Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Πεντέλη Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Πεντέλη αποστολή λουλουδιών - Online ανθοπωλείο
Πεντέλη αποστολή λουλουδιών – Online ανθοπωλείο

Πεντέλη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στη Πεντέλη αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στη Πεντέλη.

Εντυπωσιακά και μεγάλα λουλούδια

Οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουν τα λουλούδια. Είναι μια από τις πιο όμορφες εικόνες που μπορούμε να συναντήσουμε στο περιβάλλον, είτε αυτό της οικείας μας είτε αυτό της φύσης. Είναι αυτά τα αρμονικά σχήματα και τα έντονα ποικίλα χρώματα που μας προκαλούν δέος. Θα τα βρείτε σε μια αρκετά μεγάλη ποικιλία στη φύση.

Το κάθε λουλούδι έχει μια δική του ιδιαίτερη ομορφιά. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό τους που τα κάνει να φαίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά, είναι και το μέγεθος τους. Τα μεγάλα λουλούδια έχουν ένα δικό τους κοινό από θαυμαστές και είναι ένα σημείο αναφοράς για όσους αγαπάνε τη κηπουρική. Θα ξεχωρίσουν ανάμεσα στα άλλα φυτά που έχουμε στο κήπο μας γεμίζοντας μας με ιδιαίτερα αισθήματα.

Ντάλια

Όταν μιλάμε για φυτά με μεγάλα λουλούδια, ένα φυτό που μας έρχεται στο μυαλό είναι η ντάλια. Πρόκειται για ένα δημοφιλές κονδυλώδες φυτό το οποίο φυτεύεται σε όλο τον κόσμο. Οι ποικιλίες ντάλιας που θα συναντήσουμε είναι πολλές  με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη λουλουδιού. Επίσης, θα τις βρούμε σε απίστευτα χρώματα, όπως λευκό και κρεμ, μέχρι κίτρινο και ροζ, ίσως και σκούρο κόκκινο που να πλησιάζει σχεδόν το μαύρο.

Τα πολύ όμορφα λουλούδια της είναι μια εξαιρετικά δημοφιλή επιλογή για το στολισμό των βάζων στη Πεντέλη. Oι ντάλιες έχουν ανάγκη από ήλιο και χρειάζονται αρκετές ώρες ηλιοφάνειας ώστε να μας δώσουν τη πλούσια ανθοφορία τους. Θα πρέπει λοιπόν να επιλέγουμε μια ηλιόλουστη θέση στο κήπο μας, που να προστατεύεται από τους δυνατούς ανέμους, για τη φύτευση τους.

Oρτανσία

Η ορτανσία είναι ένα λουλούδι που ξεχωρίζει για τα υπέροχα και μεγάλα άνθη της. Τα συναντάμε σε αποχρώσεις του άσπρου, ροζ και μπλε χρώματος. Στις μέρες μας θα τις συναντήσουμε πλέον και σε ποικιλίες με αποχρώσεις μωβ και κίτρινες, ακόμη και σε κόκκινες και πορτοκαλί. Εκτός από τις θαμνώδεις ποικιλίες θα βρούμε και αναρριχώμενες οι οποίες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

Τα λουλούδια της συνεχίζουν να είναι πανέμορφα ακόμη και όταν αποξηραθούν. Διατηρούν τη καλλωπιστική τους αξία αποτελώντας μία εξαιρετική επιλογή για το στολισμό των βάζων μας. Αναπτύσσεται και ανθοφορεί καλύτερα  σε θέσεις δροσερές με ίσκιο και αγαπά τη ζέστη και την υγρασία, όχι όμως και το έντονο σε άμεση επαφή ηλιακό φως. Είναι αρκετά ανθεκτική στη παγωνιά και στις μικρές θερμοκρασίες του ελληνικού χειμώνα, αλλά είναι ευαίσθητη σε δυνατούς ανέμους και ειδικά τους βοριάδες.

Αμαρυλλίδα

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και μεγάλο λουλούδι που δεν θα μπορούσε να λείπει από τον αντίστοιχο κατάλογο. Η αμαρυλλίδα θα μας γοητεύσει με τα ιδιαίτερα μεγάλα και πολύχρωμα άνθη που προβάλλουν πάνω στους μακριούς και δυνατούς μίσχους που διαθέτει. Υπάρχουν αρκετές ποικιλίες της που μπορούν να φυτεύονται είτε σε παρτέρια στο κήπο μας, είτε σε κάποια γλάστρα στο μπαλκόνι. Τα πανέμορφα λουλούδια τους θα τα χαρούμε κατά το τέλος του χειμώνα, την εποχή δηλαδή που ανθίζει η αμαρυλλίδα.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί των λουλουδιών της είναι πάρα πολύ και ως βάση το λευκό, κόκκινο, πορτοκαλί και ροζ χρώμα. Εμφανίζουν πολύ ωραίες διχρωμίες οι οποίες έχουν χαρακτηριστικές ραβδώσεις. Η αμαρυλλίδα, είναι ένα λουλούδι που μπορεί να καλλιεργηθεί ακόμη και χωρίς χώμα. Αναπτύσσεται και μέσα στο νερό, χαρίζοντας μας εντυπωσιακά λουλούδια. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ειδικό βάζο, ένα με στενό στόμιο για να τοποθετήσουμε τον βολβό της.

Καμέλια

Η καμέλια έχει μεγάλα και υπέροχα λουλούδια. Είναι ένας εντυπωσιακός ανθοφόρος καλλωπιστικός θάμνος και διαφέρει για τα γυαλιστερά φύλλα της αλλά και τα πανέμορφα μονά είτε και διπλά λουλούδια της σε αποχρώσεις του λευκού, ροζέ και κόκκινου χρώματος. Ένα φυτό μοναδικής καλλωπιστικής αξίας, που φθάνει σε ύψος 2 έως και 3 μέτρα, ενώ η άνθηση της γίνετε στο διάστημα από τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Θα πρέπει να επιλέγουμε μια θέση με σχετική σκιά και δροσιά που να προστατεύεται από τους δυνατούς ανέμους. Η καμέλια υποφέρει στο ζεστό και ξηρό περιβάλλον, όπως επίσης και όταν βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον ήλιο. Συγκεκριμένα, ο έντονος πρωινός ήλιος σε σχέση με την υψηλή θερμοκρασία που έρχεται μετά από τη νυχτερινή παγωνιά, προκαλεί τη σημαντική πτώση των λουλουδιών της.

Ιβίσκος

Ένα από τα δημοφιλέστερα λουλούδια που μπορούμε να βάλουμε στο κήπο μας. Διαθέτει μεγάλα και εντυπωσιακά άνθη σε αποχρώσεις του λευκού, του μωβ και του  κόκκινου όπως και του πορτοκαλί. Αυτά φανερώνονται μέσα από τα χαρακτηριστικά του τριγωνικά και οδοντωτά. Ένα από τα πιο γνωστά είδη του είναι ο συριακός, ο οποίος ανθίζει το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Χαρακτηριστικό του τα μεγάλα σε αριθμό λουλούδια του, που ωστόσο διατηρούνται μόνο για 1 με 2 μέρες.

Ο ιβίσκος αγαπά τα μέρη με πολύ ήλιο και μεγαλώνει ωραία σε θέσεις προφυλαγμένες από τα ρεύματα του αέρα, ειδικά από τους βορινούς ανέμους. Σε θέσεις με ήλιο, θα έχει πιο πλούσια ανθοφορία, ενώ αντίθετα στις θέσεις με σκιά η εμφάνιση των λουλουδιών του είναι περιορισμένη. Να θυμάστε ότι είναι ένα λουλούδι ευαίσθητο στις μικρές θερμοκρασίες, αφού όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι κοντά στο μηδέν, χάνει το φύλλωμα του και παγώνει.

 

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Πεντέλη αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στη Πεντέλη. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner