Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Νέα Ιωνία Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Νέα Ιωνία αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Νέα Ιωνία αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Νέα Ιωνία αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Νέα Ιωνία αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Νέα Ιωνία.

Σωστό κλάδεμα και τρόποι πολλαπλασιασμού της Κάννας

Θα πρέπει να κλαδεύουμε την κάννα μια φορά το χρόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αφού πρώτα έχουν ξεραθεί τα φύλλα αλλά και τα λουλούδια της. Το κλάδεμα θα πρέπει να γίνεται από χαμηλά και συγκεκριμένα σε απόσταση 15 με 20 εκατοστά από το έδαφος. Μπορούμε επιπλέον να αφαιρούμε κατά τα τέλη του καλοκαιριού τα φύλλα όπως και τα ξεραμένα λουλούδια, έτσι ώστε να ενισχύσουμε τη φθινοπωρινή της ανθοφορία.

Όσον αφορά το πολλαπλασιασμό της, ενδέχεται να δημιουργήσουμε καινούρια φυτά κάννας από σπόρο. Δεν είναι όμως κάτι που συνηθίζεται αφού με το τρόπο αυτό καθυστερούν σημαντικά να ανθίσουν τα νέα μας φυτά. Ο πιο εύκολος τρόπος για να τη πολλαπλασιάσουμε είναι αυτός με ριζώματα, δηλαδή με τους υπόγειους βλαστούς που διαθέτει το φυτό μας και μας δίνουν καινούρια φυτά τα οποία ανθίζουν πολύ γρήγορα.

Κατά τις αρχές του χειμώνα και αφού πρώτα ξεραθούν τα φυτά της κάννας, είναι δυνατό να αφαιρέσουμε με προσοχή τα ριζώματα από το χώμα της και να τα συντηρήσουμε σε κάποιο δροσερό μέρος, πιθανόν σε ένα κουτί το οποίο και έχουμε γεμίσει με πριονίδι. Στην αρχή της άνοιξης, φυτεύουμε τα ριζώματα ξανά στο χώμα είτε σε μια γλάστρα, αφού πρώτα τα κόψουμε σε μικρότερα κομμάτια, ώστε το κάθε κομμάτι από το ρίζωμα να έχει το λιγότερο ένα οφθαλμό για να βλαστήσει.

Μια ακόμα πληροφορία για εσάς είναι ότι στο εξωτερικό, ειδικά στην Αμερική τη κάννα θα τη συναντήσουμε με την ονομασία indian shot. Σε μετάφραση σημαίνει ινδιάνικος πυροβολισμός και οφείλεται στους μικρούς μαύρους σπόρους της οι οποίοι λόγω της σκληρότητάς τους, αναφέρεται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για σκάγια όπλων.

Το φυτό Στρελίτσια

Ένα φυτό με απίστευτη εμφάνιση, που δεν είναι τυχαίο ότι ονομάζεται επίσης και πουλί του παραδείσου.  Η στρελίτσια ή αλλιώς στερλίτσια όπως την ονομάζουνε μερικοί, είναι ένα αειθαλές καλλωπιστικό φυτό. Ξεχωρίζει για εκείνα τα εντυπωσιακά πορτοκαλί με μπλε άνθη της, τα οποία και θυμίζουν ράμφος από παραδείσιο πουλί. Η καταγωγή της είναι από τη Νότια Αφρική και χαρακτηρίζεται από αργή ανάπτυξη.

Το ύψος της φτάνει αυτό των δύο μέτρων και διαθέτει μεγάλα όπως και στενόμακρα ιδιαίτερα πράσινα φύλλα, τα οποία έχουν ωοειδές σχήμα με πολύ μακρύ μίσχο. Η στρελίτσια είναι ένα φυτό που ανθίζει τη καλοκαιρινή περίοδο όπως και αυτή του φθινοπώρου και τα λουλούδια της μπορούν να διατηρηθούν μέσα σε βάζο μέχρι και ένα μήνα από τη κοπή τους στη Νέα Ιωνία.

Οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη της Στρελίτσιας

Η στρελίτσια είναι ένα φυτό που προτιμά τα γόνιμα εδάφη, που να είναι πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία αλλά και να διαθέτουν επίσης καλή αποστράγγιση. Μα χαρίσει τη πλούσια ανθοφορία της ευδοκιμώντας σε θέσεις με ηλιοφάνεια είτε με μικρή σκιά. Τη φυτεύουμε συχνά σε βραχόκηπους, όπως επίσης και σε παραθαλάσσια μέρη αφού είναι κατά κάποιο τρόπο ανθεκτική στην αλατότητα.

Σωστό είναι να τις εξασφαλίζουμε μια προφυλαγμένη θέση όταν τη φυτεύουμε, αφού είναι φυτό αρκετά ευαίσθητο στη παγωνιά του χειμώνα, όπως επίσης και στους βοριάδες. Για να τη φυτέψουμε σε γλάστρα, καλό είναι να επιλέξουμε ένα μπαλκόνι με νότια έκθεση, έτσι ώστε να  αναπτυχθεί δίνοντας μας πληθώρα λουλουδιών.

Πότισμα, λίπανση και κλάδεμα της Στρελίτσιας

Οι απαιτήσεις της στερλίτσιας σε πότισμα είναι και χρειάζεται να τη ποτίζουμε με συχνότητα μια φορά την εβδομάδα, κατά τη περίοδο της άνοιξης αλλά και του φθινοπώρου, ενώ κατά τη καλοκαιρινή περίοδο χρειάζεται πότισμα ανά δύο φορές την εβδομάδα. Πρόκειται για ένα φυτό με μέτριες απαιτήσεις σε λίπανση που χρειάζεται να του βάζουμε ένα πλήρες κοκκώδες λίπασμα ανά δυο μήνες ανάμεσα της άνοιξης και του καλοκαιριού και μια φορά κατά τις αρχές του φθινόπωρου.

Όταν είναι φυτεμένη σε γλάστρα, θα πρέπει να προσθέτουμε ένα υγρό λίπασμα ανθοφορίας μια φορά ανά μήνα στο διάστημα από τις αρχές της άνοιξης έως και τα μέσα του φθινοπώρου. Δεν απαιτεί κλάδεμα, ωστόσο είναι απαραίτητο να προβούμε σε απομάκρυνση των ανθών και των φύλλων της αφού ξεραθούν, έτσι ώστε να ενισχύσουμε την ανάπτυξη νέων λουλουδιών. Εφόσον επιθυμούμε τη δημιουργία καινούργιων φυτών στρελίτσιας, μπορούμε να το κάνουμε με τη φύτευση σπόρου, ο οποίος ωστόσο χρειάζεται αρκετούς μήνες για να βλαστήσει.

Εναλλακτικά, μπορούμε να τη πολλαπλασιάσουμε με πολύ μεγαλύτερη ευκολία, διαιρώντας τα υπόγεια της ριζώματα, κατά τη διαδικασία της μεταφύτευσης. Κατά τη μέθοδο πολλαπλασιασμού με διαίρεση των φυτών, θα πρέπει να φροντίζουμε να διατηρούμε ένα τουλάχιστον βλαστό από το φυτό, ο οποίος να έχει το ελάχιστο τρία φύλλα για τη μεταφύτευση του.

 

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Νέα Ιωνία αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα φροντίζουν να σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό στη κάθε σας περίσταση στη Νέα Ιωνία. Θα είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας, προσφέροντας σας μοναδικές στιγμές σε κάθε περίσταση. Τα άνθη μας είναι στο σύνολο τους της ύψιστης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο eshop μας, έτσι ώστε να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner