Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Δάφνη Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Δάφνη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Δάφνη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Δάφνη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στη σύνθεση και στην αποστολή λουλουδιών, για το κάθε τύπο περίστασης. Η εμπειρία μας είναι πολύχρονη και η αγάπη μας για τα άνθη αστείρευτη , και είναι οι λόγοι που μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο διάρκεια του χρόνου. Θα εξυπηρετήσουμε τη κάθε είδους περίσταση στη Δάφνη αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς και θα αντιμετωπίζουμε την κάθε σας ανάγκη με επαγγελματισμό και πάθος, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για το γάμο σας, για μια βάφτιση, είτε και για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Δάφνη.

Οι κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης για το Λιγούστρο

Πρόκειται για ένα αρκετά ανθεκτικό καλλωπιστικό φυτό, του οποίου το ριζικό σύστημα είναι αρκετά δυνατό και αναπτύσσεται σε όλα τα εδάφη ανεξαρτήτως τύπου, εφόσον έχουν μαλές δυνατότητες αποστράγγισης. Ανεξάρτητα από την ανθεκτικότητα του στις συνθήκες ατμοσφαιρικής ρύπανσης, μπορεί επίσης να φυτευτεί και σε μέρη κοντά στη θάλασσα, αφού είναι ανθεκτικό στα αλατούχα εδάφη, όπως και στα σταγονίδια του θαλασσινού νερού.

Η πλειοψηφία των ειδών του είναι ανθεκτική στις μεγάλες καλοκαιρινές θερμοκρασίες του καύσωνα της Ελλάδας, αλλά είναι επίσης ένα φυτό το οποίο αντέχει και στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες επίσης. Όσον αφορά τη κατάλληλη θέση για φύτευσης στο κήπο της οικείας μας, να γνωρίζεται ότι το λιγούστρο έχει μια προτίμηση σε σημεία με ήλιο, ενώ μπορεί να έχει καλή ανάπτυξη ακόμα και σε μέρη με σχετική σκιά.

Δημιουργία φράχτη και φύτεμα σε γλάστρα

Εφόσον θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πυκνό φράκτη, θα πρέπει να επιλέξουμε φυτά λιγούστρας με ύψος ανάμεσα στο διάστημα των 50 με 70 εκατοστά, τα οποία και θα φυτεύσουμε σε μια απόσταση περίπου 40 εκατοστά μεταξύ τους. Η κατάλληλη εποχή για τη φύτευση είναι κατά την αρχή της άνοιξης είτε μέσα στο φθινόπωρο. Όταν φυτεύουμε τα φυτά του λιγούστρου, θα πρέπει να τα κλαδεύουμε στο μισό ύψος από αυτό των βλαστών.

Θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε αυτό το έντονο αυτό ανά χρόνο, για τα επόμενα 2 είτε και 3 χρόνια, μέχρι το σημείο που τα φυτά μας θα αποκτήσουν ένα επιθυμητό ύψος, ίσο με αυτό του φράκτη που θέλουμε. Με τη μέθοδο αυτή μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πυκνό φράκτη στη Δάφνη, όπως επίσης και βλαστούς με πλούσιο φύλλωμα, το οποίο που ξεκινάει από τη βάση του φυτού μας, η οποία βρίσκεται κοντά στην επιφάνεια του εδάφους.

Μπορούμε ακόμη και να το φυτεύσουμε σε γλάστρα, αρκεί να επιλέξουμε μια ποικιλία χαμηλής ανάπτυξης. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το λιγούστρο της Καλιφόρνια, το οποίο διαμορφώνεται εύκολα σε μπάλα είτε και σε άλλα σχήματα, καθώς και το γιαπωνέζικο λιγούστρο. Στη περίπτωση της γλάστρας προτιμάμε τις θέσεις με ηλιοφάνεια είτε μικρό ίσκιο και προσανατολισμό δυτικό, ανατολικό είτε και νότιο.

Η γλάστρα που επιλέγουμε για τη φύτευση του λιγούστρου, όπως και η ζαρντινιέρα, θα πρέπει να έχει το ελάχιστο 30 εκατοστά σε ύψος, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τη πλούσια ανάπτυξη του φυτού, όπως επίσης και το καταπράσινο χρώμα των φύλλων. Σωστό είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα φυτόχωμα γενικής χρήσης που να έχει κομπόστ και περλίτη, ώστε να εξασφαλίζουμε το καλύτερο αερισμό. Στη βάση τους θα τοποθετήσουμε μια στρώση χαλικιών, έτσι ώστε να απομακρύνεται το νερό που περισσεύει και να μην κινδυνεύουμε να σαπίσουν οι ρίζες του.

Το κατάλληλο πότισμα και λίπανση

Το λιγούστρο είναι ένα φυτό με μικρές ανάγκες σε πότισμα, αν και στη περίπτωση του καλοκαιριού της Ελλάδας με τις υψηλές θερμοκρασίες, χρειάζεται πιο τακτικό πότισμα. Θα πρέπει να ποτίζουμε το λιγούστρο περίπου 2 φορές την εβδομάδα κατά την άνοιξης και το φθινόπωρο, ενώ αντίθετα 3 φορές την εβδομάδα κατά τη καλοκαιρινή περίοδο. Για εκείνα που έχουμε φυτεύσει σε γλάστρα, ίσως να χρειαστεί ένα πιο τακτικό.

Πάντως, θα πρέπει να ελέγχουμε σε κάθε περίπτωση την υγρασία του χώματος της και να μην ποτίζουμε άμα δεν έχει στεγνώσει. Η υπερβολική ποσότητα νερού στα λιγούστρα μας, ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα στα φυτά μας εφόσον δεν απομακρυνθεί το νερό από το πιατάκι τους. Είναι ένα φυτό με χαμηλές απαιτήσεις σε θρεπτικά στοιχεία και λίπανση και αυτός είναι και ο λόγος που είναι ανθεκτικό ακόμη και στα.

Πρέπει να γνωρίζεται ότι η προσθήκη ενός πλήρους και κοκκώδους λιπάσματος, το οποίο να διαθέτει μια υψηλή περιεκτικότητα σε άζωτο, όταν εφαρμόζεται μια φορά την άνοιξη όπως και μια το φθινόπωρο, θα μας εξασφαλίσει όχι μόνο τη πλούσια βλάστηση, αλλά και ένα ιδιαίτερα πράσινο φύλλωμα.

Για εκείνα τα φυτά λιγούστρου τα οποία έχουμε φυτέψει σε κάποια γλάστρα είτε και ζαρντινιέρα, είναι καλό να χρησιμοποιήσουμε ένα υγρό λίπασμα κατάλληλο για πράσινα φυτά το οποίο και αφομοιώνεται πιο γρήγορα από το σύστημα των ριζών του φυτού μας. Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει να προσθέσουμε το υγρό λίπασμα στα λιγούστρα μας με συχνότητα μία φορά το μήνα και στο διάστημα από τα μέσα της άνοιξης ως και αυτά του φθινοπώρου.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Δάφνη αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Δάφνη. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner