Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Κρυονέρι Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Κρυονέρι Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Κρυονέρι αποστολή λουλουδιών – online ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο LAURA SPRING FLOWERS, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις λουλουδιών. Το online ανθοπωλείο μας στο Κρυονέρι, διαθέτει άνθη, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας  και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στο Κρυονέρι. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στο Κρυονέρι.

Επιλέξτε το σωστό χρώμα για λουλούδια κηδείας

Καθώς βλέπουμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους ανθρώπους να αναχωρούν για το τελευταίο τους ταξίδι, θέλουμε να τους δώσουμε όλη μας την αγάπη. Να τους προσφέρουμε όλη την ζεστασιά της ψυχής μας.

Στην θρησκεία μας, τον χριστιανισμό, υπάρχει μια σειρά από παραδόσεις και δοξασίες, που συνδέονται με το μυστήριο της ταφής. Οι πενθούντες πληρώνουν ένα φόρο τιμής για τελευταία φορά, φέρνοντας στεφάνια ή μπουκέτα από λουλούδια.

Ωστόσο, πολλοί δεν γνωρίζουν τι χρώμα να επιλέξουν για τα λουλούδια που θα αποφασίσουν να προσφέρουν στην κηδεία. Εμείς είμαστε εδώ, για να σας ανακουφίσουμε από το άγχος, δίνοντας σας τις απαραίτητες πληροφορίες, μέσω της εμπειρίας μας.

Ο συνδυασμός χρωμάτων στα λουλούδια και η σημασία της

Η παράδοση της αποστολής λουλουδιών σε μια κηδεία, υπάρχει εδώ και αιώνες. Κατά την διάρκεια της, έχουν υπάρξει διάφορες αναθεωρήσεις, ίσως και δόσεις μυστικισμού. Μία από αυτές αναφέρει ότι το λάθος χρώμα στα λουλούδια μπορεί να προκαλέσει έως και την οργή των ουρανών.

Τι χρώμα να επιλέξω στην online παραγγελία μου; Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα από 2 βασικές κατηγορίες:

  • ζεστές αποχρώσεις
  • κρύες αποχρώσεις

Η κάθε μία από αυτές έχει την ιδιαίτερη σημασία της στην παράδοση της κηδείας. Για να προσδιορίσουμε σωστά την επιλογή του χρώματος των λουλουδιών, θα πρέπει να εξετάσουμε λεπτομερώς την κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες.

Ζεστές αποχρώσεις χρωμάτων για λουλούδια κηδείας

Το κίτρινο χρώμα

Αυτή η απόχρωση, πιστεύεται από παράδοση, ότι συμβολίζει τη ζεστασιά, τη φιλία και την ζωτικότητα. Ορισμένοι πιστεύουν ότι θα ήταν ακατάλληλη η χρήση της τη μέρα της κηδείας. Το κίτρινο χρώμα συμβολίζει μια μετάβαση, αυτή του πεθαμένου σε μια ζωή καλύτερη, αυτή του ήλιου.

Επιλέγοντας ένα μπουκέτο από τέτοιες αποχρώσεις στο Κρυονέρι, δείχνουμε την πίστη μας ότι ο θανών έχει βρει τον δρόμο του στην αιωνιότητα.

Το πορτοκαλί χρώμα στα λουλούδια

Αυτό το χρώμα, συμβολίζει την φωτιά, την ενέργεια και την θερμότητα. Σύμφωνα με την παράδοση, συμβολίζει ότι ο θανών, είχε μια ψυχή με μεγάλο εύρος και ζεστασιά. Κατά την παράδοση του πένθους την απόχρωση συμβολίζει τη ζεστασιά και το εύρος του αείμνηστου ψυχής.

Τα πορτοκαλί χρώμα των λουλουδιών, αναφέρετε στην ενθουσιώδη και ενεργή ζωή του θανόντος. Συμβολίζει ότι οι καρδιές των αγαπημένων του θα καίνε στην ανάμνηση του.

Το κόκκινο χρώμα

Είναι το χρώμα της αγάπης, του πάθους, αλλά και της ενέργειας. Αυτή η επιλογή, από πλευράς των πενθούντων, εκφράζει την δύναμη της αγάπης και την πίκρα της αναντικατάστατης απώλειας τους.

Από παράδοση, το κόκκινο χρώμα των λουλουδιών, εκφράζει ότι ο θανών είχε μια ισχυρή αλλά και θαρραλέα ψυχή.

Το ροζ χρώμα στα λουλούδια

Πρόκειται για το σύμβολο της αγγελικής χάρης και της αθωότητας. Είναι καταλληλότερη, για να τιμήσουμε άτομα νεαρότερης ηλικίας είτε παιδιά. Ένα χρώμα που συμβολίζει τα αγγελικά στοιχεία.

Επιλέγοντας αυτή την απόχρωση, καλούμαι σύμφωνα με την παράδοση φύλακες αγγέλους, οι οποίοι βοηθούν στην ανάπαυση της ψυχής του θανόντος.

Δροσερές αποχρώσεις λουλουδιών για κηδεία

Οι αποχρώσεις αυτές, θεωρείτε ότι εκφράζουν παραδοσιακά την θλίψη. Τα δροσερά χρώματα, συνδέονται με έννοιες όπως το κλάμα, ο πόνος και το ξεθώριασμα της ζωής. Στο κατάστημα μας, θα βρείτε τις πιο κατάλληλες αποχρώσεις.

Συνθέσεις λουλουδιών στο χρώμα της πασχαλιάς

Αυτή η απόχρωση συμβολίζει ότι ο θανών, έχει ολοκληρώσει τις επίγειες υποθέσεις του, πριν το τέλος της ζωής του. Οι μωβ αποχρώσεις, χαρακτηρίζουν την ψυχή του θανόντα ως αξιοπρεπεί και ευγενική.

Συνθέσεις λουλουδιών σε μπλε απόχρωση

Είναι και αυτή που χρησιμοποιείτε πιο συχνά σε κηδείες. Συνδέεται με το πόνο και τη θλίψη. Εφόσον θέλουμε να δείξουμε την ισχυρή πικρία μας για την απώλεια στο τελευταίο ταξίδι του πεθαμένου, είναι συνετό να επιλέξουμε στις συνθέσεις μας, χρώματα από την συγκεκριμένη παλέτα.

Συνθέσεις λουλουδιών σε γαλάζια απόχρωση

Είναι το χρώμα της αγνότητας και της σεμνότητας. Ο ουράνιος κόσμος, συμβολίζετε από αυτό. Αντικατοπτρίζει την ειρηνική παραίτηση του θανόντος από τα εγκόσμια.

Είναι μια απόχρωση πιο κατάλληλη για κηδείες παιδιών και γυναικών, καθώς συμβολίζει την αρχοντιά, την καθαρότητα αλλά και την αθωότητα της ψυχής τους.

Συνθέσεις λουλουδιών ανάλογα με το φύλο του θανόντος

Ο καθένας μας, θέλει να δώσει το τελευταίο αντίο, την ημέρα της κηδείας ενός αγαπημένου προσώπου. Τα συλλυπητήρια, είναι το τελευταίο μας δώρο στους κοντινούς τους ανθρώπους. Επομένως, η επιλογή των λουλουδιών, θα πρέπει να γίνετε με μεγάλη προσοχή, λαμβάνοντας υπόψιν το φύλο του νεκρού.

Στην κηδεία ενός άνδρα, οι ψυχρές γαλάζιες αποχρώσεις είναι πιο ενδεικτικές. Μια καλή επιλογή, για να εκφράσουμε την πικρία που νιώθουμε για την αναντικατάστατη απώλεια κατά το μέγιστο δυνατόν.

Μια ακόμα απόχρωση που μπορούμε σκόπιμα να δώσουμε, είναι και η κόκκινη. Τα κόκκινα λουλούδια, είναι αυτά που εκφράζουν την στοργή και την αγάπη μας, για τον άνθρωπο που φεύγει.

Μπορούμε ακόμα να παρουσιάσουμε λουλούδια με δροσερά χρώματα, όπως οι ορτανσίες και οι ίριδες.  Τα γαρύφαλλα και οι γλαδιόλες, είναι τα πλέον κατάλληλα, από την γκάμα των ζεστών αποχρώσεων για τις συνθέσεις λουλουδιών.

Στην κηδεία μιας γυναίκας, είναι καλύτερο να επιλέξουμε λουλούδια, που να συμβολίζουν και να εκφράζουν την χάρη, την ομορφιά και την ευθραυστότητα. Αυτά εκφράζονται συνήθνς μέσα από τις αποχρώσεις του κρίνου.

Παραδοσιακά, χρησιμοποιούνται ως τελευταίος φόρος τιμής και τα κόκκινα τριαντάφυλλα. Τα άνθη λεβάντας, συμβολίζουν την δύναμη των οικείων του θανόντος να αντιμετωπίσουν την απώλεια τους.

Οι συνθέσεις λευκών λουλουδιών, όπως τα τριαντάφυλλα και τα κρίνα, συμβολίζουν την μετάβαση της ψυχής του αγαπημένου μας προσώπου σε ένα καλύτερο κόσμο, αυτό των ουρανών.

Ο θάνατος των αγαπημένων μας προσώπων, είναι πάντοτε μια ανεπανόρθωτη απώλεια. Ο τελευταίος τρόπος έκφρασης της στοργής μας και της αγάπης μας, είναι η αποστολή λουλουδιών, την ημέρα της κηδείας του θανόντος.

Οι παραδόσεις αναφέρουν, ότι η επιλογή της σωστής σύνθεσης λουλουδιών είναι απαραίτητη. Δεν είναι μόνο ένα μέσο πληρωμής του ύστατου φόρου τιμής στον αποθανόντα. Είναι ακόμα ένας τρόπος να βοηθήσουμε την ψυχή του, στην πορεία της για τον παράδεισο.

Γιατί να επιλέξετε το Laura Flowers στο Κρυονέρι για τις ανθοσυνθέσεις σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στο Κρυονέρι. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +30 21 0331 4984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop  μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner