα πάντα με τη ποικιλία του.

Έχει καταγωγή από το Μεξικό και παρουσιάζει πλούσια παρατεταμένη ανθοφορία, στο διάστημα από άνοιξη μέχρι και φθινόπωρο με μικρά λουλούδια χρώματος ροζ, μωβ είτε και λευκού χρώματος. Σωστό είναι να προτιμούμε τις σκιερές θέσεις για τον τηλέγραφο, αφού η έντονη έκθεση του στον ήλιο θα εξασθενίσει το χρώμα του φυλλώματος του, χάνοντας έτσι ένα μέρος της καλλωπιστικής του αξία. Οι απαιτήσεις του σε πότισμα και λίπανση είναι μικρές.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Παλλήνη αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Παλλήνη. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner