Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Αγία Βαρβάρα Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Αγία Βαρβάρα αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο
Αγία Βαρβάρα αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Αγία Βαρβάρα αποστολή λουλουδιών – Online ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση για Αγία Βαρβάρα αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στην Αγία Βαρβάρα.

Ξηρασία των φυτών από παγωνιά

Συνθήκες όπως το κρύο, το χιόνι και ο παγετός, ενδέχεται να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στον κήπο και να οδηγήσουν σε ξερά φυτά. Κατά την διάρκεια της παγωνιάς, μεγαλύτερο κίνδυνο αντιμετωπίζουν τα λαχανικά και τα μικρά καλλωπιστικά φυτά που είναι τοποθετημένα σε γλάστρες και τα νεαρά καρποφόρα δέντρα.

Για την προστασία τους από αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ειδικά δίχτυα που να αποτρέπουν το πάγωμα ή υφάσματα για να τα καλύψουμε. Ακόμη, όσον αφορά τα καλλωπιστικά και καρποφόρα δέντρα που είναι φυτεμένα σε γλάστρα, μπορούμε να τα μεταφέρουμε σε εσωτερικό χώρο μέσα στο σπίτι.

Ξηρασία των φυτών από ασθένειες ή έντομα

Οι ασθένειες και τα έντομα μπορούν να προκαλέσουν τη ξηρασία των αγαπημένων μας φυτών, ειδικά στη περίπτωση που δεν προλάβουμε να τα αντιμετωπίσουμε γρήγορα. Θα πρέπει λοιπόν να παρατηρούμε τα φυτά έτσι ώστε να μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι έχει κάνει την εμφάνιση του κάποιο πρόβλημα. Για να τα αντιμετωπίσουμε, ψεκάζουμε τα φύλα των φυτών με κατάλληλα βιολογικά εντομοκτόνα.

Αυτά μπορούμε να τα προμηθευτούμε από γεωπονικά καταστήματα, όπως επίσης άλλα βιολογικά σκευάσματα όπως το θειάφι, ο χαλκός, και ο βάκιλος. Διαφορετικά, μπορούμε να κάνουμε τα δικά μας αυτοσχέδια οικολογικά σκευάσματα με τη χρήση απλών σπιτικών υλικών, όπως είναι το πράσινο σαπούνι και η μαγειρική σόδα.

Άσπρισμα στο χώμα της γλάστρας

Στη περίπτωση που το χώμα της γλάστρας εμφανίζει μία λευκή εύθραυστη κρούστα, συνήθως οφείλεται στην υψηλή συσσώρευση αλάτων και ασβεστίου. Τα άλατα είναι αποτέλεσμα του νερού με το οποίο ποτίζουμε και συμβαίνει ειδικά σε παραθαλάσσιες περιοχές, εκεί όπου το νερό έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αυτά. Ακόμη, τα άλατα εμφανίζονται και ως αποτέλεσμα των θρεπτικών στοιχείων που υπάρχουν στο χώμα της γλάστρας, τα οποία και προσθέτουμε όταν χρησιμοποιούμε λίπασμα.

Το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται πιο έντονο, όταν δεν είναι καλή η αποστράγγιση στο χώμα της γλάστρας, έτσι ώστε να απομακρύνονται τα άλατα με το νερό του ποτίσματος. Το άσπρισμα  εμφανίζεται συχνότερα όταν το πότισμα των λουλουδιών γίνετε από κάτω βάζοντας νερό στο πιατάκι, είτε  βυθίζοντας τις γλάστρες σε λεκάνη με νερό. Στη περίπτωση αυτή το νερό ανέρχεται προς τα πάνω και φέρνει μαζί του στην επιφάνεια άλατα και ασβέστιο, που έχουν συσσωρευτεί στο χώμα. Για να αποφύγουμε τα άλατα στη γλάστρα μας:

  • Αφαιρούμε 2 εκατοστά από την επιφανειακή στρώση χώματος και το αντικαθιστούμε με νέο φυτόχωμα
  • Τα φυτά θα πρέπει να ποτίζονται με καλής ποιότητας νερό που να μην έχει υψηλή συγκέντρωση αλάτων
  • Είναι καλό να μην σκεπάζουμε τα φυτά όταν βρέχει, καθώς το βρόχινο νερό βοηθά στην έκπλυση των αλάτων
  • Να αποφεύγουμε την υπερβολική χρήση χημικών λιπασμάτων, καθώς μπορεί να προκαλέσουν τη σταδιακά συσσώρευση αλάτων στην επιφάνεια του χώματος

Άσπρισμα στο χώμα της γλάστρας λόγω μούχλας

Η μικρή ποσότητα μούχλας που μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε γλάστρα δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας ανησυχεί. Αν όμως αυτή ασπρίλα αρχίζει να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του χώματος, αυτό σημαίνει ότι το αγαπημένο μας χρειάζεται βοήθεια. Στην περίπτωση αυτή, σημαίνει ότι υπάρχει ανάπτυξη διαφόρων μυκητολογικών ασθενειών, όπως για παράδειγμα η σκληροτίνια, που μπορεί να έχει ως συνέπεια σημαντικά προβλήματα για το φυτό.

Οι συνθήκες υπερβολικής υγρασίας όπως και όχι καλού αερισμού, ευνοούν την ανάπτυξη των μυκητολογικών ασθενειών. Επίσης και η κακή αποστράγγιση της γλάστρα με αποτέλεσμα να συγκρατείται περισσότερο νερό από ότι  χρειάζεται το λουλούδι. Ενδέχεται να εμφανιστούν και μικρά μανιτάρια στη γλάστρα μας, μια περίπτωση που συναντούμε περισσότερο σε χώματα που έχουν μεγάλο ποσοστό σε οργανική ουσία από κοπριά είτε κομπόστ. Η αντιμετώπιση της μούχλας γίνετε:

  • Απομακρύνουμε το παλιό χώμα βγάζοντας το φυτό από τη γλάστρα
  • Αφαιρούμε μέρος του χώματος, τινάζοντας το χώμα από τις ρίζες του φυτού και κόβοντας τις περιφερειακές ρίζες
  • Πλένουμε τη γλάστρα με ζεστό νερό έτσι ώστε να απομακρυνθούν πιθανά υπολείμματα της προσβολής από την ασθένεια
  • Φυτεύουμε ξανά, με χρήση βέλτιστης ποιότητας φυτοχώματος που περιέχει περλίτη, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες αποστράγγισης
  • Εξασφαλίζουμε πιο καλές συνθήκες αερισμού και ακολουθούμε συμβουλές για ένα σωστό πότισμα

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Αγία Βαρβάρα αποστολή λουλουδιών για την αποστολή λουλουδιών σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι μια ακόμη εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στην Αγία Βαρβάρα. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner