Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Ελληνικό Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Ελληνικό αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Ελληνικό αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Ελληνικό αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Ελληνικό αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Ελληνικό.

Η σωστή λίπανση για τις τριανταφυλλιάς μας

Η τριανταφυλλιά ως λουλούδι ανήκει σε εκείνα τα οποία είναι απαιτητικά σε ανάγκες για λίπανση, οπότε θα πρέπει να προσθέτουμε λίπασμα τακτικά στη διάρκεια του χρόνου. Τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν σε αυτό θα μας βοηθήσουν να απολαύσουμε λουλούδια με ποιότητα και ποσότητα. Η λίπανση του φυτού τοποθετείτε στο τέλος του χειμώνα. Εναλλακτικά, στις αρχές της άνοιξης αλλά και στις δύο περιπτώσεις, μετά το κλάδεμα.

Ο τύπος του λιπάσματος ανήκει σε αυτά που είναι είτε διαλυτά σε νερό είτε κοκκώδης συνθέσεως. Θα πρέπει να είναι πλούσια σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο αλλά και άζωτο. Στα τέλη του χειμώνα και τις αρχές του καλοκαιριού θα πρέπει να λιπαίνουμε τις αναρριχώμενες και δενδρώδη τύπου τριανταφυλλιές. Σε αντίθεση, οι θαμνώδεις αλλά και νάνες ποικιλίες, χρειάζονται λίπανση σε τακτά διαστήματα από την άνοιξη έως και το φθινόπωρο.

Γύρω από τις ρίζες των φυτών μας, αναπτύσσονται ανεπιθύμητα χόρτα. Αυτά είναι τα γνωστά σε όλους μας  ζιζάνια ως αποτέλεσμα της λίπανσης και του ποτίσματος. Θα πρέπει επομένως να απομακρύνονται σε τακτικά διαστήματα με τη μέθοδο του σκαλίσματος, κατά το οποίο είναι επίσης μια ευκαιρία να εμπλουτίσουμε το χώμα του φυτού μας με λίπασμα όπως και κομπόστ.

Τα είδη και οι ποικιλίες γαρυφαλλιάς

Συνολικά υπάρχουν περισσότερες από 300 ποικιλίες γαρυφαλλιάς. Κάποιες από αυτές είναι καλλιεργούμενες και άλλες άγριες, αρωματικές αλλά και χωρίς άρωμα. Διαφέρουν ακόμη στο ύψος τους και βρίσκουμε χαμηλές αλλά και ψηλές, όπως και ορθόκλαδες οι οποίες είναι οι κατάλληλες για να κόβουμε λουλούδια. Οι πιο γνωστές από αυτές τις ποικιλίες είναι οι:

  • η κοινή γαρυφαλλιά
  • κινέζικο γαρύφαλλο
  • γαρύφαλλο των ποιητών
  • η άγρια γαρυφαλλιά.

Η κοινή γαρυφαλλιά

Πρόκειται για τη κλασική γαρυφαλλιά, αυτή που θυμόμαστε να στολίζει παραδοσιακά τις αυλές των παππούδων μας στο Ελληνικό. Έχει γκριζοπράσινο φύλλωμα και τη συναντάμε σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στα λουλούδια της, όπως το άσπρο, το πορτοκαλί και το κόκκινο. Τη κοινή γαρυφαλλιάς θα τη βρούμε σε μια μεγάλη ποικιλία όσον αφορά το ύψος της, από 20 μέχρι και 70 εκατοστά. Όσον αφορά τη διαμόρφωση, τόσο σε ορθόκλαδες όσο και σε  πλαγιόκλαδες.

Το γαρύφαλλο των ποιητών

Σαν ποικιλία είναι ένα είναι ποώδες φυτό χαμηλής ανάπτυξης, του οποίου το ύψος φτάνει τα 20 με 25 εκατοστά. Παράγει πολλά μικρά λουλούδια που έχουν χαρακτηριστικά σχιστά πέταλα που θυμίζουν κρόσσια. Τα λουλούδια τα συναντάμε σε χρώμα λευκό, κόκκινο και ροζ, ενώ υπάρχουν και μερικά δίχρωμα. Ζουν συνήθως για 1 με 2 χρόνια, πολλαπλασιάζονται όμως εύκολα αφού πέφτει ο σπόρος από τα άνθη τους.

Κινέζικη γαρυφαλλιά

Είναι ένα αυτοφυές φυτό των βουνών της νότιας Ευρώπης και το ύψος του φτάνει τα 30 με 70 εκατοστά. Τα λουλούδια του εμφανίζονται σε μια πυκνή συστάδα, που μπορεί να έχει έως και 30 άνθη μαζί στην κορυφή των βλαστών. Η διάμετρος τους είναι 2 με 3 και έχουν πέντε πέταλα, των οποίων οι άκρες είναι χαρακτηριστικά οδοντωτές. Θα τα συναντήσουμε σε διάφορα χρώματα, όπως λευκό και κόκκινο αλλά και σε ποικίλα σχέδια.

Η άγρια γαρυφαλλιά

Το άγριο γαρύφαλλο ή  όπως αλλιώς αποκαλείται, δίανθος θαμνώδης, φυτρώνει στις απόκρημνες πλαγιές των νησιών της Κρήτης και του Αιγαίου, όπως και στη Μικρά Ασία. Έχει εντυπωσιακή ροζ ανθοφορία, τα λουλούδια της οποίας εμφανίζονται από τις αρχές της άνοιξης έως και τα τέλη του φθινοπώρου.

Η φροντίδα της γαρυφαλλιάς

Η Γαρυφαλλιά, είναι ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα λουλούδια. Τη συναντάμε παραδοσιακά στους κήπους, τις αυλές των σπιτιών στην Ελλάδα. Η γαρυφαλλιά, που ονομάζεται αλλιώς και δίανθος, διαφέρει για τη πλούσια βλάστηση της με τα χαρακτηριστικά λογχοειδή και στενόμακρα φύλλα, αλλά και τη πλούσια σε εντυπωσιακά χρώματα ανθοφορία της . Θα τη βρούμε σε μονόχρωμες ποικιλίες, όπως σε αποχρώσεις του κόκκινου και του λευκού, αλλά και σε δίχρωμες με υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων.

Είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές καλλωπιστικό φυτό, το οποίο ειδικά τις προηγούμενες δεκαετίες, δεν έλειπε από καμία οικεία. Εξάλλου, η γαρυφαλλιά καλλιεργείται από την αρχαιότητα, γνωστή με το όνομα Δίανθος, που σημαίνει λουλούδι του Δία.

Η φύτευση της γαρυφαλλιάς γίνεται τη περίοδο της άνοιξης, ενώ μας χαρίζει τη πλούσια ανθοφορία της, το διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι και τον Νοέμβριο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για φύτευση σε γλάστρα στο μπαλκόνι είτε και στην αυλή μας, όπως και σε κάποιο παρτέρι στο κήπο. Ακόμη, τα λουλούδια της γαρυφαλλιάς αντέχουν για αρκετό καιρό σε βάζο, ομορφαίνοντας έτσι το χώρο μας.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Ελληνικό αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Ελληνικό. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner