Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Εξάρχεια Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Εξάρχεια αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Εξάρχεια αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Εξάρχεια αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στα Εξάρχεια αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στα Εξάρχεια.

Το κατάλληλο πότισμα και λίπανση της γαρυφαλλιάς

Οι ανάγκες της γαρυφαλλιάς μας σε πότισμα είναι μέτριες. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης όπως και του φθινοπώρου, θα πρέπει να ποτίζουμε τις γαρυφαλλιές μας περίπου δυο φορές την εβδομάδα ενώ αυτή του χειμώνα, το πότισμα τους θα πρέπει να γίνεται πιο αραιά. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ειδικά όταν οι συνθήκες που επικρατούν είναι αυτές του καύσωνα, εφόσον η γαρυφαλλιά μας είναι τοποθετημένη σε μικρές γλάστρες χρειάζεται συχνότερο πότισμα.

Αυτό θα πρέπει να γίνετε το λιγότερο κάθε δύο μέρες, έτσι ώστε να μπορεί ανταπεξέλθει στα πολύ υψηλά επίπεδα θερμοκρασίας. Καθώς είναι λουλούδια αρκετά ευαίσθητα στην υγρασία του χώματος, θα πρέπει το πότισμα να γίνετε μόνο αφού έχουμε ελέγξει ότι το χώμα της γλάστρας είναι στεγνό. Σαν λουλούδι χρειάζεται λίπασμα σε τακτικά διαστήματα, συγκεκριμένα τη περίοδο από την άνοιξη μέχρι το τέλος φθινοπώρου. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίσουμε τη ζωηρή της ανάπτυξη, έτσι ώστε να μας χαρίσει πολλά λουλούδια.

Για τις γαρυφαλλιές που είναι φυτεμένες στο κήπο μας, θα πρέπει να προσθέτουμε κάθε μήνα μια κουταλιά της σούπας πλήρες κοκκώδες λίπασμα. Εκείνο δηλαδή που είναι κατάλληλο για πλούσια ανάπτυξη και μεγάλη σε διάρκεια ανθοφορία. Για αυτές που βρίσκονται σε γλάστρα, προσθέτουμε ανά δυο εβδομάδες υγρό λίπασμα ανθοφορίας και εναλλακτικά διαλυτό σε νερό λίπασμα τύπου 20-20-20.

Τα είδη της γαρδένιας και η φροντίδα της

Η γαρδένια είναι ένα εντυπωσιακό, κλασικό και ευαίσθητο λουλούδι, το οποίο έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλο το κόσμο. Είναι το καλλωπιστικό φυτό των παιδικών μας χρόνων, αφού μας φέρνει συνήθως οικείες μνήμες από τις αυλές των σπιτιών των παππούδων μας. Ξεχωρίζει μέσα από τα λευκά αρωματικά της λουλούδια όπως και από τα γυαλιστερά και καταπράσινα φύλλα της.

Η φύτευση της γίνεται την άνοιξη στο κήπο μας αλλά και σε γλάστρα και μας χαρίζει μοναδική ομορφιά στις βεράντες και τις αυλές. Συνήθως ανθίζει τις αρχές του καλοκαιριού και μας δίνει μία ακόμη ανθοφορία στις αρχές του φθινοπώρου. Θεωρείται ευαίσθητο ως φυτό και απαιτεί αρκετή φροντίδα ώστε να μας χαρίσει τα λουλούδια της. Αν όμως της δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο , είναι σίγουρο ότι θα μας ανταμείψει

Η καταγωγή της γαρδένιας είναι από τροπικές όπως και υποτροπικές περιοχές της Αφρικής, της Ασίας και της Αυστραλίας. Υπάρχουν διαθέσιμα πολλά είδη και ποικιλίες της, από νάνες ποικιλίες με μέγιστο ύψος τα 50 έως και 60 εκατοστά, όπως επίσης και μικρά δενδρύλλια που μπορεί να ξεπεράσουν σε ύψος τα τρία μέτρα.

Η γνωστή σε όλους κοινή γαρδένια

Πρόκειται για τη πιο γνωστή ποικιλία γαρδένιας σε όλους μας στα Εξάρχεια. Η ποικιλία που ξεχωρίζει για το καταπράσινο φύλλωμα της, καθώς και για το χαρακτηριστικά έντονο άρωμα των λουλουδιών της.

Γαρδένια η μεγανθής

Η γαρδένια μεγανθής είναι αρκετά δημοφιλής στα ελληνικά φυτώρια. Ξεχωρίζει για το μεγάλο μέγεθος των λουλουδιών της. Είναι πιο σωστό να τη φυτεύουμε σε γλάστρες ώστε να δώσει μία εντυπωσιακή νότα στην οικεία μας.

Το λουλούδι λεμονογαρδένια

Είναι γνωστή και ως μοσχογαρδένια. Πρόκειται για ένα διαφορετικό είδος το οποίο έχει προκύψει έπειτα από διασταυρώσεις. Η λεμονογαρδένια είναι πολύ πιο ανθεκτική από την κοινή γαρδένια, ενώ  σε αντίθεση διαθέτει μικρότερα λουλούδια με μία πιο απαλή γλυκιά μυρωδιά.

Η σωστή λίπανση της γαρδένιας μας

Η γαρδένια είναι ένα λουλούδι απαιτητικό σε θρεπτικά στοιχεία. Χρειάζεται τακτική λίπανση, έτσι ώστε να διατηρήσει το έντονο πράσινο χρώμα της, όπως και για να μας δώσει πολλά λουλούδια. Θα πρέπει να προσθέτουμε λίπασμα στις γαρδένιες μας με συχνότητα μία φορά το μήνα, εκτός από τη περίοδο του Αυγούστου όπου επικρατούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες, καθώς και τον Ιανουάριο που επικρατεί παγωνιά για να αποφύγουμε τα προβλήματα στο φυτό μας.

Το λίπασμα που χρειάζεται θα πρέπει να είναι πλήρες και ενισχυμένο σε κάλιο και μαγνήσιο. Προτιμάμε τα ειδικά σχεδιασμένα λιπάσματα για οξύφιλα φυτά, αυτά που ενισχύουν την ανθοφορία της γαρδένιας, χωρίς ωστόσο να αυξάνουν το pH του εδάφους. Αποφεύγουμε να της βάζουμε λιπάσματα υψηλής περιεκτικότητας σε άζωτο, όπως η αμμωνία και η ουρία, αφού ενδέχεται να δημιουργήσουν καφέ και μαύρα καψίματα στις άκρες των φύλλων της είτε και πτώση των λουλουδιών.

Καθώς είναι ευαίσθητη στην έλλειψη σιδήρου και εμφανίζει κιτρίνισμα στα νεανικά της φύλλα, χρειάζεται λίπασμα σιδήρου. Από τα διάφορα αυτά είδη λιπασμάτων που υπάρχουν, προτιμάμαι για τη γαρδένια μας λίπασμα σιδήρου που είναι διαλυτός στο νερό και να απορροφάτε άμεσα από το φυτό μας.

Ο σίδηρος θα πρέπει να μπαίνει στις αρχές της άνοιξης, τις αρχές του καλοκαιρού αλλά και τις αρχές του φθινοπώρου. Σωστό είναι να αναφέρουμε πως η προσθήκη σκουριασμένων καρφιών και αντικειμένων στη γλάστρα της γαρδένιας που οφείλετε στη παράδοση, δεν προσφέρεται για την άμεση απορρόφηση σιδήρου από το λουλούδι μας.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Εξάρχεια αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου. Θα σας συνοδεύσουμε με επαγγελματισμό στη κάθε σας περίσταση στα Εξάρχεια. Ελάτε σε εμάς για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Τα άνθη μας είναι στο σύνολό τους της καλύτερης ποιότητας. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο τηλέφωνο+302103314984 ή ακόμη και μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner