Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Κερατσίνι Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Κερατσίνι αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Κερατσίνι αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Κερατσίνι αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Κερατσίνι.

Λουλούδια εσωτερικού χώρου

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια πληθώρα επιλογών για τη διακόσμηση των εσωτερικών σας χώρων. Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν στην επιλογή σας. Ρωτήστε τους για κάθε σας απορία σχετικά με τις αντοχές των λουλουδιών αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα και μέσω online παραγγελίας στο site μας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές.

Ασπιδίστρα

Πραγματικά, είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά φυτά, αφού προσαρμόζεται εύκολα σε όλες σχεδόν τις συνθήκες. Αν και αντέχει στην έκθεση με άμεσο φως του ηλίου, είναι σώφρον να αποφεύγετε, καθώς μπορεί να δημιουργήσει εγκαύματα στα φύλλα του. Ζέστη και κρύο, είναι συνθήκες που μπορεί να ανταπεξέλθει. Μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα σε περίοδο έντονου παγετού. Μπορεί ακόμα να αντέξει και τα φωτεινά σημεία σε εσωτερικό χώρο. Χρειάζεται πότισμα  μια φορά στις 5 μέρες και έχει χρήση στην ανθοδετική τέχνη.

Αιχμέα

Ένα από τα εντυπωσιακότερα φυτά εσωτερικού χώρου. Αυτό οφείλετε στα όμορφα λουλούδια που δημιουργεί. Θα πρέπει ο χώρος που τοποθετείτε να έχει θερμοκρασία που να μη πέφτει κάτω από δέκα βαθμούς κελσίου και αντέχει ακόμα και σε μπαλκόνια που δεν έχουν άμεση επαφή με το φως του ήλιου.

Θα πρέπει να δίνετε προσοχή στην τοποθέτηση του κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Μην το τοποθετείτε κοντά σε πηγές θερμότητας όπως τα καλοριφέρ. Το πότισμα μπορεί να γίνετε τόσο στα φύλλα όσο και στο χώμα, το οποίο θα πρέπει να έχει τέλεια στράγγιση. Καλό είναι το πότισμα να γίνετε από το νερό της βροχής, ενώ η χρήση υγρού λιπάσματος για χρήση σε ορχιδέες, θα βοηθήσει επίσης και την αιχμέα.

Χλωρόφυτο

Ένα ενδιαφέρον φυτό, που το συναντούμε σε πληθώρα σπιτιών στη χώρα μας. Μπορεί να τοποθετηθεί σε σκοτεινά σημεία της οικίας μας και να επιβιώσει. Πρόκειται για  ένα εντυπωσιακό φυτό εσωτερικού χώρου, που αποτελείτε από στενόμακρα δίχρωμα φύλλα, με χρώμα στις αποχρώσεις του μπεζ αλλά και του πράσινου, με μήκος συνήθως 20-40 εκατοστών. Αγαπάει τα πιο φωτεινά σημεία του χώρου σας και ευδοκιμεί καλύτερα σε αυτά, αλλά μπορεί να τοποθετηθεί και σε εξωτερικούς χώρους, που είναι συνήθως σκιερή.

Έχει καταγωγή από την Νότια Αφρική. Η ανάπτυξη του είναι γρήγορη και κρεμοκλαδή και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για κρεμαστά διακοσμητικά όπως γλάστρες και καλάθια. Εμφανίζει μερικά μικρά άνθη στα φυλλώματα του αλλά είναι σχεδόν “αόρατα”. Σημαντικό προσόν του είναι ότι έχει την ικανότητα να «φιλτράρει» τον αέρα της ατμόσφαιρας στην οποία το τοποθετούμε, δηλαδή να την καθαρίζει από ρύπους και επιβλαβείς ουσίες, καθιστώντας το χώρο μας πιο υγιεινό στο Κερατσίνι.

Σπαθίφυλλο

Στην λίστα με τα φυτά εσωτερικού χώρου, δεν θα μπορούσε να λείπει και το σπαθίφυλλο. Ένα από τα φυτά εσωτερικού χώρου που εμφανίζουν αντοχή σε ασθενή φωτισμό. Είναι ένα δημοφιλές φυτό εσωτερικού χώρου, του οποίου τα χρώματα εμφανίζουν μια υπέροχη αντίθεση, ανάμεσα στα εντυπωσιακά λευκά λουλούδια του σε συνδυασμό με το έντονο σκούρο χρώμα των φύλλων του.

Η σωστή τοποθέτηση του στο χώρο πρέπει να γίνετε σε σημείο που να είναι σχετικά φωτεινό, ώστε να έχει μια πλούσια ανθοφορία, ωστόσο μακριά από την άμεση επαφή με τις ακτίνες του ήλιου. Εκτός από την εξωτική ομορφιά του, έχει την ιδιότητα να καθαρίζει τον αέρα του χώρου μας ή και του γραφείου, από τοξικές ουσίες και ατμοσφαιρικούς ρύπους.

Το σπαθίφυλλο χρειάζεται θερμοκρασίες ανάμεσα σε ένα εύρος είκοσι με εικοσιπέντε βαθμών κελσίου, ώστε να μπορεί να διατηρήσει την έντονη ζωτικότητα του. Ακόμη, χάνει το έντονο χρώμα των φύλλων του σε έντονες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος του, είτε όταν αυτές πέσουν αρκετά.

Καλαθέα

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή επιλογή. Είναι ένα φυτό που αντέχει σε περιβάλλοντα με συνθήκες λίγου φωτισμού. Η καλαθέα έχει γυαλιστερά και μεγάλα φύλλα, σε σχήμα στρόγγυλο είτε και στενόμακρο και τη συναντάμε σε όμορφα ριγέ σχέδια και ποικίλους χρωματικούς συνδυασμούς, οι οποίοι θα δώσουν σίγουρα άλλο αέρα στο προσωπικό μας χώρο.

Στο γένος της καλαθέας, υπάρχει πληθώρα από είδη για να επιλέξουμε, όπως η καλαθέα μακογιάνα,  με φύλλα σε αποχρώσεις του πράσινου και κόκκινου, η καλαθέα ορνάτα  με φύλλα στενόμακρα σε πρασινο και ροζ αποχρώσεις και η καλαθέα κροκάτα, που χαρακτηρίζεται από τα πορτοκαλί και κίτρινα λουλούδια της.

Εκτός από την υψηλή καλλωπιστικής της αξίας, είναι ένα από τα φυτά που έχουν την ιδιότητα να καθαρίζουν τον άερα του χώρου που τα περιβάλει. Η καλαθέα χρειάζεται ένα περιβάλλον με υψηλή συγκέντρωση σε  υγρασία, το οποίο να είναι προστατευμένο από ρεύματα του αέρα.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Κερατσίνι αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Κερατσίνι. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner