Shopping Cart
         Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30 – 20:00

Άνοιξη Αποστολή Λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Άνοιξη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο
Άνοιξη αποστολή λουλουδιών online ανθοπωλείο

Άνοιξη αποστολή λουλουδιών Online Ανθοπωλείο

Στο ανθοπωλείο Laura Flowers, ειδικευόμαστε στις συνθέσεις και στην αποστολή λουλουδιών, για κάθε τύπο περίστασης. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αστείρευτη αγάπη μας για τα άνθη, μας έχουν καταξιώσει στις καρδιές των πελατών μας, στο πέρασμα του χρόνου.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους περίσταση στην Άνοιξη αποστολή λουλουδιών. Οι στιγμές σας είναι μοναδικές και για εμάς. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση με επαγγελματισμό και πάθος, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο.

Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση, είτε για οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε, μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι μας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, όπως και θα αναλάβουν την αποστολή της κάθε σας παραγγελίας στην Άνοιξη.

Είδη γλάστρας που υπάρχουν για να επιλέξουμε

Υπάρχουν πληθώρα από γλάστρες και κασπώ. Μπορούμε να κάνουμε την επιλογή μας ανάλογα με το σχήμα, το μέγεθος αλλά και τη ποιότητα του υλικού, από το οποίο έχουν κατασκευαστεί. Ένας βασικός διαχωρισμός γίνετε σύμφωνα με το σχήμα της γλάστρας. Αυτές διαχωρίζονται στις κλασικές γλάστρες όπου η βάση τους είναι στρογγυλή βάση. Στις τετράγωνες γλάστρες με την ανάλογη τετράγωνη βάση καθώς και στις στενόμακρες γλάστρες, αυτές τις οποίες συνήθως αναφέρουμε ως ζαρντινιέρες.

Όσον αφορά το υλικό κατασκευής, ο διαχωρισμός γίνετε σε πλαστικές, πήλινες, ξύλινες αλλά και μεταλλικές. Κάθε μια από αυτές έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των συγκεκριμένων τύπων γλαστρών και εξαρτάτε από το υλικό από το οποίο έχουν κατασκευαστεί.

Πλαστικές γλάστρες και ζαρντινιέρες

Οι πλαστικές γλάστρες όπως και τα πλαστικά κασπώ, είναι μια πιο διαδεδομένη επιλογή για τη φύτευση φυτών, αφού προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Το βάρος τους είναι μικρότερο και μπορούν να μεταφερθούν πιο εύκολα. Ειδικά στη περίπτωση που το μέγεθος τους είναι μεγάλο και έχουμε φυτέψει φυτά υψηλής ανάπτυξης. Αρκετές τέτοιες γλάστρες, λόγω του ειδικού σχεδιασμού τους εξασφαλίζουν πολύ καλή ποιότητα αποστράγγισης.

Έτσι, μπορούν να προστατεύουν τα φυτά ,ας από την υπερβολική υγρασία. Ακόμα ένα σημαντικό πλεονέκτημα των πλαστικών γλαστρών, είναι αυτό του χαμηλού κόστους το οποίο τις κάνει κάνει πολύ προσιτές στους φίλους της κηπουρικής.

Πήλινες γλάστρες

Οι πήλινες ή αλλιώς κεραμικές γλάστρες υπήρξαν αρκετά δημοφιλείς κατά το παρελθόν. Παραδοσιακά τις βλέπαμε στις αυλές και τα σπίτια των γονιών και των παππούδων μας. Σταδιακά όμως έχει περιοριστεί η χρήση τους στο πέρασμα του χρόνου. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι κατασκευάζονται από φυσικά υλικά. Ακόμη, είναι αισθητικά μοναδικές και δεν ζεσταίνονται εύκολα τη διάρκεια των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού.

Βέβαια, να σημειωθεί ότι αρκετά άτομα αποφεύγουν τις πήλινες γλάστρες, καθώς το κόστος τους είναι αρκετά μεγαλύτερο. Ακόμη, είναι πιο βαριές και σπάνε εύκολα κατά την μεταφορά, καθώς και κατά την μεταφύτευση, όπως και σε περιπτώσεις δυνατών ανέμων.

Ξύλινες γλάστρες

Το βασικό πλεονέκτημα των ξύλινων γλαστρών είναι ότι προέρχονται από φυσικό υλικό. Αυτό μας δίνει την αίσθηση μιας άμεσης επαφής με το φυσικό περιβάλλον. Από αισθητικής άποψης, είναι πολύ όμορφες, όμως το κόστος τους είναι αυξημένο και τα σχέδια που τις συναντάμε είναι περιορισμένα.

Προτιμάμε ξύλινες γλάστρες των οποίων η ξυλεία είναι εμποτισμένη, καθώς έχουν μεγαλύτερη αντοχή και διαθέτουν μια ειδική επίστρωση στο εσωτερικό τους, για να αντέχουν την αυξημένη υγρασία. Σε κάθε περίπτωση, υπολογίστε τη συντήρηση τους σε διαστήματα ένα με δύο χρόνια, έτσι ώστε να μπορούν να προστατευθούν.

Μεταλλικές γλάστρες

Οι μεταλλικές γλάστρες έχουν ως πλεονέκτημα το χαμηλό βάρος και την εύκολη μεταφορά. Ακόμη, έχουν όμορφο σχεδιασμό. Σε βάθος χρόνου όμως ενδέχεται να σκουριάσουν, ειδικά σε εκείνα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με το νερό. Είναι αρκετά πιο οικονομικές από τις πήλινες και τις ξύλινες και είναι διαθέσιμες σε εντυπωσιακά σχέδια.

Επιλογή μεγέθους γλάστρας για μεταφύτευση

Για τη σωστή μεταφύτευση των φυτών μας, είναι απαραίτητο να επιλέγουμε γλάστρες που να διαθέτουν τρύπα αποστράγγισης στη βάση τους. Έτσι, το νερό βρίσκει δίοδο για να φεύγει και να μη σαπίσουν οι ρίζες του φυτού από την υπερβολική υγρασία. Επιλέγουμε γλάστρες των οποίων το μέγεθος να είναι μεγαλύτερο κατά 1 με 2 νούμερα από ότι ήταν η προηγούμενη γλάστρα που φιλοξενούσε το φυτό μας.

Αν χρησιμοποιήσουμε ιδιαίτερα μεγάλη γλάστρα για τη μεταφύτευση, θα έχει ως αποτέλεσμα το φυτό μας να αναλωθεί στην ανάπτυξη του ριζικού του συστήματος. Σαν συνέχεια, θα υστερήσει σε βλαστική ανάπτυξη. Ακόμα, λόγω του μεγάλου όγκου της γλάστρας, το νερό θα απομακρύνεται αργά, έτσι υπάρχει κίνδυνος να σαπίσει η ρίζα του. Από την άλλη, αν κάνουμε μεταφύτευση σε μικρή γλάστρα, τότε το ριζικό σύστημα θα γίνει πιο πυκνό και το χώμα στραγγίζει πολύ γρήγορα.

Το αποτέλεσμα θα είναι τα φυτά μας να χρειάζονται πιο συχνό πότισμα. Για τα φυτά που έχουν αργή ανάπτυξη, επιλέγουμε γλάστρες ένα νούμερο μεγαλύτερες με περίπου 2-3 εκατοστά μεγαλύτερη διάμετρο. Στη περίπτωση αυτών με ταχύτερη ανάπτυξη, φροντίζουμε να επιλέγουμε δύο νούμερα μεγαλύτερη, δηλαδή γλάστρα με 4 έως 8 εκατοστά μεγαλύτερη διάμετρο.

Γιατί να επιλέξετε Laura Flowers Άνοιξη αποστολή λουλουδιών για την online παραγγελία σας;

Στο Laura Spring Flowers, οι συνθέσεις λουλουδιών δεν είναι απλά μια εργασία. Είναι έμπνευση, τέχνη και πάθος για δημιουργία. Είμαστε ένα από τα πιο παλιά ανθοπωλεία στον χώρο μας, αποτέλεσμα της αγάπης του κόσμου.

Οι άνθρωποι μας, θα σας συνοδεύσουν με επαγγελματισμό σε κάθε σας περίσταση στην Άνοιξη. Είμαστε εδώ για να απομακρύνουμε το άγχος της δημιουργίας από επάνω σας και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές.

Όλα τα άνθη μας είναι της καλύτερης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την κάθε σας ανάγκη στο στο τηλέφωνο +302103314984, είτε μέσω email. Ακόμα, εγγραφείτε στο eshop μας, για να εκτελείτε παραγγελίες και αποστολές από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

espa banner