Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Άνω Λιόσια Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Άνω Λιόσια αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Άνω Λιόσια αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Άνω Λιόσια αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στα Άνω Λιόσια αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στα Άνω Λιόσια.

Κακή ανθοφορία των φυτών λόγω καιρικών συνθηκών και θερμοκρασίας

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν και ειδικά η θερμοκρασία, είναι ιδιαίτερα σημαντικοί παράγοντες που σχετίζονται με την ανθοφορία των φυτών. Αρκετά φυτά ενδέχεται να μην ανθίσουν λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών κατά την περίοδο της ανθοφορίας τους είτε λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών οι οποίες θα καταστρέψουν τα λουλούδια τους. Ακόμη, οι πολύ έντονοι άνεμοι, είτε ψυχροί είτε αρκετά θερμοί μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στην άνθηση και να καταστρέψουν τα λουλούδια των φυτών.

Μία ακόμη διαφορετική περίπτωση συσχετισμού μεταξύ θερμοκρασίας και ανθοφορίας, η οποία όμως είναι αρκετά ενδιαφέρουσα είναι και αυτή των φυλλοβόλων καρποφόρων δέντρων. Ποιο συγκεκριμένα, αρκετά καρποφόρα δέντρα, όπως η καλλιέργεια της κερασιάς και της μηλιάς, θα πρέπει να δεχθούν οπωσδήποτε μία περίοδο ψύχους μέσα στο χειμώνα, ώστε να σχηματίσουν ικανοπoιητική ανθοφορία μέσα στην άνοιξη.

Διαφορές ανάμεσα σε γλάστρες και κασπώ

Η πιο βασική διαφορά που συναντάμε ανάμεσα στις γλάστρες με τα κασπώ, είναι αυτή της ύπαρξης τρυπών στη βάση τους. Πιο συγκεκριμένα, οι γλάστρες διαθέτουν μία ή και περισσότερες τρύπες στη βάση τους, έτσι ώστε να απομακρύνεται το νερό που περισσεύει μετά από το πότισμα, ενώ αντίθετα τα κασπώ δε διαθέτουν. Οι γλάστρες είναι σχεδιασμένες για να φιλοξενούν πολλά διαφορετικά είδη φυτών.

Τα κασπώ είναι κατά κύριο λόγο διακοσμητικά και χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους. Συνήθως για να “στολίσουν” τις γλάστρες μας. Σε κάποιες από τις περιπτώσεις προμηθευόμαστε φυτά τα οποία είναι φυτεμένα απευθείας σε κασπώ. Αυτός είναι ωστόσο ένας βασικός λόγος που ενδέχεται τα φυτά μας μετά από λίγο καιρό καταστρέφονται, καθώς μαζεύεται νερό μέσα στο κασπώ το οποίο δεν μπορεί να απομακρυνθεί.

Η απομάκρυνση του αχρείαστου νερού είναι πολύ σημαντική για την υγεία των φυτών μας, καθώς η επιπλέον υγρασία στο χώμα δημιουργεί σαπίσματα στις ρίζες τους. Τα κασπώ έχουν πιο υψηλή διακοσμητική αξία, αλλά καλό είναι να αποφεύγουμε να φυτεύουμε απευθείας σε αυτά, αλλιώς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πότισμα. Ένας έξυπνος τρόπος για να τα χρησιμοποιούμε, είναι να τοποθετούμε μέσα τους φυτά που βρίσκονται σε μαλακές γλάστρες, ακριβώς όπως τα προμηθευόμαστε από τα φυτώρια.

Κατά αυτό το τρόπο, μπορούμε κατά το πότισμα να ελέγχουμε την ακριβή ποσότητα νερού που συγκεντρώνεται στη βάση του κασπώ. Επομένως μπορούμε και να ποτίζουμε λιγότερο ή απλά να αδειάζουμε το περιττό νερό, έτσι ώστε να διατηρούμε τα φυτά μας υγιή.

Ακόμη, σωστό είναι να επισημάνουμε ότι όσον αφορά τη χρήση σε εσωτερικούς χώρους, η φύτευση απευθείας σε κασπώ μας δίνει περισσότερες επιλογές, τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα. Προκειμένου να μειώσουμε το ρίσκο αλλά και να έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία, καλό είναι να φυτεύουμε ανθεκτικά φυτά όπως για παράδειγμα τα παχύφυτα και οι κάκτοι. Ακόμη, να φροντίζουμε να ποτίζουμε σε μικρότερες ποσότητες, έτσι ώστε να αποφύγουμε τον κίνδυνο της καταστροφής από υπερβολική υγρασία.

Λουλούδια για βάφτιση στα Άνω Λιόσια

Το μωράκι σας άνθησε σαν ένα μικρό λουλούδι και ήρθε η ώρα της βάφτισης. Το άγχος μεγάλο για την μητέρα που καλείτε να οργανώσει την τελετή. Εμείς είμαστε στον Άγιο στέφανο, για να σας παρέχουμε την εμπειρία μας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Μία εξαιρετική, αλλά και ταυτόχρονα μοντέρνα ιδέα, είναι οι θεματικές βαφτίσεις. Σε αυτές, κυρίαρχο ρόλο μπορεί να παίξουν τα λουλούδια, με την φρεσκάδα και τις ζωηρές τους αποχρώσεις. Εμείς, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε ρομαντικές ιδέες, που θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε μια μοναδική βάπτιση.

Στολισμός με λουλούδια

Τα λουλούδια έχουν κύριο λόγο σε μια θεματική βάφτιση, ειδικά εάν πρόκειται για κορίτσι. Επιλέξτε από την παλέτα του καταστήματος μας στα Άνω Λιόσια, εκείνα που αγαπάτε περισσότερο. Διαλέξτε τις αποχρώσεις εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στην θεματολογία.

Δημιουργείστε πλούσια μπουκέτα ή δημιουργείστε επιτραπέζιες γιρλάντες για τα τραπέζια. Ακόμα, εφόσον έχετε χώρο φωτογράφισης με το μωρό, μπορείτε να κάνετε μια αψίδα με λουλούδια. Οι πινελιές αυτές θα προσθέσουν ζωντάνια και μεγαλοπρέπεια στον χώρο .

Διακοσμητικά με λουλούδια

Χρησιμοποιείστε διακοσμητικά, τα οποία συνδυασμένα με άνθη θα πλαισιώσουν αρμονικά την τελετή σας. Χρησιμοποιήστε μεταλλικά κουτιά,γεμάτα με φρέσκα ή και αποξηραμένα άνθη, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια μοντέρνα νότα στον στολισμό στα Άνω Λιόσια.

Προσθέστε γυάλινες καμπάνες είτε και μπάλες, γεμάτες με άνθη, τα οποία θα διαφαίνονται μέσα από το γυαλί. Μία ακόμα ιδέα, αποτελεί και η χρήση διακοσμητικών κλουβιών, με υφάσματα και λουλούδια στους ίδιους χρωματικούς τόνους.

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα λουλούδια

Σημαντικό ρόλο στο σκηνικό μιας βάπτισης, διαδραματίζει και το τραπέζι ευχών. Συνήθως, σε αυτό τοποθετούμε βάζα με λουλούδια σε διάφορα μεγέθη. Συνδυάστε μοντέρνα φανάρια και γεωμετρικά κηροπήγια με κεριά και λουλούδια, για μια ιδιαίτερη αισθητική.

Ακόμη, δώστε προσοχή στο βιβλίο των ευχών, εκεί και όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα αφήσουν τις καλύτερες ευχές για το μωράκι σας. Στολίστε το ως ένα ανθολόγιο, με τα κατάλληλα άνθη, φυσικά είτε και αποξηραμένα. Μπορείτε ακόμα, να δημιουργήσετε γεωμετρικά σχήματα από λουλούδια και κοτσάνια, σε σχήματα που περιορίζονται μόνο από την φαντασία σας.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Άνω Λιόσια αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στα Άνω Λιόσια. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner