Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Νέος Κόσμος Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Νέος Κόσμος αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Νέος Κόσμος αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

 

Νέος Κόσμος αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Νέο Κόσμο αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Νέο Κόσμο.

Γλάστρες και φυτόχωμα κατάλληλες για τα φυτά στο μπαλκόνι

Η επιλογή αυτή θα πρέπει να γίνετε ανάλογα με τη διακόσμηση του μπαλκονιού μας και χωρίς διάκριση στο υλικό τους, που σημαίνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τόσο πήλινες όσο και πλαστικές. Θα πρέπει να διαθέτουν τρύπες στη βάση τους ώστε να φεύγει το περιττό νερό ενναλακτικά να τις ανοίγουμε εμείς. Περιορίζουμε επομένως Με αυτό τον τρόπο αυτό το κίνδυνο που παραμονεύει να δημιουργηθούν σαπίσματα στις ρίζες του φυτού μας, είτε και να κιτρινίσουν και πέσουν τα φύλλα του από την υπερβολική υγρασία.

Μία ακόμα σημαντική παρατήρηση είναι ότι καλό είναι να διατίθεται το κατάλληλο πιατάκι σε κάθε ζαρντινιέρα είτε και γλάστρα, έτσι ώστε για να μη λερώνεται ο χώρος μας με νερά, είτε και φυτόχωμα ή υπόλειμμα από λίπασμα που πιθανό να φύγει έξω από τη γλάστρα μας.

Η κατάλληλη εποχή για να μεταφυτεύσουμε τα φυτά μας σε μια πιο μεγάλη γλάστρα είναι στην αρχή της άνοιξης και αφού πρώτα περάσουν τα βαριά κρύα του χειμώνα. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε πάντα φυτόχωμα υψηλής ποιότητας, που να είναι εμπλουτισμένο σε θρεπτικά συστατικά έτσι ώστε το φυτό μας να έχει καλύτερη ανάπτυξη.

Το κατάλληλο πότισμα για τα φυτά στο μπαλκόνι μας

Τα καλλωπιστικά φυτά που φυτεύονται στο μπαλκόνι πρέπει να ποτίζονται συνήθως δυο φορές την εβδομάδα κατά της άνοιξης αλλά και του φθινοπώρου. Ωστόσο, τη καλοκαιρινή περίοδο οι ανάγκες τους σε νερό είναι μεγαλύτερες οπότε και θα πρέπει να δέχονται μεγαλύτερη ποσότητα νερού έτσι ώστε να αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες.

Κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου σωστό είναι το πότισμα να γίνεται κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Το καλοκαίρι πιο σωστό είναι να ποτίζουμε τα φυτά μας το βραδάκι όπως και να διαβρέχουμε το φύλλωμα τους, ώστε να αποφεύγουμε τις υψηλές θερμοκρασίες του καύσωνα. Εφόσον επιθυμούμε το σωστό πότισμα θα το επιτύχουμε με τη χρήση συστήματος πλαστικών σωλήνων με σταγόνες, αφού είναι πιο αποτελεσματικό για τα φυτά μας και ταυτόχρονα πιο οικονομικό αλλά και περιβαλλοντικά ωφέλιμο.

Ακόμη, χρήσιμο είναι να έχουμε ένα σύστημα αυτόματου ποτίσματος με χρήση προγραμματιστή. Με το τρόπο αυτό μπορούμε να ρυθμίζουμε τη συχνότητα αλλά και τη διάρκεια του ποτίσματος των φυτών σύμφωνα με τη κάθε εποχή. Ειδικά για τις περιόδους που λείπουμε για καιρό από την οικεία μας, όπως αυτές των διακοπών του καλοκαιριού, το σύστημα του αυτόματου ποτίσματος εξασφαλίζει ότι τα φυτά μας δεν θα ταλαιπωρηθούν από την έλλειψη νερού.

Το κατάλληλο λίπασμα για τα φυτά του μπαλκονιού

Τα συγκεκριμένα φυτά που αναφέραμε για φύτευση στο μπαλκόνι δεν έχουν σημαντικές ανάγκες σε θρεπτικά στοιχεία. Παρόλα αυτά, η λίπανση θα τα βοηθήσει να αποκτήσουν μια ζωηρή βλάστηση με βαθύ πράσινο φύλλωμα καθώς και μεγαλύτερη ανθοφορία. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε υγρά λιπάσματα στο Νέο Κόσμο, είτε αυτά που είναι υδατοδιαλυτά, έτσι ώστε να έχουν καλύτερη διαλυτότητα στο νερό.

Τα θρεπτικά στοιχεία του λιπάσματος αφομοιώνονται καλύτερα με το τρόπο αυτό και την ίδια στιγμή περιορίζουμε τη πιθανότητα της πρόκλησης εγκαυμάτων στα φυτά μας. Στη περίπτωση που επιθυμούμε τη πλούσια βλάστηση κάνουμε χρήση υγρού λιπάσματος για πράσινα φυτά, αφού περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα αζώτου. Όταν όμως μα ενδιαφέρει η ανθοφορία, το κατάλληλο λίπασμα είναι αυτό που περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα από φώσφορο, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε μεγαλύτερο αριθμό λουλουδιών.

Υπάρχουν επίσης και τα υγρά λιπάσματα για γενική χρήση είτε τα κρυσταλλικά λιπάσματα. Αυτά είναι κατάλληλα για το σύνολο όλων των ειδών των καλλωπιστικών φυτών. Θα πρέπει επομένως να προσθέτουμε το κατάλληλο υγρό λίπασμα, με συχνότητα μια με δύο φορές ανά μήνα, την αποχή από την άνοιξη ως και το φθινόπωρο. Μην ξεχνάτε τη συμπληρωματική λίπανση στις αρχές τόσο της άνοιξης όσο και του φθινοπώρου, με σίδηρο ειδικά στη μορφή του χημικού, ο οποίος βοηθάει τα φυτά μας στο πρασίνισμα αλλά και στη ζωντάνια τους.

Να θυμάστε ότι θα πρέπει να προστατεύουμε τα καλλωπιστικά φυτά από τα διάφορα έντομα που μπορεί να τα προσβάλλουν, όπως για παράδειγμα τα αλευρώδη, τη μελίγκρα και τακοκκοειδή. Θα πρέπει λοιπόν να ψεκάζουμε ανά δύο εβδομάδες τα φύλλα των λουλουδιών μας με κάποια αυτοσχέδια σπιτική συνταγή, όπως  διαλύοντας μια κουταλιά τριμμένο πράσινο σαπούνι και μια κουταλιά οινοπνεύματος μέσα σε ένα λίτρο νερό.

Διαφορετικά, είναι δυνατό να προμηθευτούμε διάφορα οικολογικά σκευάσματα, όπως θερινού πολτού και σαπώνων αλάτων καλίου ή φυσικής πυρεθρίνης, από τα γεωπονικά καταστήματα ίσως και τα ανθοπωλεία.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Νέο Κόσμο αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Νέο Κόσμο. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner