Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Αχαρναί Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Αχαρναί αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Αχαρναί αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Αχαρναί αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στις Αχαρναί αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στις Αχαρναί.

Φροντίδα των φυτών εσωτερικού χώρου

Τα φυτά έχουν αυτή την ικανότητα, της μεταμόρφωσης της εικόνας του κάθε χώρου στον οποίο τα τοποθετούμε, ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για το σαλόνι του σπιτιού μας, την είσοδο μιας πολυκατοικίας ή το γραφείο μας. Κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του ξεχωριστή ομορφιά. Οι επιλογές είναι πολλές και μπορούν να προσαρμόζονται στη διακόσμηση του κάθε χώρου. Επίσης, κάποια από τα φυτά εσωτερικού χώρου, έχουν την ιδιότητα να καθαρίζουν τον αέρα του σπιτιού μας.

Φως και θερμοκρασία που προτιμούν τα φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι πιο ανθεκτικά από νομίζουμε, αρκεί να τα τοποθετήσουμε στη κατάλληλη θέση. Όπως γίνετε με όλα τα φυτά, έτσι και αυτά χρειάζονται φως. Φροντίζουμε να τα τοποθετούμε σχετικά κοντά σε παράθυρα, ωστόσο με τρόπο τέτοιο ώστε να μη δέχονται τις απευθείας ακτίνες του ήλιου, οι οποίες μπορεί να τους προκαλέσουν εγκαύματα στα φύλλα. Αν ο χώρος μας δεν είναι ιδιαίτερα φωτεινός, μπορούμε να επιλέξουμε φυτά όπως το σπαθίφυλλο.

Αυτά έχουν την ικανότητα να επιβιώνουν και να ανθίζουν ακόμα και σε χώρους με μειωμένο φως. Σημειώστε ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ευαίσθητα στην παγωμένη ατμόσφαιρα, ειδικά σε θερμοκρασίες κάτω από 10 βαθμούς, γι’ αυτό και είναι καλό να μην έρχονται σε επαφή με τα παγωμένα τζάμια κατά τη περίοδο του χειμώνα. Προτιμάμε γενικότερα σημεία με καλό αερισμό αλλά και μέτρια υγρασία, τα οποία να βρίσκονται μακριά από θερμαντικά σώματα, όπως είναι το καλοριφέρ και το τζάκι.

Μεταφύτευση των φυτών εσωτερικού χώρου

Καθώς ο χρόνος περνάει, το φυτό μας θα μεγαλώσει αρκετά και θα χρειαστεί μεταφύτευση σε μεγαλύτερη γλάστρα. Αυτή μπορεί να είναι πλαστική είτε και πήλινη. Η κατάλληλη εποχή για μεταφύτευση είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο. Θα πρέπει να κάνουμε χρήση ειδικού φυτοχώματος για φυτά εσωτερικού χώρου, που να είναι εμπλουτισμένο σε θρεπτικά συστατικά.

Επιλέγουμε μια γλάστρα λίγο μεγαλύτερη από αυτή που βρισκόταν το φυτό μας. Φροντίζουμε ώστε να έχει τρύπες στη βάση, έτσι ώστε να μπορεί να φεύγει το νερό. Θα χρειαστούμε ακόμη το αντίστοιχο πιατάκι ή ακόμη και ένα διακοσμητικό κασπώ, για να μη λερώνουμε το πάτωμα κατά τη διάρκεια του ποτίσματος των φυτών.

Ανάγκες σε πότισμα

Η πιο συνηθισμένη αιτία που δημιουργεί προβλήματα στα φυτά μας, είναι το υπερβολικό νερό. Πριν τα ποτίσουμε, θα πρέπει να ελέγχουμε πρώτα ότι το χώμα τους έχει στεγνώσει. Αν διαπιστώσουμε ότι έχει ακόμη υγρασία, τότε δεν τα ποτίζουμε. Αν το φυτό βρίσκεται σε διακοσμητικό κασπώ το οποίο δεν έχει τρύπες, θα πρέπει να το έχουμε κατά νου μας, καθώς το νερό που προσθέτουμε συγκεντρώνεται στη βάση του κασπώ και επομένως τα φυτά μας υποφέρουν.

Θα πρέπει να φροντίζουμε να αδειάζουμε συχνά το νερό από το πιατάκι και αν το φυτό μας βρίσκεται σε γλάστρα, που δεν γίνετε εύκολα η απομάκρυνση του νερού, θα πρέπει να ποτίζουμε σε μικρές ποσότητες ώστε να μη σαπίσει. Γενικότερα, τα φυτά εσωτερικού χώρου χρειάζονται πότισμα σχεδόν μία φορά τη βδομάδα. Αυτό φυσικά προσαρμόζεται ανάλογα με το φυτό και την εποχή.

Οι ανάγκες σε λίπασμα

Τα φυτά έχουν σημαντικές ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά. Τα χρειάζονται για να αναπτυχθούν αλλά και να διατηρήσουν το λαμπερό χρώμα τους. Για αυτό το λόγο, προσθέτουμε υγρό διαλυτό σε νερό λίπασμα, δύο φορές το μήνα, κατά τη περίοδο της άνοιξης και το φθινοπώρου. Τον χειμώνα και τους καλοκαιρινούς μήνες η λίπανση είναι καλό να αποφεύγεται.

Υπάρχουν διαφορετικά είδη υγρού λιπάσματος που μπορούμε να προμηθευτούμε. Εξειδικευμένο λίπασμα για πράσινα φυτά που είναι σχεδιασμένο κατά κόρον για τη βλάστηση, αυτά που είναι κατάλληλα για ανθοφορία, καθώς και αυτά γενικής χρήσης. Υπάρχουν ακόμη και ειδικά λιπάσματα, για συγκεκριμένα φυτά όπως για παράδειγμα για τις ορχιδέες.

Υπηρεσίες Laura Flowers Αχαρναί αποστολή λουλουδιών

Στο ανθοπωλείο μας Laura Flowers αναλαμβάνουμε πληθώρα εκδηλώσεων και κοινωνικών περιστάσεων. Μπορούμε να καλύψουμε την κάθε σας ανάγκη, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, τόσο από λουλούδια, όσο και από φυτά εσωτερικού χώρου.

Οι σχεδιαστές μας μετά από μελέτη, θα εφαρμόσουν την τεχνική, αλλά και την εμπειρία τους για να σας προσφέρουν υπηρεσίες στολισμού για:

Γαρδένια

Πρόκειται για ένα φυτό υψηλής καλλωπιστικής αξίας, το οποίο παράλληλα, είναι και αρκετά δημοφιλές στη χώρα μας. Είναι ένα είδος θάμνου, με μεθυστικό άρωμα. Η καταγωγή του είναι από την Ιαπωνία, ενώ το φύλλωμα του είναι λεπτό με λευκά άνθη και είναι κατάλληλο για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Ως εσωτερικό φυτό, τοποθετείτε συνήθως σε σκάλες και πυλωτές και σπανιότερα στο εσωτερικό των σπιτιών.

Χρειάζεται ελαφρύ φωτισμό και όχι άμεση επαφή με τον ήλιο. του αρέσουν οι θερμοκρασίες μεταξύ δεκαπέντε με τριανταπέντε βαθμούς κελσίου, δηλαδή η υψηλές. Εμφανίζει έντονες προβλήματα στην έλλειψη σιδήρου, οπότε χρειάζεται τακτικά συμπληρώματα. Θα πρέπει να αφαιρούμε τα μπουμπούκια για αποτελεσματική ανθοφορία, να ψεκάζουμε τα φύλλα και να προσέχουμε, ώστε το πότισμα να είναι τακτικό και να έχει σωστή αποστράγγιση.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Αχαρναί αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στις Αχαρναί. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner