Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Πεύκη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Πεύκη αποστολή λουλουδιών - Online ανθοπωλείο
Πεύκη αποστολή λουλουδιών – Online ανθοπωλείο

Πεύκη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Πεύκη αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Πεύκη.

Τα μυστικά της ορτανσίας

Ορτανσία, ένα άκρως εντυπωσιακό λουλούδι που θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και κλασικό, αφού συνήθως θα τη θυμόμαστε ανθισμένη στην αυλή κάποιου δικού μας ανθρώπου. Έως και σήμερα, η ορτανσία είναι ένας από τους πιο γνωστούς ανθοφόρους θάμνους. Τη φυτεύουμε την εποχή της άνοιξης στο κήπο μας, ενώ αποτελεί ένα εξαιρετικό φυτό για καλλιέργεια σε γλάστρα για την είσοδο του σπιτιού μας, ίσως και στο μπαλκόνι.

Η ορτανσία θα ανθίσει από τα τέλη της άνοιξης έως και τις τις αρχές του φθινοπώρου, ανάλογα με το είδος της. Είναι ένα φυτό που διαθέτει υπέροχα και μεγάλα λουλούδια, σε αποχρώσεις του  άσπρου, ροζ ή και μπλε χρώματος. Πλέον μπορεί να τη συναντήσουμε και σε ποικιλίες με μωβ, κίτρινες, είτε και κόκκινες. Τα λουλούδια της χρησιμοποιούνται συχνά για να στολίσουμε τα βάζα μας ενώ είναι περιζήτητα για το στολισμό γάμων και δεξιώσεων.

Τα πιο γνωστά είδη της ορτανσίας

Η καταγωγή του λουλουδιού αυτού είναι από τη Κίνα και την Ιαπωνία. Υπάρχει πληθώρα από είδη και ποικιλίες για να φυτέψουμε, από θαμνώδεις έως και αναρριχώμενες. Θα σας παρουσιάσουμε τα πιο βασικά είδη της για να επιλέξετε, σύμφωνα με χαρακτηριστικά τους όπως η ανάπτυξη και το χρώμα των ανθέων της, αλλά και την εποχή της ανθοφορίας τους.

Μεγαλόφυλλη ορτανσία

Είναι ένα είδος ορτανσίας που φτάνει σε ύψος τα 2 μέτρα. Τα λουλούδια της εμφανίζονται στο διάστημα από τον Ιούνιο έως και το Σεπτέμβριο, ενώ τα λουλούδια της εμφανίζουν αποχρώσεις του ροζ, μπλέ και λευκού. Σημειώστε ότι το χρώμα εξαρτάτε και από τη σύνθεση αλλά και το pH του χώματος.

Άγρια ορτανσία

Αρκετά ανθεκτική ποικιλία η οποία προσαρμόζεται αρκετά εύκολα σε διαφορετικά εδάφη αλλά και κλιματικές συνθήκες. Είναι ευαίσθητη στη ξηρασία και μπορεί να αναπτύσσεται σε ύψος 1 με 1,5 μέτρο. Μα χαρίζει τα λουλούδια της στο διάστημα από τον Ιούνιο έως και το Σεπτέμβριο, σε λευκές και ροζ αποχρώσεις.

Κωνοειδή ορτανσία

Ως είδος είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη παγωνιά του χειμώνα. Χαρακτηρίζεται από τα λευκά της λουλούδια τα οποία έχουν χαρακτηριστικό σχήμα κώνου. Η ανθοφορία της γίνεται στο διάστημα από Ιούλιο ως και Σεπτέμβριο.

Ορτανσία ‘βελανιδιά’

Είναι μια χαρακτηριστική ποικιλία ορτανσίας η οποία έχει ένα ιδιαίτερο φύλλωμα που θυμίζει αυτό των φύλλων της βελανιδιάς. Οι αποχρώσεις των λουλουδιών της είναι αυτές του κίτρινου, του  πορτοκαλί αλλά και του κόκκινου και εμφανίζονται στο διάστημα από Ιούλιο ως και Σεπτέμβριο.

Αναρριχώμενη ορτανσία

Έχει την ιδιότητα να αναρριχάται ενώ το ύψος της μπορεί να ξεπεράσει τα δέκα μέτρα. Είναι κατάλληλη τόσο για φράχτες όσο και για χαμηλούς τοίχους. Αν δεν υποστυλωθεί, τότε μπορεί να καλύψει επιφάνεια εδάφους μέχρι και 200 τετραγωνικά μέτρα. Τα λουλούδια της έχουν λευκό χρώμα και εμφανίζονται νωρίς στο διάστημα από Μάιο ως και Ιούλιο.

Ορτανσία του βουνού

Μια ποικιλία που μοιάζει με αυτή των μεγαλόφυλλων. Ανθίζει στο διάστημα από Ιούνιο μέχρι και Αύγουστο, με πιο συμπαγές φύλλωμα και πολλά σε αριθμό και μικρά άνθη χρώματος μπλέ ή ροζ.

Η κατάλληλη θέση για τη φύτευση της ορτανσίας

Ως λουλούδι η ορτανσία, αναπτύσσεται και ανθοφορεί πιο καλά σε δροσερές και ημισκιερές θέσεις στη Πεύκη. Αγαπάει τη ζέστη αλλά και την υγρασία, όχι όμως το έντονο ηλιακό φως πάνω της. Είναι αρκετά ανθεκτική στη παγωνιά και γενικότερα στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα στην Ελλάδα. Σημειώστε ωστόσο ότι είναι ευαίσθητη στο δυνατό άνεμο, ειδικά στους βοριάδες, έτσι φροντίζουμε να τη τοποθετήσουμε σε μια θέση προφυλαγμένη.

Αν η φύτευση της γίνει σε γλάστρα, θα πρέπει να επιλέξουμε ένα μπαλκόνι είτε μια αυλή προσανατολισμό δυτικό είτε ανατολικό, που να της εξασφαλίζει την απαραίτητη προστασία από τον άνεμο. Μπορεί να φυτευτεί ακόμη και σε παραθαλάσσια μέρη, αφού είναι ανθεκτική στα σταγονίδια από τη θάλασσα και τα εδάφη που εμφανίζουν σχετικά υψηλή αλατότητα.

Η σωστή στιγμή για τη μεταφύτευση της ορτανσίας

Η πιο κατάλληλη εποχή για να τη μεταφυτέψουμε σε μια μεγαλύτερη γλάστρα, είναι αυτή από τις αρχές της άνοιξης εφόσον πρώτα την έχουμε κλαδέψει. Για τη φύτευση της σωστό είναι να επιλέγουμε γλάστρες με σχετικά μεγάλη διάμετρο και ύψος περίπου στα τριάντα εκατοστά. Θα πρέπει να διαθέτουν τρύπες έτσι ώστε να απομακρύνεται το νερό από το πότισμα. Η ορτανσία είναι ένα οξύφιλο φυτό, και χρειάζεται συνεπώς ένα έδαφος όξινο προς ουδέτερο έδαφος,  για να αναπτυχθεί σωστά.

Το ιδανικό χώμα για τη μεταφύτευση της, είναι από παράδοση το καστανόχωμα, δηλαδή εκείνο που υπάρχει κάτω από τις καστανιές. Αν δεν μπορούμε να το βρούμε εύκολα, μπορούμε να πάρουμε ένα φυτόχωμα ειδικά σχεδιασμένο για τα οξύφιλα φυτά από ένα γεωπονικό καταστήματα ή φυτώριο για να τις φυτέψουμε. Συνήθως, θα συναντήσουμε στο εμπόριο μικρές συσκευασίες με φυτόχωμα για οξύφιλα φυτά με χωρητικότητα συνήθως των  20 λίτρων.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Πεύκη αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Πεύκη. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner