Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Βούλα Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Βούλα αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Βούλα αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Βούλα αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Βούλα αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Βούλα.

Τηλέγραφος

Ο τηλέγραφος είναι ένα δημοφιλές φυτό, που μπορεί να το θυμόμαστε ακόμα από τις αυλές των γιαγιάδων. Μπορεί να διατηρηθεί ιδιαίτερα εύκολα σε ένα ψηλό βάζο με νερό και να μας επιτρέψει να στολίσουμε το σαλόνι ή και το γραφείο μας. Ως ένα πολυετές αναρριχώμενο τροπικό φυτό, ο τηλέγραφος διαθέτει μωβ φύλλα τα οποία είναι χαρακτηριστικά στενόμακρα, ενώ μπορούμε να τον συναντήσουμε και σε κόκκινο, ροζ, ή και χρώμα.

Η ανθοφορία που παρουσιάζει είναι πλούσια κατά τη περίοδο από τις αρχές της άνοιξης ως και τα τέλη του φθινοπώρου. Σχηματίζει μικρά υπέροχα λουλούδια σε ροζ, μωβ είτε και λευκό χρώμα. Αυτά αποτελούνται από τρία πέταλα, ενώ το σχήμα τους θυμίζει αυτό μιας μικρής καρδιάς.

Χλωρόφυτο

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό φυτό που μπορούμε να το διατηρήσουμε σε βάζο με νερό. Είναι επίσης γνωστό και ως «φυτό αράχνη». Αποτελείται από δίχρωμα στενόμακρα φύλλα, σε αποχρώσεις του πράσινου και του μπεζ. Ιδανική επιλογή για κρεμαστές γλάστρες και καλάθια, το χλωρόφυτο χαρακτηρίζεται από γρήγορη ανάπτυξη και εμφανίζει μικρά άνθη, ακριβώς  μπροστά στο φύλλωμα του φυτού.

Επιπλέον, είναι ένα από τα φυτά που είναι κατάλληλα για το υπνοδωμάτιο, αφού έχει την ιδιότητα να «φιλτράρει» τον αέρα του δωματίου στο οποίο βρίσκεται. Δηλαδή έχει την ικανότητα να καθαρίζει την ατμόσφαιρα του χώρου μας από ρύπους και επιβλαβείς ουσίες.

Βιγόνια

Η βιγόνια, είναι ένα από τα αγαπημένα καλλωπιστικά φυτά, που μπορούμε να τα τοποθετήσουμε στο νερό ή και να τη στολίσουμε σε ένα φωτεινό χώρο στο σαλόνι μας. Η βιγόνια χρησιμοποιείται αρκετά συχνά για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά κρεμαστά καλάθια.

Είναι ένα λουλούδι με χαμηλή ανάπτυξη, που το ύψος του κυμαίνεται συνήθως γύρω στα 40 με 50 εκατοστά. Χαρακτηρίζεται από έντονο, πράσινο φύλλωμα που γυαλίζει και πολλά μικρά άνθη, σε αποχρώσεις ρόδινες είτε και λευκές. Επιλέγουμε για τη φύτευση της ημισκιερές θέσεις, σε κάποιο σημείο του χώρου που δεν το βλέπει απευθείας το ηλιακό φως. Έτσι μπορούμε να αποφύγουμε τα εγκαύματα στα λουλούδια της αλλά και το φύλλωμα της.

Κρότωνας

Είναι ένα φυτό το οποίο αναπτύσσεται και αυτό σε νερό. Τον κρότωνα, σίγουρα τον έχουμε θαυμάσει σε κάποιο σπίτι είτε επαγγελματικό χώρο. Ως φυτό εσωτερικού χώρου, ξεχωρίζει για τα σκληρά, γυαλιστερά και δερματώδη φύλλα του. Αυτά τα συναντάμε σε εντυπωσιακούς συνδυασμούς του κίτρινου, του πράσινου αλλά και άλλων χρωμάτων.

Η καταγωγή του είναι από την Ινδονησία. Θέλει ένα σχετικά ζεστό περιβάλλον, ενώ όταν φυτεύεται σε γλάστρα, αναπτύσσει μια θαμνώδη μορφή. Είτε η φύτευση του έχει γίνει στο χώμα, είτε σε νερό, ο κρότωνας αγαπάει το φως. Προτιμήστε να τον τοποθετήσετε σε κάποιο φωτεινό σημείο μέσα στο σπίτι, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αυτή της σκιερής θέσης, τα φύλλα του θα αποκτήσουν θαμπό χρώμα.

Δράκαινα

Η δράκαινα είναι ένα ξεχωριστό φυτό εσωτερικού χώρου, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε βάζο με νερό χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Είναι εντυπωσιακό δενδροειδές φυτό, του οποίου η ανάπτυξη είναι σχετικά αργή, ενώ μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 1 ή και 2 μέτρα.

Η δράκαινα ξεχωρίζει για τον κορμό της, αλλά και για τα μυτερά λογχοειδή φύλλα της. Αποτελεί ιδανική επιλογή για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο, καθώς καθαρίζει τον αέρα, αφού απορροφάει τις τοξικές ουσίες και δημιουργεί ένα πιο υγιές περιβάλλον για να αναπνέουμε καλύτερα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δράκαινα είναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό φυτό, ακόμα και εάν βρίσκεται μέσα στο νερό. Έχει τη δυνατότητα να επιβιώνει ακόμα και σε σημεία που έχουν λίγο φως.

Παραγγελίες στη Βούλα

Πριν από την κάθε παράδοση για Βούλα αποστολή λουλουδιών, προηγείται η τηλεφωνική επικοινωνία με το πελάτη. Εάν αυτός δεν την επιθυμεί, τότε το κόστος της άρνησης του είτε της μη παράδοσης των αγαθών, βαρύνει αποκλειστικά τον αποστολέα.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει λάθος στοιχεία, είτε ο παραλήπτης απουσιάζει από τον χώρο του, η παραγγελία επιστρέφετε στο κατάστημα μας. Αν επιθυμείτε την εκ νέου αποστολή της, σημειώστε ότι τα έξοδα της σας βαραίνουν εκ νέου.

Σε περίπτωση πληρωμής με Άμεση Τραπεζική Μεταφορά, θα πρέπει να αποστείλετε το αποδεικτικό της πληρωμής στο email του καταστήματος. Αυτό θα πρέπει να γίνει σε διάστημα της μιας ώρας για να αποφευχθεί η αυτόματη ακύρωση της, από το σύστημα

Μετά την επιτυχή αποστολή της παραγγελίας, θα λάβετε στο email που δηλώσατε το μήνυμα επιτυχίας, το οποίο θα αναγράφει ότι Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ. Η κάθε παράδοση γίνετε ακόμα και αυθημερόν.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Βούλα αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Βούλα. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner