Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Εκάλη Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Εκάλη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Εκάλη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Εκάλη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στην Εκάλη αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στην Εκάλη.

Σωστή λίπανση και πότισμα των φυτών μπαλκονιού

Τα καλλωπιστικά φυτά που φυτεύονται στο μπαλκόνι πρέπει να ποτίζονται συνήθως δυο φορές την εβδομάδα κατά της άνοιξης αλλά και του φθινοπώρου. Ωστόσο, τη καλοκαιρινή περίοδο οι ανάγκες τους σε νερό είναι μεγαλύτερες οπότε και θα πρέπει να δέχονται μεγαλύτερη ποσότητα νερού έτσι ώστε να αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες.

Κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου σωστό είναι το πότισμα να γίνεται κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Το καλοκαίρι πιο σωστό είναι να ποτίζουμε τα φυτά μας το βραδάκι όπως και να διαβρέχουμε το φύλλωμα τους, ώστε να αποφεύγουμε τις υψηλές θερμοκρασίες του καύσωνα. Εφόσον επιθυμούμε το σωστό πότισμα θα το επιτύχουμε με τη χρήση συστήματος πλαστικών σωλήνων με σταγόνες, αφού είναι πιο αποτελεσματικό για τα φυτά μας και ταυτόχρονα πιο οικονομικό αλλά και περιβαλλοντικά ωφέλιμο.

Ακόμη, χρήσιμο είναι να έχουμε ένα σύστημα αυτόματου ποτίσματος με χρήση προγραμματιστή. Με το τρόπο αυτό μπορούμε να ρυθμίζουμε τη συχνότητα αλλά και τη διάρκεια του ποτίσματος των φυτών σύμφωνα με τη κάθε εποχή. Ειδικά για τις περιόδους που λείπουμε για καιρό από την οικεία μας, όπως αυτές των διακοπών του καλοκαιριού, το σύστημα του αυτόματου ποτίσματος εξασφαλίζει ότι τα φυτά μας δεν θα ταλαιπωρηθούν από την έλλειψη νερού.

Τα συγκεκριμένα φυτά που αναφέραμε για φύτευση στο μπαλκόνι δεν έχουν σημαντικές ανάγκες σε θρεπτικά στοιχεία. Παρόλα αυτά, η λίπανση θα τα βοηθήσει να αποκτήσουν μια ζωηρή βλάστηση με βαθύ πράσινο φύλλωμα καθώς και μεγαλύτερη ανθοφορία. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε υγρά λιπάσματα στο, είτε αυτά που είναι υδατοδιαλυτά, έτσι ώστε να έχουν καλύτερη διαλυτότητα στο νερό.

Τα θρεπτικά στοιχεία του λιπάσματος αφομοιώνονται καλύτερα με το τρόπο αυτό και την ίδια στιγμή περιορίζουμε τη πιθανότητα της πρόκλησης εγκαυμάτων στα φυτά μας. Στη περίπτωση που επιθυμούμε τη πλούσια βλάστηση κάνουμε χρήση υγρού λιπάσματος για πράσινα φυτά, αφού περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα αζώτου. Όταν όμως μας ενδιαφέρει η ανθοφορία, το κατάλληλο λίπασμα είναι αυτό που περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα από φώσφορο, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε μεγαλύτερο αριθμό λουλουδιών.

Υπάρχουν επίσης και τα υγρά λιπάσματα για γενική χρήση είτε τα κρυσταλλικά λιπάσματα. Αυτά είναι κατάλληλα για το σύνολο όλων των ειδών των καλλωπιστικών φυτών. Θα πρέπει επομένως να προσθέτουμε το κατάλληλο υγρό λίπασμα, με συχνότητα μια με δύο φορές ανά μήνα, την αποχή από την άνοιξη ως και το φθινόπωρο. Μην ξεχνάτε τη συμπληρωματική λίπανση στις αρχές τόσο της άνοιξης όσο και του φθινοπώρου, με σίδηρο ειδικά στη μορφή του χημικού, ο οποίος βοηθάει τα φυτά μας στο πρασίνισμα αλλά και στη ζωντάνια τους.

Να θυμάστε ότι θα πρέπει να προστατεύουμε τα καλλωπιστικά φυτά από τα διάφορα έντομα που μπορεί να τα προσβάλλουν, όπως για παράδειγμα τα αλευρώδη, τη μελίγκρα και τα κοκκοειδή. Θα πρέπει λοιπόν να ψεκάζουμε ανά δύο εβδομάδες τα φύλλα των λουλουδιών μας με κάποια αυτοσχέδια σπιτική συνταγή, όπως  διαλύοντας μια κουταλιά τριμμένο πράσινο σαπούνι και μια κουταλιά οινοπνεύματος μέσα σε ένα λίτρο νερό.

Διαφορετικά, είναι δυνατό να προμηθευτούμε διάφορα οικολογικά σκευάσματα, όπως θερινού πολτού και σαπώνων αλάτων καλίου ή φυσικής πυρεθρίνης, από τα γεωπονικά καταστήματα ίσως και τα ανθοπωλεία στην Εκάλη.

Διακόσμηση δωματίου – online παραγγελία φυτών εσωτερικού χώρου

Όλοι μας επιθυμούμε ένα όμορφο εργασιακό χώρο. Σε περιπτώσεις εσωτερικών χώρων, όπου ειδικά δεν υπάρχουν παράθυρα, τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι τα πλέον κατάλληλα.

Κατάλληλα για περιπτώσεις όπου τα παράθυρα έχουν βόρειο προσανατολισμό, δηλαδή το φωτισμός του χώρου επαρκεί για λίγες ώρες είτε έχουν μικρό μέγεθος για να επιτρέπουν τη τοποθέτηση φυτών. Ευτυχώς υπάρχουν φυτά εσωτερικού χώρου, αντέχουν στη σκιά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Στο κατάστημα μας, διαθέτουμε πληθώρα φυτών εσωτερικού χώρου. Θα αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές.

Το λουλούδι Δράκαινα

Η Δράκαινα, όπως και όλα τις τα είδη, μπορούν να διατηρηθούν στη σκιά. Ορισμένα από αυτά αντέχουν και στην ημισκιά, αλλά θα πρέπει να βρίσκονται γενικά μακριά από τις ακτίνες του ήλιου. Ανά περιόδους χρειάζονται κλάδεμα. Θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή κατά το πότισμα, καθώς η μεγάλη ποσότητα νερού, έχει την ιδιότητα να σαπίζει τις ρίζες τους.

Το λουλούδι Βρομέλια

Είναι ένα είδος που φυτρώνει παρασιτικά πάνω σε άλλα φυτά. Πρόκειται για ένα τροπικό φυτό, με μικρό κόστος το οποίο ανθίζει μια φορά στη διάρκεια της ζωής του, κρατάει το λουλούδι του για ένα χρόνο και στη συνέχεια πεθαίνει.

Ωστόσο, προλαβαίνουν να κάνουν δυο με τρία άνθη, που μπορούμε να κάνουμε δοκιμή να μεταφυτεύσουμε σε άλλη γλάστρα πριν σταματήσουν να τρέφονται από το μητρικό φυτό . Χρειάζεται πότισμα σε διαστήματα από μια έως και δύο εβδομάδες.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Εκάλη αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Δεν αποτελούν για εμάς απλά μια εργασία. Είμαστε από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στο χώρο και αυτό είναι το αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα εργαστούν με επαγγελματισμό για κάθε σας περίσταση στην Εκάλη. Θα είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε από πάνω σας το άγχος της δημιουργίας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι σε κάθε περίπτωση της καλύτερης ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner