Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Κουκάκι Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Κουκάκι αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Κουκάκι αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Κουκάκι αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Κουκάκι αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Κουκάκι.

Παχύφυτα

Τα παχύφυτα είναι μια δημοφιλή κατηγορία φυτών που διαθέτουν παχιά και σαρκώδη φύλλα. Αυτά έχουν την ιδιότητα να λειτουργούν ως αποθήκες νερού, οι οποίες και χρησιμεύουν για να μπορούν να επιβιώσουν όταν οι συνθήκες που επικρατούν είναι αυτές της ξηρασίας και έλλειψης νερού. Τα φυτά αυτά δεν χρειάζονται συχνό πότισμα αφού απορροφούν το νερό που χρειάζονται κατά κύριο λόγο από τους υδρατμούς του περιβάλλοντος και όχι από το ριζικό τους σύστημα, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να σαπίσουν.

Χρειάζονται πότισμα με συχνότητα μια φορά την εβδομάδα με μια μικρή αύξηση κατά τη θερμή καλοκαιρινή περίοδο. Πιο ειδικά, στη περίπτωση που τα έχουμε φυτεμένα σε κάποια γλάστρα που βρίσκεται σε ηλιόλουστη θέση.

Τα παχύφυτα έχουν ανάγκη το καλό φωτισμό για να μπορέσουν να ευδοκιμήσουν, αν και οι ανάγκες τους είναι διαφορετικές ανάλογα το κάθε είδος τους. Γενικά, σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση τους στις ηλιακές ακτίνες, ειδικά κατά τη καλοκαιρινή περίοδο αφού ενδέχεται να συναντήσουμε μεταχρωματισμούς είτε και διάφορα σημάδια στο φύλλωμα τους.

Φραγκοσυκιά

Ένας αρκετά γνωστός και διαφορετικός καρποφόρος θάμνος ή μικρό δέντρο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους νόστιμους αλλά και γλυκούς καρπούς του και ο οποίος έχει πολύ μικρές ανάγκες σε νερό. Η φραγκοσυκιά είναι ένας θάμνος ιδιαίτερα ανθεκτικός στις συνθήκες ξηρασίας για μεγάλα διαστήματα, αφού έχει την ιδιότητα να αποθηκεύει υψηλές ποσότητες νερού αλλά και θρεπτικών στοιχείων λόγω της μειωμένης του διαπνοής.

Εξάλλου, ένα χαρακτηριστικό της είναι και οι βλαστοί της φραγκοσυκιάς που ονομάζονται φυλλοκλάδια, τα οποία μοιάζουν με φύλλα ενώ στη πραγματικότητα τα φύλλα της είναι τα αγκάθια της. Η φύτευση όπως και η καλλιέργεια της φραγκοσυκιάς έχει ως ανάγκη τα αμμώδη και φτωχά, όπως ξηρά και άνυδρα εδάφη, αφού είναι ένας θάμνος που μπορεί να επιβιώσει στην έλλειψη νερού, όπως και να ευδοκιμήσει σε κλίματα με ξηρασία και υψηλές θερμοκρασίες.

Η φραγκοσυκιά απαιτεί από εμάς μόνο λίγο πότισμα κατά τη περίοδο της καρποφορίας της που συμβαίνει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό για να μπορέσουμε να αυξήσουμε το μέγεθος των καρπών της όπως και τη ποσότητα της διαθέσιμης παραγωγής.

Χαρουπιά

Αναφερόμενοι στη χαρουπιά, μιλάμε για ένα εντυπωσιακό δέντρο που διαθέτει πυκνό και γυαλιστερό φύλλωμα, ενώ οι απαιτήσεις της σε νερό αλλά και πότισμα είναι ιδιαίτερα μικρές. Η σύσταση μας είναι να γίνονται μόνο δυο με τρία ποτίσματα στη Χαρουπιά κατά τη θερμή καλοκαιρινή περίοδο έτσι ώστε να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη ανάπτυξη και συνεπώς καρποφορία. Είναι ένα καρποφόρο δέντρο που ανήκει στη κατηγορία αυτών που ανήκουν στα ξηρά και θερμά κλίματα.

Ευδοκιμεί σε περιοχές δίπλα στη θάλασσα και θεωρείται ένα φυτό με σχετική ανθεκτικότητα απέναντι στο παγετό. Μπορούμε να τη συναντήσουμε σε όλους τους τύπους των εδαφών, ακόμη και στα ξηρά και άγονα, πετρώδη και ασβεστολιθικά εδάφη.

Διαθέτει υψηλή καλλωπιστική αξία και τη φυτεύουμε σε δρόμους, είτε σε κήπους και πάρκα στο Κουκάκι. Τη καλλιεργούμε συνήθως για τα χαρούπια, τους καρπούς εκείνους που έχουν ευχάριστη και γλυκιά γεύση, όπως και περιέχουν σάκχαρα αλλά και πλήθος θρεπτικών ουσιών. Από αυτούς τους καρπούς παρασκευάζουμε το χαρουπόμελο και το χαρουπάλευρο για να κάνουμε το παστέλι.

Ανθεκτικοί καλλωπιστικοί θάμνοι

Ο κατάλογος μας συνεχίζετε παρουσιάζοντας ως πρόταση τους καλλωπιστικούς θάμνους, οι οποίοι εντυπωσιάζουν με το ξεχωριστό φύλλωμα τους. Επίσης, οι απαιτήσεις τους σε φροντίδα και περιποίηση είναι αρκετά χαμηλές οπότε είναι ιδανική επιλογή για νεοεισερχόμενους στο χώρο της κηπουρικής. Οι θάμνοι αυτού του τύπου είναι ιδανικοί για φύτευση σε γλάστρα, μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν και με τέτοιο τρόπο ώστε που να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό φράχτη από φυτά στο μπαλκόνι της οικείας μας.

Η προτίμηση μας αποτελείτε από θάμνους με ιδιαίτερα πράσινο και γυαλιστερό φύλλωμα, που να διαθέτουν δερματώδη φύλλωμα. Τέτοιοι που να παρουσιάζουν ανθεκτικότητα στις διάφορες  δύσκολες συνθήκες όπως για παράδειγμα η αγγελική, το βιβούρνο και ο ελαίαγνος. Μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή είναι και η φωτίνια η οποία ξεχωρίζει για το κόκκινο φύλλωμα της κορυφή της.

Αναρριχώμενα φυτά αντοχής

Στα φυτά με αυξημένη αντοχή θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα αναρριχώμενα φυτά. Πολλές είναι εξάλλου οι φορές που θέλουμε να δημιουργήσουμε πέργκολα στο μπαλκόνι μας, πιθανός και να διακοσμήσουμε τα κάγκελα του μπαλκονιού μας είτε ένα πλαίσιο στο τοίχο. Πρέπει λοιπόν να επιλέγουμε τα κατάλληλα αναρριχώμενα φυτά, εκείνα δηλαδή που αντέχουν στις δύσκολες συνθήκες του αέρα αλλά και της παγωνιάς.

Στη περίπτωση μας αυτή μπορούμε να φυτέψουμε το ρυγχόσπερμο, το οποίο διαθέτει ένα γυαλιστερό φύλλωμα που απαρτίζεται από μικρά λευκά αρωματικά άνθη που μοιάζουν με αυτά που παράγει το γιασεμί. Ακόμη, την αμπέλοψη η οποία έχει χαρακτηριστικά πράσινο-κόκκινα φύλλα, όπως και την αναρριχώμενη τριανταφυλλιά που διαθέτει μια άκρως  εντυπωσιακή ανθοφορία.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Κουκάκι αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Κουκάκι. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner