Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Βουλιαγμένη Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Βουλιαγμένη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Βουλιαγμένη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Βουλιαγμένη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Βουλιαγμένη αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Βουλιαγμένη.

Η φροντίδα των φυτών εσωτερικού χώρου σε νερό, εκτός από πολύ όμορφη για την διακόσμηση,  είναι και εξαιρετικά εύκολη καθώς απαιτεί την ελάχιστη περιποίηση. Πολλά από τα φυτά που αναπτύσσονται σε νερό, ενδέχεται να τα έχουμε ήδη σε κάποια γλάστρα στο σπίτι μας. Μπορούμε λοιπόν να κόψουμε ένα μέρος από το φυτό μας και να το μεταφέρουμε σε βάζο.

Διατήρηση φυτών εσωτερικού χώρου μέσα σε νερό

Πρόκειται για μια εύκολη διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κόψουμε βλαστούς, με μήκος 30 έως και 50 εκατοστά από τα κατάλληλα φυτά. Στη συνέχεια, τους τοποθετούμε σε βάζο με νερό, ενώ εναλλακτικά, μπορούμε να τοποθετήσουμε ολόκληρο ή μέρος από το φυτό μαζί με το ριζικό σύστημα. Στην περίπτωση αυτή, πριν τοποθετήσουμε στο βάζο το φυτό μας, κόβουμε τις άκρες από τις ρίζες του προκειμένου να ανανεωθούν και κατόπιν τις ξεπλένουμε για να φύγει το χώμα.

Επίσης, κατά τη τοποθέτηση του φυτού στο νερό, απαραίτητο είναι να απομακρύνουμε τα φύλλα από τη βάση του βλαστού. Με αυτό το τρόπο δεν δημιουργούνται προβλήματα στο φυτό μας, καθώς δεν έρχονται σε επαφή με το νερό οπότε και δεν σαπίσουν. Ανάλογα πάντα με το σχήμα του δοχείου, το νερό θα πρέπει να έχει ύψος 10-20 εκατοστών ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί το φυτό κανονικά. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορούμε να τοποθετήσουμε το φυτό μας σε διάφανο βάζο, έτσι ώστε να φαίνεται η σταδιακή ανάπτυξη του ριζικού συστήματος του.

Φροντίδα που χρειάζονται τα φυτά εσωτερικού χώρου μέσα σε νερό

Αναφορικά με τη περιποίηση των φυτών εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται σε νερό, σημαντικό είναι να τα τοποθετούμε σε φωτεινά σημεία τέτοια που δε χτυπά απευθείας το ηλιακό φως. Με το τρόπο αυτό,  αποφεύγουμε τη δημιουργία εγκαυμάτων στο φύλλωμα τους. Φροντίζουμε επίσης να αλλάζουμε το νερό μέσα στο βάζο ανά 2 με 3 μέρες, ώστε να έχουμε καλύτερη απορρόφηση από τα φυτά και επιπλέον να αποφύγουμε την ανάπτυξη ασθενειών, που προκαλούν σαπίσματα στις ρίζες.

Φροντίζουμε να κλαδεύουμε τις ρίζες όταν δούμε ότι έχουν γεμίσει το βάζο μας ασφυκτικά, έτσι ώστε να μπορούν να ανανεωθούν. Παρακολουθούμε την ανάπτυξη του φυτού και αναλόγως μπορούμε να το τοποθετήσουμε σε μεγαλύτερο βάζο. Πρέπει να γνωρίζετε πως το κάθε φυτό παρουσιάζει διαφορετική ανάπτυξη. Ορισμένα φυτά μεγαλώνουν πιο γρήγορα στο νερό, κάποια από αυτά σχετικά πιο αργά, ενώ κάποια άλλα παρουσιάζουν μειωμένη ανθοφορία.

Για να δώσουμε μια βοήθεια στα φυτά μας να αναπτυχθούν αλλά και να παραμείνουν υγιή μέσα στο νερό, προσθέτουμε υγρό λίπασμα ανά 2 εβδομάδες. Στη συνέχεια, μετά από 2 μέρες το αντικαθιστούμε και πάλι με καθαρό νερό. Θα πρέπει να σημειώσουμε πάντως ότι οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούμε, μπορούμε να βγάλουμε το φυτό με τις ρίζες του μέσα από το νερό και να το φυτεύσουμε στο χώμα, μιας γλάστρας της επιλογής μας

Φυτά εσωτερικού χώρου που μπορούν να αναπτυχθούν σε νερό

Σπαθίφυλλο

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά εσωτερικού χώρου. Μπορεί να αναπτυχθεί επίσης σε βάζο με νερό. Το σπαθίφυλλο είναι πραγματικά εντυπωσιακό καθώς τα υπέροχα λευκά λουλούδια του, δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση με το πράσινο σκούρο χρώμα των φύλλων του.

Πέρα από τη καλλωπιστική του αξία, έχει την ιδιότητα να καθαρίζει τον αέρα της κατοικίας μας από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και τις τοξικές ουσίες. Είναι ένα ιδανικό φυτό για να το διαλέξουμε προς τοποθέτηση σε νερό.

Πόθος

Ξεκινάμε τη λίστα μας με τα φυτά που ριζώνουν στο νερό με ένα από τα πιο εντυπωσιακά αναρριχώμενα φυτά εσωτερικού χώρου, το πόθο. Ο πόθος αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ψηλά βάζα και ανθοδοχεία, καθώς χρησιμοποιείται επίσης για κρεμαστά καλάθια, όπου είναι εντυπωσιακός όταν αφήσουμε το φύλλωμα του να πέσει προς τα κάτω.

Ο πόθος είναι ένα φυτό που καθαρίζει τον αέρα από βλαβερούς ρύπους και μυρωδιές. Βοηθάει στο να εξασφαλίσουμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα σε ένα εσωτερικό χώρο. Αναπτύσσεται κανονικά μέσα σε βάζο με νερό, φυσικά με τη προϋπόθεση ότι τα φύλλα του βγαίνουν έξω από αυτό.

Μονστέρα

Είναι ένα ακόμα εντυπωσιακό φυτό εσωτερικού χώρου που μπορεί να αναπτύσσεται σε νερό, χωρίς χρήση χώματος. Τα φύλλα της μονστέρας έχουν σχήμα σαν αυτό της καρδιάς, με χαρακτηριστικές σχισμές. Μπορεί να ξεπεράσουν σε μήκος το μισό μέτρο, ενώ το φυτό μπορεί σταδιακά να φτάσει σε ύψος τα 2 με 3 μέτρα.  Μπορούμε να τοποθετήσουμε μόνο ένα φύλλο από τη μονστέρα μέσα στο νερό, το οποίο σταδιακά θα βγάλει ρίζες. Η μονστέρα, λόγω μεγέθους χρειάζεται αρκετά μεγάλα βάζα για να τοποθετηθεί. Επίσης, παρουσιάζει αργή ανάπτυξη.

Συγκόνιο

Ένα ακόμα φυτό στη λίστα μας είναι το συγκόνιο. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο φυτό κατηγορίας εσωτερικού χώρου, που μπορεί να διατηρηθεί με σχετική ευκολία μέσα σε νερό. Ως ένα αναρριχώμενο φυτό, σωστό είναι να το βάζουμε σε ψηλό βάζο, έτσι ώστε να πέφτει όμορφα το φύλλωμα του. Το συγκόνιο διαθέτει εντυπωσιακά φύλλα, που μοιάζουν σε σχήμα αυτό της καρδιάς, με μυτερή άκρη που θυμίζει φύλλα φασολιού.

Υπάρχουν αρκετές ποικιλίες συγκόνιου προς επιλογή, με φύλλα σε αποχρώσεις του κρεμ, του κόκκινου αλλά και του πράσινου, ανάλογα με τη διακόσμηση της κατοικίας μας. Ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό φυτό που απαιτεί ελάχιστη φροντίδα και δεν θα αντιμετωπίσει απολύτως κανένα πρόβλημα μέσα στο νερό.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Βουλιαγμένη αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Βουλιαγμένη. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner