Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Θρακομακεδόνες Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Θρακομακεδόνες αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Θρακομακεδόνες αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Θρακομακεδόνες αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στους Θρακομακεδόνες αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στους Θρακομακεδόνες.

Υπηρεσίες που παρέχουμε στους Θρακομακεδόνες

Στο ανθοπωλείο μας, αναλαμβάνουμε ένα σύνολο από εκδηλώσεις και κοινωνικές περιστάσεις. Έχουμε τη δυνατότητα να να καλύψουμε τη κάθε σας κοινωνική ανάγκη, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από λουλούδια αλλά και φυτά που διαθέτουμε.

Οι σχεδιαστές μας μετά από μελέτη του χώρου σας θα εφαρμόσουν τη πολύχρονη εμπειρία και τη τεχνική τους, έτσι ώστε να σας προσφέρουν υπηρεσίες στολισμού:

  • σε γάμο
  • σε βάπτιση
  • αίθουσες συνεδριάσεων
  • εκδηλώσεις παρουσιάσεων
  • δώρον σε νεογέννητα
  • γενεθλίων
  • σε ονομαστικές εορτές
  • δώρα σε επιχειρηματικές  συμφωνίες
  • προτάσεις γάμου
  • δώρον του Αγίου Βαλεντίνου

Το χρώμα στα λουλούδια

Το κίτρινο χρώμα

Αυτή η απόχρωση, πιστεύεται από παράδοση, ότι συμβολίζει τη ζεστασιά, τη φιλία και την ζωτικότητα. Ορισμένοι πιστεύουν ότι θα ήταν ακατάλληλη η χρήση της τη μέρα της κηδείας. Το κίτρινο χρώμα συμβολίζει μια μετάβαση, αυτή του πεθαμένου σε μια ζωή καλύτερη, αυτή του ήλιου. Επιλέγοντας ένα μπουκέτο στο σύνολο αυτών των αποχρώσεων, δείχνουμε τη πίστη μας ότι ο θανών έχει βρει τον δρόμο του στην αιωνιότητα.

Το πορτοκαλί χρώμα στα λουλούδια

Αυτό το χρώμα, συμβολίζει την φωτιά, την ενέργεια και τη θερμότητα. Σύμφωνα με την παράδοση, συμβολίζει ότι ο θανών, είχε μια ψυχή με μεγάλο εύρος και ζεστασιά. Κατά την παράδοση του πένθους την απόχρωση συμβολίζει τη ζεστασιά και το εύρος του αείμνηστου ψυχής.

Τα πορτοκαλί χρώμα των λουλουδιών, αναφέρετε στην ενθουσιώδη και ενεργή ζωή του θανόντος. Συμβολίζει ότι οι καρδιές των αγαπημένων του θα καίνε στην ανάμνηση του.

Το κόκκινο και το ροζ χρώμα

Το κόκκινο είναι το χρώμα της αγάπης, όπως και του πάθους και της ενέργειας. Αυτή η επιλογή, από τη πλευρά των πενθούντων εκφράζει την δύναμη της αγάπης και την πίκρα της αναντικατάστατης απώλειας τους. Από παράδοση, το κόκκινο χρώμα των λουλουδιών χρησιμοποιείτε για να εκφράσει ότι ο θανών είχε μια ισχυρή αλλά και θαρραλέα ψυχή.

Στη περίπτωση του το ροζ χρώμα είναι το σύμβολο της αγγελικής χάρης και της αθωότητας. Είναι το κατάλληλο χρώμα για να τιμήσουμε τα άτομα νεαρότερης ηλικίας όπως και τα παιδιά. Ένα χρώμα που συμβολίζει τα αγγελικά στοιχεία. Με την επιλογή αυτής της απόχρωσης, καλούμαι σύμφωνα με την παράδοση τους φύλακες αγγέλους οι οποίοι θα βοηθήσουν στην ανάπαυση της ψυχής του θανόντος.

Η ανθεκτική ευφόρμπια

Είναι το γνωστό σε όλους μας αγκάθι του Χριστού, φυτό με μικρές απαιτήσεις σε πότισμα για να έχουμε μια καλή ανάπτυξη και ανθοφορία στους Θρακομακεδόνες. Κατά τη περίοδο της άνοιξης όπως και του καλοκαιριού χρειάζεται πότισμα μια φορά την εβδομάδα, ενώ σε αντίθεση το χειμώνα θα είναι ακόμα πιο αραιό. Πρόκειται για ένα πανέμορφο κακτοειδές παχύφυτο, του οποίου η καταγωγή είναι από τη Μαδαγασκάρη

Η ευφόρμπια φέρει επάνω της μεγάλο αριθμό από αγκάθια και χαρακτηριστικά μικρά λουλούδια. Θα τη βρούμε συνήθως σε κόκκινο χρώμα. Ωστόσο μπορεί να συναντήσουμε και ποικιλίες της σε αποχρώσεις του κίτρινου και λευκού, του πράσινου και του ροζ, του πορτοκαλί καθώς και δίχρωμα άνθη. Για τη φύτευση της σωστό είναι να επιλέξουμε μια θέση φωτεινή με καλή επαφή με τον ήλιο, είτε σκοπεύουμε να τη μεταφυτεύσουμε σε γλάστρα είτε σε βραχόκηπο.

Μπορεί να  ευδοκιμήσει ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους που να διαθέτουν καλό αερισμό, αφού δεν έχει κάποιο πρόβλημα να αντιμετωπίζει με τη ξηρή ατμόσφαιρα. Σε αντίθεση, είναι ένα φυτό αρκετά ευαίσθητο στις μικρές θερμοκρασίες όπως και στους δυνατούς βοριάδες.

Κάκτοι

Μία αγαπημένη ομάδα φυτών, που εμφανίζει υψηλή αντοχή στην έλλειψη νερού στο σύνολο της, είναι και οι κάκτοι. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης οι ανάγκες τους περιορίζονται σε ένα πότισμα μια φορά την εβδομάδα . Σε αντίθεση, οι κάκτοι χρειάζονται ελάχιστο πότισμα το φθινόπωρο, ενώ τη περίοδο του χειμώνα θα ήταν καλό να μην βρέχονται ή ποτίζονται, ειδικά στις περιπτώσεις όπου επικρατούν συνθήκες κρύου και παγωνιάς.

Oι κάκτοι διαθέτουν παχιά δερματώδη μέρη έτσι ώστε να μπορούν να κρατάνε νερό, ακόμα και στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν σε μία έρημο. Χρειάζονται εκτός μερικών περιπτώσεων τη πλήρη έκθεση τους στον ήλιο, όπως και μια μακριά και ζεστή περίοδο μεγαλύτερη αυτής των 6 μηνών ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν. Η έντονη τους δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα της άνοιξης και του καλοκαιριού, στο οποίο θα μας δώσουν εκτός από την ανάπτυξη τους και τη μοναδική τους ανθοφορία.

Δώρα για τις ονομαστικές εορτές

Λαμβάνοντας υπόψιν την Εκκλησία, κάθε μέρα του χρόνου, αφιερώνετε σε ένα Άγιο, για να τιμήσουμε την μνήμη του. Στην χώρα μας, όπως και σε μερικές άλλες, οι άνθρωποι κατά την βάπτιση τους παίρνουν ένα από αυτά τα ονόματα. Έτσι αυτή η μέρα είναι για αυτούς σημαντική.

Είναι μια καλή ευκαιρία να γιορτάσετε μαζί τους και να τους χαρίσετε δώρα και ευχές. Στο κατάστημα μας θα βρείτε δώρα για κάθε περίπτωση. Ανεξαρτήτως φύλλου, οι συνθέσεις με διάφορα λουλούδια και τριαντάφυλλα, θα ομορφύνουν τον κάθε χώρο και θα εντυπωσιάσουν τον εορταζόμενο. Μία σύνθεση με εξωτικά φυτά θα προσθέτει πάντα μια ξεχωριστή πινελιά στα δωμάτια οποιασδήποτε οικίας.

Ένα μικρό δέντρο, όπως μια ελιά προσφέρει αέρα δροσιάς στο μπαλκόνι είτε τον κήπο. Ένα καλάθι με γλυκίσματα, μπισκότα και σοκολάτες, συνδυασμένο με μερικά άνθη, θα γλυκάνει τον οποιονδήποτε. Ένα καλάθι με ποιοτικά προϊόντα, μια φιάλη ουίσκι, ακόμα και μια σύνθεση μπαουλάκι και το αγαπημένο κρασί, είτε άλλο ποτό του ατόμου που γιορτάζει, θα βοηθήσει στην διασκέδαση της ημέρας.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Θρακομακεδόνες αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου. Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό στη κάθε σας περίσταση στους Θρακομακεδόνες. Θα είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι στα καλύτερα επίπεδα ποιότητας. Μπορείτε να  επικοινωνήστε μαζί μας για τη κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner