Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Ρέντη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Ρέντη αποστολή λουλουδιών - Online ανθοπωλείο
Ρέντη αποστολή λουλουδιών – Online ανθοπωλείο

Ρέντη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Το ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικεύεται στις συνθέσεις και την αποστολή λουλουδιών, για όποιο τύπο περίστασης και αν πρόκειται. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μας. Είναι η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, που μας έχει καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο διάρκεια του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Ρέντη αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Ρέντη.

Η φροντίδα της γαρδένιας

Ένα εντυπωσιακό, κλασικό και ευαίσθητο λουλούδι που έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλο το κόσμο. Το καλλωπιστικό φυτό των παιδικών μας χρόνων που μας φέρνει μνήμες από τις αυλές των σπιτιών των παππούδων μας. Ξεχωρίζει μέσω των λευκών αρωματικών λουλουδιών της αλλά και των γυαλιστερών καταπράσινων φύλλων της.

Η φύτευση της γίνεται την άνοιξη στο κήπο μας αλλά και σε γλάστρα και μας χαρίζει μοναδική ομορφιά στις βεράντες και τις αυλές. Συνήθως ανθίζει τις αρχές του καλοκαιριού και μας δίνει μία ακόμη ανθοφορία στις αρχές του φθινοπώρου. Θεωρείται ευαίσθητο ως φυτό και απαιτεί αρκετή φροντίδα ώστε να μας χαρίσει τα λουλούδια της. Αν όμως της δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο , είναι σίγουρο ότι θα μας ανταμείψει

Τα πιο γνωστά είδη γαρδένιας

Η καταγωγή της γαρδένιας είναι από τροπικές αλλά και υποτροπικές περιοχές της Αφρικής, της Ασίας και της Αυστραλίας. Υπάρχουν διαθέσιμα πολλά είδη και ποικιλίες της, από νάνες ποικιλίες με μέγιστο ύψος τα 50 έως και 60 εκατοστά, αλλά και μικρά δενδρύλλια που μπορεί να ξεπεράσουν σε ύψος τα τρία μέτρα.

Η κοινή γαρδένια

Πρόκειται για τη πιο γνωστή ποικιλία γαρδένιας σε όλους μας. Η ποικιλία που ξεχωρίζει για το καταπράσινο φύλλωμα της, καθώς και για το χαρακτηριστικά έντονο άρωμα των λουλουδιών της.

Γαρδένια η μεγανθής

Η γαρδένια μεγανθής είναι αρκετά δημοφιλής στα ελληνικά φυτώρια. Ξεχωρίζει για το μεγάλο μέγεθος των λουλουδιών της. Είναι πιο σωστό να τη φυτεύουμε σε γλάστρες ώστε να δώσει μία εντυπωσιακή νότα στην οικεία μας.

Η λεμονογαρδένια

Είναι γνωστή και ως μοσχογαρδένια. Πρόκειται για ένα διαφορετικό είδος το οποίο έχει προκύψει έπειτα από διασταυρώσεις. Η λεμονογαρδένια είναι πολύ πιο ανθεκτική από την κοινή γαρδένια, ενώ  σε αντίθεση διαθέτει μικρότερα λουλούδια με μία πιο απαλή γλυκιά μυρωδιά.

Η κατάλληλη θέση για να φυτεύσουμε μια γαρδένια

Η γαρδένια είναι ένα ευαίσθητο φυτό και αυτός είναι και ο λόγος που είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τη φυτεύουμε στην κατάλληλη θέση. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζουμε την υγιή της ανάπτυξη και τη πλούσια ανθοφορία. Αναπτύσσεται καλύτερα σε θέσεις ημισκιερές με δροσιά είτε σε αυτές που είναι σκιερές με γλυκό απογευματινό φως. Ο ήλιος του μεσημεριού της προκαλεί εγκαύματα στα φυλλώματα αλλά και πτώση των μπουμπουκιών της.

Είναι προτιμότερη μια σχετικά προφυλαγμένη θέση στο Ρέντη, τέτοια που να είναι μακριά από ζεστούς ανέμους, αλλά και από δυνατούς βοριάδες. Θα πρέπει να αποφεύγουμε να την έχουμε κοντά σε τοίχους όπως και κάτω από τέντες, έτσι ώστε να διευκολύνουμε το σωστό αερισμό της. Για τις γαρδένιες που είναι φυτεμένες σε γλάστρα στο μπαλκόνι, επιλέγουμε τα σημεία εκείνα με δυτική ή ανατολική έκθεση και αποφεύγουμε τα μπαλκόνια με βορινό είτε νότιο προσανατολισμό.

Η γαρδένια είναι ένα ευαίσθητο λουλούδι στην έντονη παγωνιά χειμώνα, όπως και στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Οι ιδανικές θερμοκρασίες για να αναπτυχθεί και να ανθοφορήσει, είναι αυτές στο εύρος θερμοκρασιών από 10 μέχρι και 20°C. Κατά τη περίοδο του χειμώνα, εφόσον η γαρδένια μας βρίσκεται σε σημείο εκτεθειμένο στο κρύο είτε στους δυνατούς βοριάδες, είναι καλό να προστατεύεται με κάποιο νάυλον για να προστατεύεται από το πάγο.

Διαφορετικά, μπορούμε να τη μεταφέρουμε για μερικές μέρες στο εσωτερικό του σπιτιού μας, σε κάποιο σημείο που να αερίζεται επαρκώς και να βρίσκεται μακριά από σώματα θέρμανσης. Η γαρδένια είναι δυνατό να διατηρηθεί για μεγάλο διάστημα και μέσα στην οικεία μας ως φυτό εσωτερικού χώρου. Θα πρέπει απλά  να τη τοποθετήσουμε σε ένα φωτεινό σημείο, φροντίζοντας να έχει αρκετή υγρασία στο φύλλωμα της.

Κατάλληλος χρόνος για τη μεταφύτευση της γαρδένια

Η συνήθεια λέει ότι μεταφυτεύουμε τις γαρδένιες αμέσως μετά την αγορά τους κατά την άνθηση από τα φυτώρια και τα ανθοπωλεία. Ωστόσο, είναι πιο σωστό να κάνουμε τη μεταφύτευση αφού πρώτα ολοκληρωθεί η ανθοφορία της. Ακόμη, θα χρειαστεί να τις μεταφυτέψουμε όταν της έχουμε για αρκετό καιρό στην ίδια γλάστρα αφού σε αυτή τη περίπτωση,  το ριζικό σύστημα της γαρδένιας μας έχει γίνει πολύ πυκνό και έτσι έχουμε μαρασμό των φύλλων και πτώση των μπουμπουκιών της.

Εφόσον επιθυμούμε να απολαμβάνουμε τις γαρδένιες στο κήπο μας, θα πρέπει να τις φυτεύσουμε σε έδαφος με χαμηλό pH. Η γαρδένια ανήκει στα οξύφιλα φυτά, όπως για παράδειγμα η ορτανσία και η αζαλέα που αναπτύσσονται καλύτερα σε καστανόχωμα, είτε ελατόχωμα. Αν οι γαρδένιες μας χρειάζονται μεταφύτευση σε μεγαλύτερη γλάστρα, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα:

  • Επιλέγουμε πήλινη είτε πλαστική γλάστρα, ένα με δύο νούμερα μεγαλύτερη από τη γλάστρα εκείνη που ήταν φυτεμένo το φυτό μας. Θα πρέπει να φροντίζουμε να διαθέτει τρύπες στη βάση της, έτσι ώστε να φεύγει το επιπλέον νερό που δεν χρειάζεται
  • Θα πρέπει να προμηθευόμαστε ειδικό φυτόχωμα για οξύφιλα. Μπορούμε να το βρούμε σε γεωπονικά καταστήματα και είναι εμπλουτισμένο σε θρεπτικά συστατικά, καθώς και περιέχει περλίτη είτε ελαφρόπετρα
  • Στη βάση της γλάστρας θα πρέπει να τοποθετούμε μια στρώση χαλικιών πάχους 2 με 3 εκατοστά, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε καλύτερη αποστράγγιση του νερού
  • Κατά τη μεταφύτευση της, σημαντικό είναι να αραιώνουμε όπως και να σπάμε τις άκρες των ριζιδίων του φυτού στη περίπτωση που έχουν πυκνώσει πολύ. Με αυτό το τρόπο για να μπορεί  να απορροφήσει άμεσα το νερό και τα θρεπτικά συστατικά
  • Θα πρέπει να τις ποτίζουμε καλά και να τις τοποθετούμε σε δροσερό και φωτεινό περιβάλλον, σε σημείο που δεν θα τη κτυπούν οι ακτίνες του ήλιου άμεσα

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Ρέντη αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι μια ακόμα εργασία. Πρόκειται για έμπνευση, για τέχνη αλλά και για πάθος για δημιουργία. Είμαστε από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, ως αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου για την εργασία μας.

Οι άνθρωποι μας σας συνοδεύουν με επαγγελματισμό στη κάθε σας περίσταση στο Ρέντη. Θα είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές αλλά και επιλογές στις συνθέσεις όλων των ειδών.

Τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner