Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Παιανία Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Παιανία αποστολή λουλουδιών - Online ανθοπωλείο
Παιανία αποστολή λουλουδιών – Online ανθοπωλείο

Παιανία αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Παιανία αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Παιανία.

Μαστιχάκι

Είναι ένα αρκετά διαδεδομένο είδος γερανιού, το οποίο μπορεί με εύκολο τρόπο να χρησιμοποιηθεί για τις κρεμαστές γλάστρες του μπαλκονιού μας είτε ακόμα και τις ζαρντινιέρες. Το φύλλωμα του είναι γυαλιστερό και πράσινο, με λεπτούς βλαστούς και ανάπτυξη πλάγια με κλαδιά που κρέμονται. Στη διάρκεια του διαστήματος από τις αρχές της άνοιξης έως και το τέλος του φθινοπώρου θα μας χαρίσει μεγάλη ανθοφορία σε αποχρώσεις του ροζ, του πορτοκαλί, του μωβ, του λευκού και του κόκκινου.

Ως λουλούδι προτιμάει τις θέσεις με ηλιοφάνεια ή την ελαφριά σκιά και δεν είναι αρκετά ανθεκτικό στις παγωνιές και το κρύο του Ελληνικού χειμώνα. Έχει όμως ένα μεγάλο πλεονέκτημα καθώς είναι ανθεκτικό στην ξηρασία και τις μεγάλες θερμοκρασίες που εμφανίζονται το καλοκαίρι. Ακόμη, μπορεί να φυτευτεί σε περιοχές κοντά στη θάλασσα αφού αντέχει στην αλατότητα του περιβάλλοντος.

Φτέρη

Η φτέρη είναι ένα καταπράσινο φυτό. Μπορούμε να το συντηρήσουμε στο κήπο της οικείας μας αλλά ακόμη και μέσα στο σπίτι, στη περίπτωση που θέλουμε να δώσουμε στο περιβάλλον μας ζωντάνια ή να δημιουργήσουμε ιδιαίτερες συνθέσεις.

Είναι ένα λουλούδι που δεν μας δίνει ανθοφορία, αλλά διαθέτει ιδιαίτερη καλλωπιστική αξία που οφείλετε στα εντυπωσιακά μακρόστενα φύλλα της. Ανήκει ως είδος στα τροπικά φυτά και θα αναπτυχθεί καλύτερα σε ένα ζεστό και υγρό περιβάλλον. Όσον αφορά τους εξωτερικούς χώρους, σωστό είναι να επιλέγουμε θέσεις με σκιά που να μην είναι εκτεθειμένες άμεσα στον έντονο καλοκαιρινό ήλιο.

Διμορφοθήκη

Στις περισσότερες περιπτώσεις τη βλέπουμε σε κήπους και γλάστρες, ωστόσο οι έρπουσες ποικιλίες της είναι κατάλληλες για να να φυτευτούν σε κρεμαστά καλάθια χαρίζοντας μας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εδώ μιλάμε για ένα πολυετές και ποώδες ανθοφόρο λουλούδι το οποίο ανθίζει στο διάστημα από την άνοιξη ως και το φθινόπωρο, δίνοντας μας πλήθος λουλουδιών σε σχήμα σαν αυτό της μαργαρίτας.

Την τοποθετούμε σε θέσεις με ηλιοφάνεια, έτσι ώστε να έχει γρήγορη ανάπτυξη αλλά και ανοιχτά λουλούδια, αφού τα άνθη της έχουν την τάση να κλείνουν όταν βρίσκεται στη σκιά αλλά και όταν βραδιάζει. Είναι αρκετά ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες και στη φύτευση σε παραθαλάσσιες περιοχές, αλλά σε αντίθεση είναι ευαίσθητη στο μεγάλο κρύο και τους βοριάδες ειδικά κατά τη περίοδο του χειμώνα.

Βερβένα

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πολυετές φυτό εδαφοκάλυψης. Διαθέτει πυκνό φύλλωμα και μικρά λουλούδια που συναντάμε σε αποχρώσεις του λευκού, του κόκκινου, κίτρινο και μωβ, του μπλε αλλά και ροζ χρώματος. Αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή για κρεμαστά καλάθια αφού τα κλαδιά του μεγαλώνουν και κρέμονται. Για τη φύτευση του προτιμούμε τις ηλιόλουστες και ζεστές θέσεις εφόσον η επιθυμία μας είναι να τις εξασφαλίσουμε μια πλούσια ανθοφορία που να διαρκεί από την άνοιξη ως και το φθινόπωρο.

Τη προτιμούμε ακόμη για θέσεις που να είναι προστατευμένες από τη παγωνιά στη Παιανία, αφού είναι αρκετά ευαίσθητη στις χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και τους βοριάδες.

Καλλωπιστικό σπαράγγι

Εδώ μιλάμε για ένα εξωτικό φυτό το οποίο μπορεί να φυτευτεί σε κρεμαστά καλάθια δίνοντας στο χώρο μας μια εξωτική νότα. Είναι μια πολύ γνωστή ποικιλία σπαραγγιού, το φυτό «αράχνη» που πήρε το όνομα του από την αραχνοειδή μορφή των φύλλων. Υπάρχουν επίσης και άλλες ποικιλίες αυτού του καλλωπιστικού σπαραγγιού οι οποίες έχουν πιο φουντωτούς βλαστούς με σχήμα σαν «ουρά της αλεπούς».

Είναι ένα φυτό που χρειάζεται ζεστό περιβάλλον για να μεγαλώσει σωστά. Επίσης, είναι αρκετά ευαίσθητο στις μικρές θερμοκρασίες και τη παγωνιά. Μπορεί να μεγαλώσει ως φυτό εσωτερικού χώρου, όπως επίσης και σε εξωτερικό χώρο στις περιοχές της χώρας μας που βρίσκονται στο νότο.

Πορτουλάκα

Από εκείνα τα φυτά που είναι κατάλληλα για κρεμάμενες συνθέσεις δεν θα μπορούσε να λείπει και η πορτουλάκα. Ένα ετήσιο καλλωπιστικό φυτό το οποίο χαρακτηρίζεται από την έρπουσα βλάστηση αλλά και τα σαρκώδη και ωοειδή φύλλα. Η καταγωγή της είναι από τη Βραζιλία και διαθέτει εντυπωσιακή ανθοφορία με διάρκεια από την άνοιξη έως και το φθινόπωρο. Τα άνθη της είναι μονά ή διπλά και τα συναντάμε σε αποχρώσεις του κίτρινου, του ροζ και πορτοκαλί, του κόκκινου όπως και του λευκού.

Έχει μια συγγένεια με τη γλυστρίδα οπότε και χρειάζεται άφθονο φως του ηλίου ώστε να μας χαρίσει μια ανθοφορία πλούσια αλλά και με μεγάλη διάρκεια. Θα πρέπει να τη τοποθετούμε σε προφυλαγμένες θέσεις καθώς είναι αρκετά ευαίσθητη στο κρύο του χειμώνα, όπως επίσης και στους δυνατούς ανέμους.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Παιανία αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Παιανία. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner