Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Κολωνός Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Κολωνός αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Κολωνός αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Κολωνός αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Κολωνό αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Κολωνό.

Γιούκα

Το γιούκα είναι ένα φυτό με μικρές ανάγκες σε νερό, τόσο για εσωτερικό όσο και για εξωτερικό χώρο. Χρειάζεται πότισμα με συχνότητα μια φορά την εβδομάδα με μικρές γενικά ποσότητες νερού. Το χειμώνα οι ανάγκες του σε νερό είναι ακόμα μικρότερες επομένως το πότισμα του θα πρέπει να γίνετε πιο αραιά. Εδώ μιλάμε για ένα αειθαλές τροπικό φυτό που διαθέτει χαρακτηριστικά δερματώδη φύλλα, τα οποία είναι μυτερά και καταλήγουν σε αγκάθι.

Η καταγωγή του είναι από το Mεξικό και έχει γίνει δημοφιλές για φύτευση σε μπαλκόνια και αυλές, αφού έχει αρκετά λίγες απαιτήσεις σε φροντίδα και την ίδια στιγμή δίνει μια εξωτική νότα στο χώρο. Ευδοκιμεί σε μέρη με ήλιο και είναι δυνατό στις δυνατές του ακτίνες ειδικά το καλοκαίρι.

Μπορούμε ωστόσο να το φυτεύσουμε και σε ημισκιερές θέσεις. Να θυμάστε ότι είναι ευαίσθητο στην υψηλή παγωνιά κατά τη περίοδο του χειμώνα και ενδέχεται να εμφανιστούν καφετί κηλίδες πάνω στο φύλλωμα του. Οι απαιτήσεις του σε χώμα δεν είναι μεγάλες και αρκεί απλά να έχει καλή αποστράγγιση.

Λαντάνα

Πρόκειται για ένα καλλωπιστικό θάμνο που διαθέτει χαρακτηριστικά μικρά σε μέγεθος χρωματιστά άνθη, σε αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί, του λευκού, του κίτρινου αλλά και του ροζ χρώματος. Οι ανάγκες της λαντάνας σε νερό  είναι πολύ μικρές και χρειάζεται πότισμα με συχνότητα μία φορά τη βδομάδα. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα χρειαστεί πιο πυκνό πότισμα ώστε να μας δώσει όσο το δυνατόν πιο πλούσια βλάστηση.

Είναι ένα φυτό που χαρακτηρίζεται για τη πυκνή του βλάστηση, η οποία συμβαίνει σε ακανόνιστο σχήμα και είναι σχετικά γρήγορη, με ύψος που μπορεί να φτάσει έως και το 1 με 1,5 μέτρο. Τη  λαντάνα την επιλέγουμε συνήθως για φύτευση σε παρτέρια, δρόμους και πλατείες, ακόμη και σε πάρκα για να δημιουργήσουμε χαμηλούς φράχτες.

Έχει την ικανότητα να επιβιώνει ακόμη και σε άγονα και φτωχά εδάφη. Να γνωρίζετε γενικά ότι είναι κατάλληλη για φύτευση σε περιοχές κοντά στη θάλασσα και αντέχει γενικά στις υψηλές θερμοκρασίες και τη ξηρασία, ωστόσο είναι αρκετά ευαίσθητη στις χαμηλές θερμοκρασίες και χρειάζεται προσοχή.

Πορτουλάκα

Είναι ένα εντυπωσιακό φυτό του οποίου η βλάστηση είναι έρπουσα. Χαρακτηρίζετε από σαρκώδη φύλλα ωοειδούς σχήματος και εμφανίζει υψηλή αντοχή στο νερό αφού τα παχιά της φύλλα δύναται να αποθηκεύουν νερό. Θα πρέπει να τη ποτίζουμε με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα, αλλά πιο τακτικά το καλοκαίρι αφού χρειάζεται μεγαλύτερη ποσότητα νερού για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε τη πιο υψηλή ανθοφορία της.

Η πορτουλάκα είναι γνωστή και ως μεταξάκι. Είναι ένα ετήσιο καλλωπιστικό φυτό που μπορούμε ιδανικά να το χρησιμοποιήσουμε για εδαφοκάλυψη σε βραχόκηπους, όπως επίσης και για να το φυτεύσουμε σε κρεμαστές γλάστρες στο Κολωνό. Η ανθοφορία της η οποία είναι εντυπωσιακή διαρκεί για ένα διάστημα από την άνοιξη μέχρι και το φθινόπωρο.

Τα λουλούδια της θα τα συναντήσουμε σε αποχρώσεις του κίτρινου και του ροζ, του πορτοκαλί και κόκκινου, όπως επίσης και του λευκού. Για να αναπτυχθεί σωστά και χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερο ηλιακό φως και άμα της το δώσουμε, θα μας ανταμείψει με μια ανθοφορία πλούσια αλλά και υψηλής διάρκειας. Η πορτουλάκα μπορεί να αντέξει και σε περιβάλλον με σκιά, αλλά τα άνθη της δεν θα ανοίξουν τόσο καλά.

Βουκαμβίλια

Είναι ένα αρκετά γνωστό φυτό στην Ελληνική κοινωνία που την ίδια στιγμή είναι και από τα πιο ανθεκτικά, με μικρές ανάγκες σε νερό. Η βουκαμβίλια είναι ένα ιδιαίτερα όμορφο αναρριχώμενο φυτό, που το συναντάμε την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τα λουλούδια της τα οποία είναι άκρως εντυπωσιακά θα τα συναντήσουμε σε αποχρώσεις του κόκκινου, μωβ και ροζ, καθώς και σε λευκές και πορτοκαλί αποχρώσεις.

Σημαντικό είναι να σημειώσουμε ότι οι μεγάλες βουκαμβίλιες που έχουμε φυτεύσει στο έδαφος και κατά συνέπεια έχουν δημιουργήσει ένα όχι μόνο βαθύ αλλά και δυνατό δυνατό ριζικό σύστημα, έχουν πολύ μικρή απαίτηση σε νερό. Τη περίοδο που επιτελείτε η άνθιση, το πότισμα της θα πρέπει να είναι σχετικά περιορισμένο. Τη καλοκαιρινή περίοδο θα πρέπει να να γίνεται συχνότερο, ενώ τη χειμερινή περίοδο θα πρέπει να το μειώνουμε σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Η βουκαμβίλια χρειάζεται για τη σωστή της άνθιση να εκτεθεί πολλές ώρες στον ήλιο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να της βρούμε μια θέση που να έχει επαφή με τον ήλιο αλλά και νότιο προσανατολισμό. Είναι επίσης αρκετά ευαίσθητη στον αέρα όπως και στο και επομένως θα πρέπει να επιλέγουμε για τη φύτευση της θέσεις προφυλαγμένες από βοριάδες, έτσι ώστε να μπορέσει να ανθοφορήσει.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Κολωνός αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Οι συνθέσεις λουλουδιών για εμάς στο  Laura Spring Flowers δεν είναι απλά μια ακόμη εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου. Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό στη κάθε σας περίσταση στο Κολωνό. Θα είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Τα άνθη μας είναι σε κάθε περίπτωση της καλύτερης ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε  μαζί μας για τη κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, αλλά και μέσω email. Επίσης, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner