Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Χαιδάρι αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Χαιδάρι αποστολή λουλουδιών - Online ανθοπωλείο
Χαιδάρι αποστολή λουλουδιών – Online ανθοπωλείο

Χαιδάρι αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Χαιδάρι αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Χαιδάρι.

Είδη και ποικιλίες τριανταφυλλιάς

Σύμφωνα με το τρόπο που αναπτύσσονται, οι τριανταφυλλιές διακρίνονται σε:

  1. ποικιλίες νάνου με χαμηλό ύψος
  2. εδαφοκάλυψης οι οποίες απλώνουν στο έδαφος
  3. θαμνώδεις ποικιλίες
  4. αναρριχώμενες οι οποίες αναπτύσσονται κατακόρυφα
  5. τριανταφυλλιές δενδρώδεις οι οποίες διαμορφώνονται σε σχήμα δέντρου

Από εκείνο το σημείο και πέρα, όλα είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων του καθενός. Ανάλογα πάντα με την ένταση του αρώματος των λουλουδιών της αλλά και τα χρώματα που είναι διαθέσιμα, γίνεται και η επιλογή.

Ένας ακόμη παράγοντας που θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν στην επιλογή του κατάλληλου είδους, είναι ο διαθέσιμος χώρος για τη τοποθέτηση της καθώς και η πιθανή διαμόρφωση του χώρου ή του μπαλκονιού μας.

Σε περίπτωση που μας ενδιαφέρει να κόβουμε τα λουλούδια της για να τοποθετούμε σε βάζο, είναι σωστό να επιλέξουμε μια από τις θαμνώδης ποικιλίες, οι οποίες έχουν λουλούδι με μεγάλο βλαστό και είναι ιδανικές για κομμένα άνθη. Εάν πρόκειται για το μπαλκόνι μας, τότε επιλέγουμε κάποια ποικιλία τύπου νάνου είτε και εδαφοκάλυψης, καθώς αναπτύσσονται πλευρικά και είναι πιο χαμηλές σε ύψος.

Επιλέγουμε ποικιλίες με μικρά λιγότερα ή και μικρά αγκάθια, σε περίπτωση που έχουμε παιδιά στο σπίτι. Οι αναρριχώμενες και δενδρώδεις ποικιλίες, είναι οι πλέον κατάλληλες για να δημιουργήσουμε ένα φράχτη γύρω από τον κήπο μας ή μια εντυπωσιακή είσοδο σε αυτό, καθώς είναι επιβλητικές στην όψη και παίρνουν πιο μεγάλο ύψος.

Λίπανση της τριανταφυλλιάς

Η τριανταφυλλιά ανήκει στα είδη λουλουδιών τα οποία είναι απαιτητικά σε ανάγκες λίπανσης, οπότε θα πρέπει να προσθέτουμε λίπασμα τακτικά στη διάρκεια του χρόνου. Τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν σε αυτό θα μας βοηθήσουν να απολαύσουμε λουλούδια με ποιότητα και ποσότητα. Η λίπανση του φυτού τοποθετείτε στο τέλος του χειμώνα. Εναλλακτικά, στις αρχές της άνοιξης αλλά και στις δύο περιπτώσεις, μετά το κλάδεμα.

Ο τύπος του λιπάσματος ανήκει σε αυτά που είναι είτε διαλυτά σε νερό είτε κοκκώδης συνθέσεως. Θα πρέπει να είναι πλούσια σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο αλλά και άζωτο. Στα τέλη του χειμώνα και τις αρχές του καλοκαιριού θα πρέπει να λιπαίνουμε τις αναρριχώμενες και δενδρώδη τύπου τριανταφυλλιές. Σε αντίθεση, οι θαμνώδεις αλλά και νάνες ποικιλίες, χρειάζονται λίπανση σε τακτά διαστήματα από την άνοιξη έως και το φθινόπωρο.

Γύρω από τος ρίζες των φυτών, αναπτύσσονται ανεπιθύμητα χόρτα, τα γνωστά σε όλους ζιζάνια ως αποτέλεσμα της λίπανσης και του ποτίσματος. Θα πρέπει να απομακρύνονται σε τακτά διαστήματα με σκάλισμα, κατά το οποίο είναι ευκαιρία να εμπλουτίσουμε και το χώμα με λίπασμα αλλά και κομπόστ.

Διακόσμηση δεξίωσης με θέμα country στο Χαιδάρι

Ένα υπέροχο θέμα, ως κεντρική ιδέα για την δεξίωση σας, είναι το ονομαζόμενο country. Συνδυάζει την ρομαντική διάθεση με την αγνότητα της εξοχής, ίσως την μαγεία του χωριού για εμάς του Έλληνες.

Μπορεί να υποστηρίξει τέλεια ένα γάμο, του οποίου η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε ένα κήπο είτε και μία αυλή. Αυτό διότι υπάρχει πληθώρα επιλογών, που θα σας παρουσιάσουν οι ειδικοί μας στο χώρο σας στο Χαιδάρι.

Αφήστε στην είσοδο λίγα ξερά κλαδιά, ίσως και σανό. Μια πινακίδα από ξύλο, δείχνει στους καλεσμένους πως να κινηθούν στον χώρο. Σχεδιάστε με κοτσάνια και λουλούδια τα αρχικά των ονομάτων σας και ολοκληρώστε με λευκά τριαντάφυλλα.

Τοποθετείστε κομμάτια κορμών διαφορετικών διαμέτρων, το ένα πάνω από το άλλο. Στα κατώτερα επίπεδα μπορείτε να τοποθετήσετε ατομικά κεικάκια. Στο κυρίως κομμάτι στην κορυφή της κατασκευής, τοποθετήστε την γαμήλια τούρτα, με την συνοδεία λευκών τριαντάφυλλων. Δώστε στις γωνίες του κήπου σας τις κατάλληλες πινελιές. Τοποθετείστε ξύλινα διακοσμητικά. Μία ξύλινη σκάλα, στολισμένη με αναμμένα κεριά, υφάσματα και λευκές ορτανσίες θα είναι ονειρική προσθήκη.

Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας τραπέζια, χρησιμοποιώντας τάβλες και παλιά βαρέλια. Φτιάξτε τα δικά σας τραπέζια με λίγα βαρέλια και ξύλινες τάβλες. Κάντε ένα είδος μπουφέ με τα φαγητά που θα προσφερθούν στην δεξίωση και διάσπαρτα λουλούδια ανάμεσα τους.

Ένα φωτιστικό σχεδιασμένο από ένα κλασικό φωτιστικό, με νότες από λουλούδια, είναι μια καλή επιλογή για τον φωτισμό. Μια ακόμα φοβερή ιδέα είναι η κατασκευή μίας ξύλινης βάσης για την τούρτα.

Στα κηροπήγια, οι λεπτομέρειες από σπάγκους, κορδέλες και φιόγκους είναι μια ιδιαίτερη νότα. Μικρά διακοσμητικά λαμπάκια, στα οποία δένονται κοτσανάκια και άνθη σε ανοιχτούς τόνους, δίνουν μια ξεχωριστή λάμψη.

Μπορείτε, τέλος να φτιάξετε τα δικά σας μοναδικά διακοσμητικά για το κάθε τραπέζι. Μέσα από αυτά, δώστε την νότα που επιθυμείτε. Τα κηροπήγια, με σκούρα λουλούδια και κομμάτια από σπάγκο και λινάτσα είναι μια επιλογή. Ατομικά ξύλινα γλαστράκια με αρωματικά φυτά, ίσως και βότανα, τα οποία μπορείτε να τα δωρίσετε στους καλεσμένους σας. Κομμάτια από κορμούς δέντρων, στολισμένα με φανάρια και λουλούδια είναι μια ακόμα από τις πολλές επιλογές.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Χαιδάρι αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Χαιδάρι. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner